Siewnik do poplonu - jaki wybrać?
Przez
simpleNICKpl, w Siewniki
-
Podobna zawartość
-
Przez Audi213
Cześć.
Potrzebuję kogoś, kto ma Lemkena Solitaira 9 na komputerze LH Agro 5000. Mam kilka pytań, bo zakupiłem taka sztukę i fajnie byłoby, jakby ktoś wytłumaczył mi parę kwestii.
-
Przez xxxMarcin3
Witam, potrzebuje opinii na temat siewników Euromasz. Planuję zakup siewnika 3 metrowego, cena jest atrakcyjna, tylko nie wiadomo jaka jest jakośc za tą cene.
-
Przez Lukasz21_Lubelskie
Cześć,
wychodzę z zamiarem zmiany agregatu siewnego na zestaw nabudowany Kongskilde VibroCompact + Demeter 3000A. Wie ktoś ile dokładnie całość waży na wale packera? Chodziłby z Deutzem Agrostarem 4.71. sprawdziłem u kumpla z talerzówką Agrolift 3m z hydropakiem i było git. Według tabliczki waga maszyny 1500kg + mnóstwo oblepionej ziemi także myślę że te +150kg tam było.
Może ktoś z forumowiczów ma podobny zestaw mocowo i wagowo i powie jak on się sprawuje w takim połączeniu.
-
Przez artur1980
Witam. Posiada ktoś instrukcję obsługi do takiego komputera? Chodzi mi o ustawienie. https://www.namyslo.pl/oferta/p/227.spread-p.html#product-wypos-opt
-
Przez emtecc
Witam
Nabyłem w dobrych pieniążkach siewnik poplonu Unia Alfa SP-06 z 2006r. Nie mogę namierzyć do tego instrukcji.
Ktoś takową posiada i mógłby się podzielić?
Nowsze Alfy napędzane są z koła ostrogowego. Ten SP-06 napędzany jest poprzez dwie przekładnie od wału dogniatającego maszyny uprawnej.
-