Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Wełpa napisał(a):

Od przybytku głowa nie 🤭

W trasie panie w trasie

Vektrą zadko w trasy jeżdżę raczej wkoło komina a do miasta pobliskiego prawie calaxdtoda zabudowany i bardzo duży ruch jak u jacusa pod Krakowem. 🤣🤭

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Samochód to czasem z ciekawości sobie sprawdzę ... Ale w motocyklu to nie liczę, bo można właśnie 4,5 jadąc na spokojnie trasę a można i 8 pałując od świateł do świateł ;) 

Vektra to najwięcej robi odcinków 1-2km to z 8 pewnie wtedy pali 🤪 to się tylko dolewa a i kierowców na nią 4...

Opublikowano
Godzinę temu, PAN88 napisał(a):

Zamień się z kimś w listopadzie 😁

Siema słonecznie i zimno. POdobno rano -10 było. Na tą noc też tyle prognozują. Jechać odwiedzić dziadków i kolegów na cmentarzu 

Messenger_creation_2AACEC08-36B7-4205-A23A-8A42D78C5C73.jpeg

Jak będzie możliwość to oczywiście, że się zamienię. Mi świąt nie trzeba.

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał(a):

Vektrą zadko w trasy jeżdżę raczej wkoło komina a do miasta pobliskiego prawie calaxdtoda zabudowany i bardzo duży ruch jak u jacusa pod Krakowem. 🤣🤭

Pierwszy mój samochód to Vectra A później Vectra A GT, nie zapomnę nigdy. Później miałem Vectra b też był bardzo dobry. 

Opublikowano
5 godzin temu, 6465 napisał(a):

Oj dobrze że teraz jest głód pracownika. Nikt nikogo nie zmusza i nie straszy zwolnieniem. 

Mnie też nie zwolnili po półrocznym L4 więc się martwić nie muszę a że źle znosze nocki a na możliwość pracy na 2 zmiany na dotychczasowym stanowisku nie mam na co liczyć bez aprobaty lekarza medycyny pracy to na nocki sie pomęcze do następnego zwolnienia

@radekz200 https://www.facebook.com/photo/?fbid=1677680736809680&set=a.743195323591564

Opublikowano
Godzinę temu, Wełpa napisał(a):

Mk 3

Zimno jak cholera, człowiek nie przyzwyczajony, chociaż lubię zimno

Mój to pali prawie 10.. 3 km tam i z powrotem.

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Później...🤷

Gdzie pójdziesz.ciemno.zimno.wiatr to spać się chce.

56 minut temu, Wełpa napisał(a):

Pierwszy mój samochód to Vectra A później Vectra A GT, nie zapomnę nigdy. Później miałem Vectra b też był bardzo dobry. 

Z ilu spawana??

Kuzyn miał z 3 i jeździł🤣

41 minut temu, Popier96 napisał(a):

Zdrowie to najmniejszy pikuś. 

Za parę lat zmienisz zdanie.

21 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Co za debil..

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jaka tam Rysiek klątwa. Najprawdopodobniej ktoś po prostu za***rdalał jak poyebany, zabił siebie i 5 ludzi.

tzw samobójstwo rozszerzone

26 minut temu, jacus napisał(a):

Za parę lat zmienisz zdanie.

albo za pare kg 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v