Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

A  mogło tak byc 🙆‍♂️

By dał coś obecnym, jakiś samochodzik przez przypadek wygrany przez kogoś z rodziny Tfuska i już byłby lepiej postrzegany xD 

Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Państwo powinno coś zrobić z tymii internetowymi oszustami, które robią ludziom a zwłaszcza młodym

Robią wszystkim wodę z mózgu ...

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał(a):

Ponad 4 wyszła mnie dwumasa i rozrząd w łałdi

Kilka lat wstecz w viki coś 2.5 tys...

Godzinę temu, Karol6130 napisał(a):

A co się dowiedziałeś 

W ceny wejdź....

Opublikowano
4 godziny temu, pedro2 napisał(a):

Tylko, że owsik nie daje, a wydzierżawia ten sprzęt szpitalom i trzepie na tym kasiore.

Dla oka coś tam da żeby pokazali w mediach i ciemny lud kupi.

A to wszystko co jest od niego jest na wyłączność serwisowania dla kilku konkretnych firm, które stawki mają zacne i odpalają działkę z tego dla owsika. 

Niestety jak można się domyślić ta kasa już w fundacji nie ląduje tylko gdzie indziej. 

Sam sprzęt kosztuje ogromne pieniądze, ale serwis i przeglądy to jest dopiero biznes. 

Oczywiście masz na to dowody tudzież jakieś artykuły na poparcie swojej tezy bo przecież nie jest to jakieś pierdolenie kolegi wujka szwagra od strony ciotki z Ameryki...

Opublikowano
3 minuty temu, tomek222 napisał(a):

Oczywiście masz na to dowody tudzież jakieś artykuły na poparcie swojej tezy bo przecież nie jest to jakieś pierdolenie kolegi wujka szwagra od strony ciotki z Ameryki...

Oczywiście.

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Co się wydarzyło się 🤔

A wystarczyło pogadać z paroma i co jeden to lepszy bajarz 🤣

Godzinę temu, mf362 napisał(a):

Cenią się 

Pewnie dwumasa 2 tys część.

No coś koło tego 

Rozrząd chyba 1200 

Robota po znajomości 800 chciał za rozrząd i sprzęgło. 

47 minut temu, farmtrac8244 napisał(a):

Jakiej firmy dwumasa? W jakim modelu?

Chyba sachs nie pamiętam już

Silnik awx a4 b6 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

volvo drogie 🤷‍♂️

Zależy co, u kobity w V40 hamulce czy zawias to taki sam koszt jak w Fordzie Focusie, bo to to samo ... Rozrząd w benzynie 2.0 R4 też jakoś nie powalił.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Dlatego opel jest dla biednych, za wymianę dwumasy dałem 2,400 

Chyba dla bogatych, co z tego że tani w naprawach, jak pier**li się jak dobra pani spod latarni xD Raz Opla miałem, nie chcę więcej tej marki na podwórku ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chyba dla bogatych, co z tego że tani w naprawach, jak pier**li się jak dobra pani spod latarni xD Raz Opla miałem, nie chcę więcej tej marki na podwórku ...

340 tys nalotu, 1.7 DTR, dwumasa, turbina nieruszana, do silnika, skrzyni niedotykane, tylko rzeczy eksploatacyjne

A to była tylko Astra🤫

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, wojtal24 napisał(a):

nie jestem mocherem a wsparłem wczoraj księdza po kolędzie

nie rozumie dawania pieniędzy Rydzykowi

Też jego jutro wespre tylko swojego w swojej parafii... tylko nie rozumiem dlaczego na Caritas można stać z puszką a rodzina na chore dziecko nie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v