Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, wojtal24 napisał(a):

nadal celujesz w to co podsyłałeś czy coś innego

No najbardziej to by mi pasował tamten. Ale jak by było gdzieś jakieś pewne auto to rozwarze każdą markę.

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Obejrzyj sobie StopHama to zobaczysz takich samych debili tylko w samochodach, wszędzie są debile ...

Tych w autach to chyba nawet więcej 🤔

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...i wszyscy tak?🤔

Oczywiście 🤭 jak jeden 

Opublikowano
22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Wręcz przeciwnie... Wszystko ma swoją cenę... I coś kosztuje.

A wszystko bez pieniędzy to uj.

Nie wszystko kupisz. 

Pieniądz to tylko pieniądz. 

Dziś jest jutro nie ma i na odwrót. 

Opublikowano
27 minut temu, slawek74 napisał(a):

Nie wiem czy to fajne ... raczej durne tak jeździć a jeszcze durniejsze cieszyć się z oglądania tego ...🤦

Najważniejsze że sie sami eliminują. Najgorzej jak taki debil jeden z drugim komuś postronnemu krzywde zrobi.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

O kurna...

Po co kupiłeś skoro nie jeździsz?

Bo kiedyś jeździłem. I to dość sporo. Po prostu, może nie byłem prawdziwym motocyklistą i się z wypaliłem. CHGW, choć skuter taki 125-250 bym kupił, na dojazdy do roboty. 

Edytowane przez Popier96
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Owszem ale z tym, że nie wszystko kupisz to się nie zgodzę.

Sam sobie zaprzeczasz. 🤦‍♂️🥴

Opublikowano
Teraz, slawek74 napisał(a):

Zdrowia i szczęścia nie kupisz...

A lepiej chorować nie mając grosza przy duszy czy mając sporo na koncie? Szczęście? Czym jest szczęście? Dla mnie szczęście to spokój i uskładane pieniądze - nie rodzina czy inne osoby.

Teraz, PRIMO napisał(a):

Sam sobie zaprzeczasz. 🤦‍♂️🥴

Gdzie? Piłeś coś? Nie zgadzam się z tym, że "nie wszystko kupisz za pieniądze". A ty tak. Dla mnie wasze "wartości" są bezwartościowe.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Dla mnie szczęście to spokój i uskładane pieniądze - nie rodzina czy inne osoby.

Ku🤬 🥴😫😥🙉🙈🙊🙆‍♂️

Opublikowano
Teraz, PRIMO napisał(a):

Ku🤬 🥴😫😥🙉🙈🙊🙆‍♂️

Rodzina (a raczej jej nędzna namiastka - czyli obca kobita i jej obce dzieci) nie dadzą mi żadnej gwarancji, że będzie mi dobrze. A pieniądze - owszem. I jeszcze w dodatku dadzą święty spokój. 

Opublikowano

A lepiej chorować nie mając grosza przy duszy czy mając sporo na koncie? Szczęście? Czym jest szczęście? Dla mnie szczęście to spokój i uskładane pieniądze - nie rodzina czy inne osoby.

Ty nie wiesz co to miłość przyjaźń czy rodzina... a i prawdziwych pieniędzy nigdy nie widziałeś...

Opublikowano

Gdzie? Piłeś coś? Nie zgadzam się z tym, że "nie wszystko kupisz za pieniądze". A ty tak. Dla mnie wasze "wartości" są bezwartościowe.

Dla Ciebie najbardziej wartościowe rzeczy to te które żadnej wartości nie mają a rzeczy najbardziej wartościowe uznajesz za bezwartościowe. 😥

Opublikowano

dzieci na sankach jezdza 🤣

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A nie wiem, opowiedz nam, bo twoja to na pewno musiała sobie znaleźć prawdziwego faceta, a nie kucharko-praczko-sprzątaczke xD 

Gadałeś że w Polsce Z to syf i bałagan, a Polska A to nowoczesność, wyszła pryzma gnoju na środku małopolskiego bogactwa, pewnie tak samo jest z tym rogaczem xD 

wiesz ze seks w gdansku lepiej smakuje niz daleko od morza ?? to chyba tak jod sprawia .

brombrales kiedys ze swoja slubna pod neptunem ? 🤣

szukaj jej na fb i w droge -cieplo jest to motocyklem .

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Chyba nie zdajesz sobie sprawy ile kobiet jeździ motocyklami 

Za kierownicą.

Tylko tyle ci zostało....😆

ja na dzien dziadka moge autobusem podjechac -to wlasnie jest cywilizacja..

ile kobiet ?? coraz wiecej ..juz chyba z polowa malzenstw sie rozwodzi.. niedawno poznalem sie z takimi ludzmi, dziwilem sie do czasu gdy powiedzieli ze obydwoje z odzysku.

53 minuty temu, Popier96 napisał(a):

U mnie 750ccm3 stoi w garażu i w zeszłym roku 40 km na nim zrobiłem. Chyba wyrosłem z tego. Ale szkoda trochę sprzedać. 

ty przynajmniej mozesz na autostradzie gaznik przedmuchac a oni ??

37 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

A do tej pory nie zauważyłeś, że staram się przed większością tych zmian bronić rękami i nogami?

Tylko czy taniej?

Nigdy by mnie nikt na to nie namówił... 

Wręcz przeciwnie - % zastępują mi to co budzi we mnie obrzydzenie a w was radość - babę i rodzinę. Może kiepski to subsytut ale nie znalazłeś dotychczas lepszego.

a myslisz ze ci sie uda ??

wyjedz w rodzinne strony ojca -tam zmiany klimatu najpozniej dotra.

mial pewnie rodzine -zamien sie znimi .kazdy bedzie zadowolony 🤣

13 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Drzewny. Z parnika i westfalki. Doskonałe źródło fosforu, potasu i wapnia.

ale tylko z lisciastych,iglaste mocno zakwaszaja glebe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v