Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Godzinę temu, PAN88 napisał(a):

Ile ich masz że tak szybko? Nie zdziwił bym się jak by tak big milk napisał ale on pewnie nie wygania. Po 5tej termometr w aucie 1.5 stopnia pokazywał.

Siema szaro mgliście i ponuro 

Dobrze się czujesz 🤔 w domu masz wszystkich 🤔🤭🤦🤪

Godzinę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Tak jakby prawactwo nie miało... Wszyscy równo zryte banie mają. Jedni oszołomy homoseksualne, inne religijne.

A jeszcze inne bab się boją 🤭😁

Opublikowano

Byłem w niedzielę w kościele na 9 w Borysewie. Kościół 3 razy większy jak i nas i trzeba było szukać wolnej ławki żeby usiąść. Z tymi pustymi kościołami to nie do końca prawda. 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

A jeszcze inne bab się boją 🤭😁

Tępoto, to obrona, którą teraz masa ludzi stosuje... Kobieta to tylko potencjalny wróg, który pozbawi cię połowy majątku i jeszcze możesz nabawić się alimentów... Coraz więcej takich, tylko na moim oddziale, gdzie jest chłopów 14 podobnie myśli 5... 

Opublikowano
48 minut temu, malaczarna napisał(a):

Miastowy się zmył do pracy na 6. W końcu poszedl

5 miesięcy L4. 

Auto odrazu do garażu się wstawia a nie czeka aż ktoś to zrobi 🤭

43 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Ja żadnych świąt nie obchodzę, to głupota nie potrzebna do życia. Idę do gnoja i uszate przewozić. 

Ale była by okazja coś chlapnąć 😁%😛

Opublikowano
13 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nawet jak ma się tak niewiele jak ja teraZ, to nadal cza podcinać...bo głupio wyglądam...łysy, a włosy długie...🤭 

@marulekk, Twoje samoloty do mnie przyleciały...kurna....jutro znowu kury jaj nie zniesą...przez ten stres...

O masz....  że one się nie boją w nocy po ciemku latać, znaczy samoloty nie kury

• Haha 1
Opublikowano

rolnikpostepowy-jedz do kielc .tam jest w chodniku lustro i bedziesz mogl pic w towarzystwie przechodniow.

cimno,zimno, ponuro-dzien jak co dzien.

19 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Sam w to nie wierzysz. Kościół był, jest i będzie nic nie jest w stanie go pokonać. Jak byś czytał bądź chociaż liznął trochę teksty wiedział że Kościół nawet jeśli dostawał ciosy to i tak wstawał z kleczek i robił to co miał robić dalej. 

jesli sztuczna inteligencja tak twierdzi to tak moze byc 😂

7 minut temu, 6465 napisał(a):

Byłem w niedzielę w kościele na 9 w Borysewie. Kościół 3 razy większy jak i nas i trzeba było szukać wolnej ławki żeby usiąść. Z tymi pustymi kościołami to nie do końca prawda. 

a ilu tam jest wiernych ? kiedys pewnie stac trzeba bylo..

coroczne liczenie wiiernych chyba juz bylo ??  

zaniedlugo pokaza statystyki.. ile procent w dol ?

Opublikowano
19 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Wystarczt że słychać. 

Oczywiście kredyty 1% was ratują I dotacje które niedługo i tak zmaleją a ten kredyt to albo zniknie lub zostanie tak skonstruowany aby coraz mniej ludzi go brało lub on będzie was coraz to bardziej na dno sprowadzał niż w górę. 

Jednak to jest wasza sprawa nie moja. 

Nie wiesz o czym piszesz 🤦

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał(a):

O tym że są puste kościoły i że w ogole kościól się zwinie najwięcej do powiedzenia mają ci co do koscioła nie chodzą.

O kwesti zbierania na tace tak samo.

Kiedyś sąsiadka do mnie mówila, że ksiądz to tylko pieniędzy chce. Ja do niej, że przecież pani do kościoła nie chodzi, to skąd o tym wie? - W telewizji mówili.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał(a):

Nie wiesz o czym piszesz 🤦

No tak informacje jak i kredyt mają was rozwijać i jednocześnie wspomagać w trudnych okresach suszy i urodzaju. 

Opublikowano
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Tępoto, to obrona, którą teraz masa ludzi stosuje... Kobieta to tylko potencjalny wróg, który pozbawi cię połowy majątku i jeszcze możesz nabawić się alimentów... Coraz więcej takich, tylko na moim oddziale, gdzie jest chłopów 14 podobnie myśli 5... 

Oddział psychiatryczny 🤔🤭😁🙆‍♂️

Opublikowano

Niech to kur zapieje, TV mi się popsuło, dźwięku niema,  pewno te wczorajsze samoloty coś popsuły 🥺

Jak ja teraz TVN bez dźwięku będę oglądał 😢 pewno to wskazówka z nieba żeby nie oglądać Żydów

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, mirro napisał(a):

Teee ciosy, to se chyba fundował własną pięścią.🤣A że robił bezrefleksyjnie, co robił wcześniej, to raczej chluby nie przynosi.😂

Pamiętaj że obronną ręką wyszedł z każdego ciosu. Ludzie się popsztykaja między sobą, obraża się na jakiś czas ale i tak wrócą pod skrzydła kościoła. Gdzie im będzie lepiej? Innej religii nie znają lub nie chcą poznać więc im tylko to pozostaje. 

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Gdzie im będzie lepiej? Innej religii nie znają lub nie chcą poznać więc im tylko to pozostaje. 

KK istnieje tylko 2000 lat, wcześniej ludzie go nie znali i też żyli ...

Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał(a):

Niech to kur zapieje, TV mi się popsuło, dźwięku niema,  pewno te wczorajsze samoloty coś popsuły 🥺

Jak ja teraz TVN bez dźwięku będę oglądał 😢 pewno to wskazówka z nieba żeby nie oglądać Żydów

Gdzie w tej chwili nie ma Żydow 🤔

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał(a):

Oddział psychiatryczny 🤔🤭😁🙆‍♂️

Będą cię przewozić? Najwyższy czas... 

9 minut temu, jacus napisał(a):

rolnikpostepowy-jedz do kielc .tam jest w chodniku lustro i bedziesz mogl pic w towarzystwie przechodniow.

cimno,zimno, ponuro-dzien jak co dzien.

jesli sztuczna inteligencja tak twierdzi to tak moze byc 😂

a ilu tam jest wiernych ? kiedys pewnie stac trzeba bylo..

coroczne liczenie wiiernych chyba juz bylo ??  

zaniedlugo pokaza statystyki.. ile procent w dol ?

A po co komu towarzystwo?

Się robię się.

17599084156592851143212481846942.jpg

• Haha 2
Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

KK istnieje tylko 2000 lat, wcześniej ludzie go nie znali i też żyli ...

Aż tak jesteś tępy. Czy kościół ma tylko jedną nazwę od tysięcy lat. Nie wydaje mi się aby tak było raz nazwano go Bolkiem raz Magdalena ale wiara i tak pozostaje taka sama tylko zmieniają się poszczególne części w niej mini metrach

Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał(a):

Dzień dobry. Było 8° i mgła...ale już ni ma 🤷... pochmurno, bez opadów 

U mnie z jednej strony mgła z drugiej przejrzyście dziwna ta anomalia pogodowa 🤣