Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Brawo Tusk .

Wiek emerytalny kobiet zwiększy się do 65 roku życia już w 2025 roku.

Ma zostać ogłoszone zaraz po wyborach Prezydenckich . Rok 2026 kobiety będą przechodzić na emeryturę wieku 65 lat to się ucieszą

Następnie co rocznie o 3 msc wydłużać będą zarówno kobietom i mężczyznom docelowo do 67. Boguś już miał bańkę  odłożoną i wyliczoną  do 65 roku życia, ale jeszcze musi dociułać😭🤣

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał:

ale ja o paliwa pytam? Masz coś mądrego do napisania?

był czas temu taki tępak gdy przestawiało się cenny paliw ze mamy najtańsze w EU  a tepak pisał ze ile za godzinne kupuje Niemiec i Polak teraz ja ... ze teraz jest cooollll ?  

Może być zdjęciem przedstawiającym 5 osób i tekst

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

był czas temu taki tępak gdy przestawiało się cenny paliw ze mamy najtańsze w EU  a tepak pisał ze ile za godzinne kupuje Niemiec i Polak teraz ja ... ze teraz jest cooollll ?  

zacytuj ten wPIS

Opublikowano

Romuś, dziś wydano oficjalny komunikat że to fałszywe nagranie.

Czy fałszywe czy nie, innego niusa nie można by było się spodziewać🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Stan alarmowy w Głuchołazach został przekroczony o niemal 50 cm. Dużo więcej niż zakładały prognozy.

Nadal ci tak śmieszno że prognozy się nie sprawdzają balonik pęka? troche refleksji następnym razem, ludzie dramaty się dzieją 

Opublikowano (edytowane)

Lecz się i odpier**l się ode mnie.  Przyczepiłeś się dwa lata temu jak trollem zostałeś.

Byś nie wiedział to jeszcze milimetr u mnie nie spadł.  

Wczoraj ci zaczepkę odpuściłem, ale hemorojdy cię nadal pieką i już w innym temacie próbujesz zaczepki.

Wsadź palec w imadło i ściśnij mocno . Będziesz miał zajęcie ze sobą, a nie będziesz ganiał za mną po tematach jak kot z pęcherzem.

I gdzie wiązko przewodząca kapusty było mi śmieszno, pajacu jeden? 

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Lecz się i odpier**l się ode mnie.  Przyczepiłeś się dwa lata temu jak trollem zostałeś.

Byś nie wiedział to jeszcze milimetr u mnie nie spadł.  

Wczoraj ci zaczepkę odpuściłem, ale hemorojdy cię nadal pieką i już w innym temacie próbujesz zaczepki.

Wsadź palec w imadło i ściśnij mocno . Będziesz miał zajęcie ze sobą, a nie będziesz ganiał za mną po tematach jak kot z pęcherzem.

I gdzie wiązko przewodząca kapusty było mi śmieszno, pajacu jeden? 

"Wychodzi że kolejny balonik pęka. Ale przez tydzień było o czym pisać i straszyć"

Twoje słowa 

a teraz się gotujesz jak czajnik i obrażasz

Przyznaj się do błędu i przeproś meteorologów przygotowujących prognozy 

• Haha 1
Opublikowano

Przepraszam ciebie, że kolejny już raz  zareagowałem na Twój post, wiedząc że to droga do nikąd.

Opublikowano

Alee doppler jest do obserwacji a nie prognozy. Samoloty stadami tę obserwację na ziemię ślą i jest jeszcze trochę lokslizacji na ziemi ale i na niskich orbitach. Nie przewiduje pogody - to zaawansowany czujnik. Przyobserwuje deszcz, burze, tornado. Łowcy burz yeż dorzucają swoje pinć groszy.

Ty. To na krechę z banku światowego a nie z PiSowych zrobione.

Opublikowano
9 godzin temu, witejus napisał:

🔨 ty nie masz takiego narzędzia w domu?

W domu wszyscy zdrowi?

Mam takie narzędzie .

Jak byś zrozumiał w jakim to celu to robione to byś tak nie pisał .

Będzie szczęśliwy Naród Polski z takiego Prezydenta i obecnej demokratycznej władzy .

9 godzin temu, Ulman napisał:

nie zadawaj głupich pytań. Galan to genetyczny debil

Czy ja cię zaczepiam , wyzywam nie .

W jakim celu to robisz i tak nie  akceptuje konfederacji .

Nadal za PiSem jestem i będę , mogę być bierny ale zawsze wierny .

Konfederacja się rozpadnie jak proch na wietrze .

My tu jeszcze wrócimy .

Pognać POpaprańców i pozostałych .

9 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

Następnie co rocznie o 3 msc wydłużać będą zarówno kobietom i mężczyznom docelowo do 67. Boguś już miał bańkę  odłożoną i wyliczoną  do 65 roku życia, ale jeszcze musi dociułać😭🤣

Tusk dokonał wyboru , wybrał kobiety i dał im 5 lat więcej pracy powinni być zadowoleni , zostali docenieni w końcu .

Opublikowano
8 godzin temu, Agrest napisał:

Czy fałszywe czy nie jedno jest pewne dzisiejsza technologia sztucznej inteligencji daje możliwości by taką rozmowę każdego z każdym spreparować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v