Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, Desperado napisał(a):

Widzę dziewczyno że na siłę szukasz sobie wroga.   xD

Co? to tą nową też trzeba będzie weryfikować?  :P 

Niech sobie myśli co chce ta Pani o mnie. 

Jeśli chce się wyśmiewać z tego że potrafię sobie sama cos wykonać w domu i do tego nie potrzebny mi ktoś to trudno. 

Wiem że to może dla kobiet ze wsi być trudne do zrozumienia cóż tak już jest i tego nie zmienimy. 

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

O koncie Patrycja Kaśka mi też mówiła na żywo, nie będąc o to pytaną. A nie będę wypisywał o kimś czegoś, czego sam napisać nie chce. I ma do tego prawo. W sumie to mnie trochę bawią te dalsze domysły. Próbowałem Was naprowadzić, ale bez powodzenia. Myślta se co tam chceta🤷...ja wiem z kim rozmawiałem i wiem jak to wszystko przebiegało...i pisałem, że sympatyczna osoba. Nie wkładaj mi w usta określenia, którego nie użyłem 🤷

Tłumaczenie im już nic nie da, to są starzy kawalerowie i wszędzie widzą podstęp, zawsze go widzieli i dlatego są starymi kawalerami.    xD  

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Niech sobie myśli co chce ta Pani o mnie. 

Jeśli chce się wyśmiewać z tego że potrafię sobie sama cos wykonać w domu i do tego nie potrzebny mi ktoś to trudno. 

Wiem że to może dla kobiet ze wsi być trudne do zrozumienia cóż tak już jest i tego nie zmienimy. 

Wiedziałem że młoda wsadziła kij w mrowisko.   :P

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Wiedziałem że młoda wsadziła kij w mrowisko.   :P

A niech wsadza. 

Tylko świadczy o tym że ktoś nią świetnie kieruje. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
55 minut temu, rolniczka_agro napisał(a):

Jak dobrze,że Pani na wszystkim się zna . Jaki ma Pani zawód wyuczony ?

Sądząc po tym co obecnie robi to zbrojarz -betoniarz.😆😆😆

Sorry Kaśka nie mogłem się powstrzymać. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Desperado napisał(a):

Tłumaczenie im już nic nie da, to są starzy kawalerowie i wszędzie widzą podstęp, zawsze go widzieli i dlatego są starymi kawalerami.    xD  

Chyba lepszy stary kawaler z kulturą, jak stary dziad śliniący się na widok kobiety. Ogólnie tak pisze, nie bierz tego do siebie.

Mam awersje do takich ludzi, chociaż to powszechne zjawisko. Często spotykam się z tym w pracy odnośnie kobiet. W biurach zazwyczaj pracują na sekreteriacie dziewczyny i jak przychodzą takie brzuchate Janusze, zaczynaja jakimiś sprośnymi żartami sypać to aż niedobrze się robi.

Ostatnio taki był, zaczął się slinić i sypać jakimiś tekstami spod budki z piwem, jak wyszedł, to koleżanka powiedziala, że porzygać się można od tych przygłupów.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
32 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

I Ty stary chłop w to wierzysz?

Że ta zarośnięta brudna lapa co wstawił to kobiety? Albo że z kimś tam spotkał się dzielnicowy i mówił że to ogarnięta dziewczyna. Jeszcze coś tam w swoim stylu, że wie ale nie powie.

Ogarnięta dziewczyna i taki bełkot? Ja to nie dał bym rady tyle wypić żeby takie głupoty pisać. 

Potem wyszło że to ta sama osoba co Patrycja, która też bełkotała tylko w inny sposób, raczej cwaną kobiete zgrywala, nie robila z siebie ameby umysłowej. Przedtem co raz się pomieszało i pisał w 1 osobie formy męskiej. Mam wywalone na niego i staram się nie dyskutować i tyle.

Wiem że wy stare dziady, ślinicie się do każdej osoby która zaloguje się tutaj jako kobieta. Od razu widać komu żona w domu nie daje. 

👍 Wstawił by fotkę wspólnego uścisku dłoni i by było wszystko jasne . Czy taka sama ta dłoń co wcześniej wstawiana

A on wstawił napis swojego nicku na kartce 🤣

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Chyba lepszy stary kawaler z kulturą, jak stary dziad śliniący się na widok kobiety. Ogólnie tak pisze, nie bierz tego do siebie.

Może zacznij sam w końcu działać, a nie patrzeć co stare dziady robią czy mówią, bo jeszcze koleżanka pomyśli że masz tylko kulturę, ale nie masz jaj i suma sumarą wybierze w końcu starego dziada bez kultury ale z jajami.   :P

Ps, nie mam nic do Ciebie, ale nie trzeba było zaczynać ze mną.

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Mam awersje do takich ludzi, chociaż to powszechne zjawisko. Często spotykam się z tym w pracy odnośnie kobiet. W biurach zazwyczaj pracują na sekreteriacie dziewczyny i jak przychodzą takie brzuchate Janusze, zaczynaja jakimiś sprośnymi żartami sypać to aż niedobrze się robi.

Ostatnio taki był, zaczął się slinić i sypać jakimiś tekstami spod budki z piwem, jak wyszedł, to koleżanka powiedziala, że porzygać się można od tych przygłupów.

Ale dlaczego opisałeś naszego kolegę z podkrakowskiej wsi ??

Opublikowano
4 minuty temu, Michał18 napisał(a):

👍 Wstawił by fotkę wspólnego uścisku dłoni i by było wszystko jasne . Czy taka sama ta dłoń co wcześniej wstawiana

A on wstawił napis swojego nicku na kartce 🤣

A nie od razu jej cycki i d*pę? człowieku, nie wiem co to musiała być za manipulacja łorawioka, on sto razy za głupi na przygotowanie takiego przekrętu.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v