Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

📢📢📢📢📢

To co człowieki

Rozpier🔨im Warszawę puścim z dymem

https://agrofoto.pl/artykul/24-stycznia-rolnicy-wychodza-na-ulice-zapowiada-sie-ogolnokrajowy-protest-rolnikow/

Jeba🔨tuska przyszedł czas

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Ale za co strajkować będziem😄? CO nam nie tak? Czy tak pujdziem bo tak?

A na czele strajku stanie Kowalczyk co to kazał nie sprzedawać zboża tylko trzymać i Wojciechowski co dopłaty wyrównał do Niemieckich ale one jakoś same zmalały. W sumie strajk mogły by sponsorować jeszcze wipasz cedrob i elewar jako, ze zarobili na zbożu z UA.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A o co będziemy strajkować ? Bo jakoś link nie działa ...

Bo jak o wypuszczenie z więzienia przestępców którzy powinni tam siedzieć to ja się nie wybieram ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Oho Tusk blokuje działania

No nie wiem czemu mam strajkować, ma być dopłata do kukurydzy, ma być suszowe, po co strajkować Rysiu xD 

Jak PiS takie rzeczy dawał to krzyczałeś jaka PiSda dobra, a teraz chcesz strajkować ??

Mogę strajkować o zmiany systemowe, ale jak pojawi się jakaś flaga z Kamińskim albo Wąsikiem to od razu wracam do domu ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Tera P0wiadają że dadzą

Poczekam, zobaczę, dopiero miesiąc minął, jak nie dadzą będzie się strajkować ;) 1.5 mld jest w budżecie na suszowe zapisane, więc może dadzą ...

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

No nie wiem czemu mam strajkować, ma być dopłata do kukurydzy, ma być suszowe, po co strajkować Rysiu xD 

Jak PiS takie rzeczy dawał to krzyczałeś jaka PiSda dobra, a teraz chcesz strajkować ??

Mogę strajkować o zmiany systemowe, ale jak pojawi się jakaś flaga z Kamińskim albo Wąsikiem to od razu wracam do domu ...

Dobrze że piszesz ,,ma być" 

TO tak jak paliwo po 5zł , i inne cuda na 100dni obiecywane 🤭

Kamiński i wąsik oczywiście siedzieć powinni ale i zasuwać na utrzymanie w ciupie a nie na wakacjach.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, GRZES1545 napisał:

Dobrze że piszesz ,,ma być" 

Dlatego tak piszę, może będzie, może nie będzie ;) Jak będzie to sobie za suszowe nowy kask kupię, a jak nie będzie to będę jeździł w starym ;)

Ministra rotacyjna też obiecywała dopłaty do kukurydzy, ale nic w tym kierunku nie zrobiła ... 

Kamiński i wąsik oczywiście siedzieć powinni ale i zasuwać na utrzymanie w ciupie a nie na wakacjach.

Ale jak mają zasuwać, jak oni na głodówce ... Powiedzą, że im Auschwitz robią, głodówka i roboty przymusowe ...

TO tak jak paliwo po 5zł , i inne cuda na 100dni obiecywane 🤭

Nie wiem, jak wójt czy rada w gminie się zmieniają to po 100 dniach już budują drogi czy sale gimnastyczne ? 

PiS już w 2015 obiecywał podniesienie kwoty wolnej od podatku, ile im się zeszło, jakoś 4 lata ? Obniżenie VAT do 22 proc., jakoś przez 8 lat się nie udało ..

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Otóż prognoza dla CPK na 2028 przewiduje 24 miliony pasażerów. CO jest brednią....................Co ciekawe w kolejnych prognozach wielkość ruchu na CPK spada.

przedstaw te prognozy

Opublikowano
Przed chwilą, nie napisał:

przedstaw te prognozy

A bo to panocku albo te pasażyry bedom przyjżdżały, albo nie bedom. Jak bedom, to i dutki bedom. A jak nie bedom, to bida bedzie. Hej.

• Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

No jak co? PAD będzie informował o braku praworządności w Polsce.

A to akurat z obydwóch stron pada

6 minut temu, hubertuss napisał:

Ponoć tam go wszyscy o to pytają. A taki Biden chwali zmianę rządu w Polsce ale co on tam wi.😄

Kaczynski też pis chwali. Dawno powinni się ludzi w ich wieku pozbyć. Jeden się zeszczywa a drugi w pampersie chodzi 

Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał:

przedstaw te prognozy

Idź do Laska albo lepiej do Horały to jemu ta firma je robiła. Trzy były za każdym razem kolejna to ilość pasażerów w dół. CO łyso, ze znowu cię oszukali?

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

A bo to panocku albo te pasażyry bedom przyjżdżały, albo nie bedom. Jak bedom, to i dutki bedom. A jak nie bedom, to bida bedzie. Hej.

Jak lotniska nie bede to i pasażyry i dudki w snach tylko bedom🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v