Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, GRZES1545 napisał(a):

Ale to prawdziwym rolniko. się  obrywa też 🤔 znaczy te ekoschematy, zmniejszanie stawek itd. Z tym aktywnym to Ciekawe jak to finalnie wyjdzie. 

Nie wiem co wyjdzie.

Przy zmianach obrywa się czasami rykoszetem...

Ale dużo było głosów że było niesprawiedliwie..

No nie wiem też czy będzie mądrzej....lepiej...

Miało to trochę wykluczyć tych którzy tylko są posiadaczami.

• Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, Belaruss820 napisał(a):

Sypie się

IMG20250708182749.jpg

Jak sypie? Jeden skosił w sobotę, na drugi dzień się grzał, zawiózł do zmierzenia 19% i w rękaw zmielili 

Claasem chociaż podjechałeś?

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Dzwona miałeś? 

12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A było tak prędko jeździć??

Most wyjmowany i lekko ładowacz od 30 zachaczył

• Confused 1
  • Sad 1
Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał(a):

No i pada 

Najgorsze mi kawałki zboża kładzie a te ładne stoją.

Na radarach to i u mnie pada nieustanie od 18...... 

Opublikowano
9 minut temu, soltys48 napisał(a):

Się robi to i robota idzie 

Najgorzej się zabrać 

Się może i by gdzie ogłosił i zaczął robić te mosty 

Najgorzej znaleźć chęci

Teraz należało by kupić drugi z ładowaczem 

Żeby było czym zastąpić w razie takich akcji

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A po co?

Tuleje zmieniałem 

• Like 2
Opublikowano
47 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No aż dziwne że suche.

Może mało deszczu miałeś...

U nas nie ma mowy i koszeniu. A jak sprawdzi się to co modele pogodowe pokazują To będziemy pływać. 😮

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

To będziemy pływać

No wolał bym nie...

Teraz delikatnie coś pryska...

Chmur sporo...

...na na siły przyrody nic nie poradzimy...

Może nie będzie aż tak źle...

• Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
    • Przez mszk8
      Czy ktoś z użytkowników AF ma w swoim gospodarstwie zainstalowany monitoring. Czy się sprawdza? Warto się bawić w kupywanie kamerek internetowych ciągnięcie całej linii gdy kamerka jest ok 100m od kompa??
  • Dodaj nową pozycję...
v