Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

U mnie chłopcze nawet mysz nie wejdzie nasrać w zboże, a co dopiero koty z całej wsi.

3 minuty temu, hubertuss napisał:

A ty u siebie już posprzątałeś?

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, hubertuss napisał:

Już widzę zaczyna się robienie polityki na powodzi.

dokładnie, komendant policji tak się spieszył żeby pokazać się na wałach z premierem, że prawie się zabił kretyn

swoją drogą, tveny i onety o granatniku przez miesiąc gadali a teraz mordy w kubeł

Edytowane przez nie
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

to pokaż kwalifikacje ? 

Ja nie wiem czy mają czy nie. Ty twierdzisz że nie maja więc udowodnij to, bo na razie brniesz znowu w strone samozaorania.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Desperado napisał:

U mnie chłopcze nawet mysz nie wejdzie nasrać w zboże, a co dopiero koty z całej wsi.

Czyli jednak słoiki? Daj se spokój mnie twoje docinki nie ruszają masa ludzi z większymi areałami trzyma zboże tak jak ja i sobie nic z tego nie robią. Więc daremny twój trud. A kotów niestety nie mam. Po sąsiedzku też nie ma a szkoda. Ale ty widać masz z tym doświadczenia to musisz wiedzieć jak to jest z tymi kotami. U ciebie.

A tak na poważnie widać twoją frustracje nick mówi wiele. A mnie to nie rusza.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Czyli jednak słoiki? Daj se spokój mnie twoje docinki nie ruszają masa ludzi z większymi areałami trzyma zboże tak jak ja i sobie nic z tego nie robią. Więc daremny twój trud. A kotów niestety nie mam. Po sąsiedzku też nie ma a szkoda. Ale ty widać masz z tym doświadczenia to musisz wiedzieć jak to jest z tymi kotami. U ciebie.

Oj z ciebie to gospodarz widzę jak z koziej d*py trąbka. Tylko politykować a robić nima komu.  Zwykły dopłatowiec.   xD

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Desperado napisał:

No nie, ty koalicja uśmiechnięta.   xD

A co mam płakać? Nie będę wył tak jak wy. Myślałeś, ze mnie stodoła ruszy. Śmiech na sali albo dopłatowiec czy małorolny. Ty jednak jesteś desperado. Jak się z kimś nie zgadzasz to patrzysz jak mu personalnie przysrać a jak nie rusza to co dalej zrobisz. Wystrzelałeś się już chłopaku. Heheheh.

Masz serduszko rozbawiłeś mnie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
19 minut temu, nie napisał:

dokładnie, komendant policji tak się spieszył żeby pokazać się na wałach z premierem, że prawie się zabił kretyn

swoją drogą, tveny i onety o granatniku przez miesiąc gadali a teraz mordy w kubeł

A co ten dzisiaj chciał wysadzić Tuska czy jakąś tamę granatnikiem? Nie wiem jak on prawie się zabił ale myślę że to wina Tuska. 

Dziwisz się, ze o granatniku media trąbiły. No jednak trzeba być debilem odpalać coś takiego w pomieszczeniu. Pewnie nie jesteś taką figurą jak był granatnik ale odpal coś takiego w domu to i o tobie będą trąbiły media.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

A co ten dzisiaj chciał wysadzić Tuska czy jakąś tamę granatnikiem? Nie wiem jak on prawie się zabił ale myślę że to wina Tuska. 

Dziwisz się, ze o granatniku media trąbiły. No jednak trzeba być debilem odpalać coś takiego w pomieszczeniu. Pewnie nie jesteś taką figurą jak był granatnik ale odpal coś takiego w domu to i o tobie będą trąbiły media.

mało kto umie obsługiwać granatnik, ale żeby nie umieć obsługiwać samochodu :D kretyn to mało powiedziane

Opublikowano

Wypadki zdarzają się najlepszym, kiedyś Hołowczyc rozwalił płot sąsiadowi. A co dopiero zwykły komendant. Ale strzelać granatnikiem w pomieszczeniu. No przecież on nacisnął spust to czego się spodziewał. Wypadki samochodowe niestety zdarzają się co dnia w sporej liczbie strzelać z granatnika w pomieszczeniu rzadko kto próbuje. To chyba pierwszy przypadek w Polsce odkąd wynaleźli tę broń. A być może i na świecie nikt nie próbował.

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, nie napisał:

mało kto umie obsługiwać granatnik, ale żeby nie umieć obsługiwać samochodu :D kretyn to mało powiedziane

skoro nie umie obsługiwać a ma świadomość że jest to broń , a mimo to majstruje przy tym, to jak go nazwać? 

• Like 2
Opublikowano

oczywiście wiedział, że jest naładowana i że jak naciśnie to wystrzeli i dlatego nacisnął

takie bajki to możesz w tvn opowiadać

natomiast drugi wiedział, że jazda niedostosowana do warunków pogodowych może zakończyć się wypadkiem a mimo to pędził jak szalony i teraz ledwo dycha

Opublikowano

w warszawie znowu jacyś pijani debile zabili człowieka na drodze i kilku ranili

zwyczaje drogowe jak u ruskich i nikt tego nie chce zmienić

Opublikowano
6 minut temu, nie napisał:

oczywiście wiedział, że jest naładowana i że jak naciśnie to wystrzeli i dlatego nacisnął

nie rób z siebie galana. Pierwsza druga i trzecia  podstawowa zasada obchodzenia się z jakąkolwiek bronią to bezwzględne sprawdzenie czy jest naładowana zanim cokolwiek się zrobi. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości to się palca do spustu nawet nie zbliża. Nie broń go w taki głupkowaty sposób 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Pierwsza druga i trzecia  podstawowa zasada obchodzenia się z jakąkolwiek bronią to bezwzględne sprawdzenie czy jest naładowana

pokaż te zasady

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v