Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

lepiej jak by co tydzień +5 było do świąt co najmniej albo i do majówki od razu  ;)  Albo co 2 tygodnie +10 :D może teraz tak planują właśnie  

Opublikowano
1 godzinę temu, EppS napisał:

Słyszał ktoś o prognozach cenowych na następny tydzień bo chodzą plotki że może być obniżka.

W dzisiejszych czasach to nawet lutym wiosna tak że wszystko możliwe nic mnie nie zdziwi 

Opublikowano
10 godzin temu, Karol0134 napisał:

a to zależy dla kogo , jeden powiem że 7t to dużo , a drugi że 700t to mało 😁, ale w sumie masz rację to juz  chyba "trochę" więcej jest 😅

Po ile chcesz za te zboże?

Opublikowano
1 godzinę temu, Lukas210 napisał:

-2 giełda,  jak myślicie jest szansa w środę na podwyżkę? Nie wiem czy czekać czy sprzedać we wtorek?

W okolicy w tym tygodniu ładowano 2 raz tyle co w poprzednich tygodniach, według mnie n zapełnią magazyny tak w 60 % i zaczną zbijać cenę 

Opublikowano
3 godziny temu, ŻakowskiSławomir napisał:

co to za obniżka -10gr, jak walną świnie na 7.50 czy 7 to będziemy mogli mówić o obniżkach, myślę że do Wielkanocy  tak się stać nie powinno, bynajmniej nie w takiej skali

Tak mała obniżka -10 gr. Policz sobie przy 100 szt jaki to pokaźny minusik się robi....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v