Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, jacus napisał:

niech tego nie bedzie pewny ze i jemu-staremu trepowi sie nie dobiora do tylka 🤣.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/rzeszow/gwalt-na-13-latce-w-rzeszowie-to-tu-rozegral-sie-dramat-szokujace-tlo-zdarzenia/sp641f0

To że ty nie potrafisz wstawić i odczytać linka to już ustaliliśmy także nie będę tego komentował ale jest taki cytat lewaku że ,,znaj proporcje mocium Panie,, pewnie nie wiesz z czego to jest ale poproś kogoś żeby ci to znalazł!

A tutaj jeszcze taka wstawka z Bułgarii  https://wiadomosci.onet.pl/politico/bulgaria-zakazuje-propagandy-lgbtq-w-szkolach-jak-w-rosji-i-na-wegrzech/j86m14s

I odpowiedź z konta lewaka...https://www.facebook.com/share/p/GrePBkoW8tEanLjQ/Poprawka do prawa oświatowego, która została wprowadzona przez skrajnie prawicową, prorosyjską partię Odrodzenie i nieoczekiwanie poparta przez partie proeuropejskie, zakazuje "propagandy, promocji lub podżegania" do "idei i poglądów" LGBTQ+ w szkołach, bez określania dalszych szczegółów. Ustawa przeszła zdecydowaną większością 159 głosów w 240-osobowym parlamencie.   ,,Poparta przez partię proeuropejskie,,!!!

I odpowiedź ... Rzecznik Komisji powiedział POLITICO w czwartek, że organ wykonawczy UE był świadomy całej sprawy, ale nie mógł komentować bułgarskiego ustawodawstwa. Nie mógł komentować ustawodawstwa członka UE? Serio? A Polskiego zawsze mógł?

Trwa zakończenie igrzysk czy będzie tak samo prześmiewcze z tym że o innej religii jak otwarcie? Wiemy oczywiście jak będzie!

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano

dziecko priwislanskiej wsi -ja jestem dzieckiem neostrady ,internet mialem juz wtedy gdy ty myslales ze to miejsce gdzie bedziesz mieszkal gdy cie rodzice do szkol wysla..

a ile takich przyapdkow jest w polsce co chwile.

kazdemu kto pisze ze w polsce nie ma tego czy tamtego -odpowiadam ,chyba u ciebie na wsi.

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

jestem dzieckiem neostrady ,internet mialem juz wtedy

Kurna...i czego znowu bzdury wypisujesz ?

Kiedyś przypadkiem znalazłem twoje wczesne posty ...

Faktycznie, byłeś dzieckiem internetu...i to dzieckiem we mgle...😆

Opublikowano

synu wsi lubelskiej ,kto tu glupot nie wypisywal ?? 

jak zdrowie ??  pic nie bedziesz mogl juz do konca zycia🤣

dzieckiem to byla moja corka gdy dostala na komunie komputer a pozniej internet 126 kbs

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał:

synu wsi lubelskiej ,kto tu glupot nie wypisywal ?? 

jak zdrowie ??  pic nie bedziesz mogl juz do konca zycia🤣

dzieckiem to byla moja corka gdy dostala na komunie komputer a pozniej internet 126 kbs

Przyznales się że same głupoty piszesz nic mądrego?oj takie samozaoranie...

Opublikowano

czytac sie naumiales a co ze zrozumieniem ??

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Niby czemu?

Matko jak ty ciągle bredzisz...

myslisz ze prostata sama przejdzie ??nie lacz lekow z alkoholem .

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał:

czytac sie naumiales a co ze zrozumieniem ??

myslisz ze prostata sama przejdzie ??nie lacz lekow z alkoholem .

Jaka prostata.?

Atak kamienicy nerkowej...😄 

No jak możesz tak zmyślać?

Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu że żeś kłamca 

A piwo nawet wskazane przy takich dolegliwościach...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, jacus napisał:

dziecko priwislanskiej wsi -ja jestem dzieckiem neostrady ,internet mialem juz wtedy gdy ty myslales ze to miejsce gdzie bedziesz mieszkal gdy cie rodzice do szkol wysla..

a ile takich przyapdkow jest w polsce co chwile.

kazdemu kto pisze ze w polsce nie ma tego czy tamtego -odpowiadam ,chyba u ciebie na wsi.

A ty na jakiej tej wsi mieszkasz skoro u ciebie ,,to czy tamto się pojawia,,? Wydaje mi się że normalni ludzie akurat powinni się cieszyć z tego że niektórych ,,przypadków,, u nich nie ma  i mają trochę spokoju... 

Opublikowano

wszedzie sie pojawia-tylko nie wszyscy  o tym wiedza..

10 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Jaka prostata.?

Atak kamienicy nerkowej...😄 

No jak możesz tak zmyślać?

Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu że żeś kłamca 

A piwo nawet wskazane przy takich dolegliwościach...

to czemu zapisali ci lekarstwa na prostate i przeciwzapalne ??

atak kamienicy ?? w miescie cie dopadla ? 🤣

widzialem jak to wyglada..

z tym piwem to taka prawda.....intrnetowa .

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

to czemu zapisali ci lekarstwa na prostate i przeciwzapalne ?

Dobrze się czujesz?

Widzisz ja mogę łatwo udowodnić to co napisałem.

Ty tylko kłamstwami się posługujesz.

Sądzisz z bym pisał cokolwiek gdybym miał coś z prostatą? To nadal wstydliwa choroba.

Pomysl czasami.

Kłamca i oszczerca jesteś.

Przeprosisz jak udowodnię że zmyślasz?

Tylko wieczorem, bo zarobiony jestem

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
13 godzin temu, jacus napisał:

U ciebie na wsi z pewnością nie ma wielu rzeczy 

Opublikowano

No. Po kija. U mnie przed chatą wywalają kostkę brukową tyle, że woda z drogi ma iść na moją posesję. Zapomnieli drogi zagracić uzbrojeniem - kanalizą w tym burzowa, gazem i wodą na rozpoczęte inwestycje. Sam wolałem jak była szutrówka bo teraz dzieciaka z rowerem nie wypuścisz.

Opublikowano

newsweek 

Antoni Kostka, biolog i działacz na rzecz ochrony przyrody.

Newsweek: Przywiązał się pan kiedyś do drzewa?
Antoni Kostka: Raz, osiem lat temu w Białowieży.

Co pan myślał o Lasach Państwowych osiem lat temu?
– Że to mój wróg.

A teraz?
– Że nic nie jest czarno-białe.

"PiS rżnęło lasy na potęgę". Prawda czy fałsz?
– Fałsz.
Poprzednie kierownictwo Lasów broniło się, mówiąc, że gospodarują na podstawie dziesięcioletnich wytycznych ujętych w tzw. planach urządzenia lasu, z których wiele powstało jeszcze za rządów PO. Cięli tak samo jak tamci, ale utarło się, że tną więcej. Jedna strona mówi, że głównym problemem jest eksport drewna do Chin, a potem się okazuje, że to tylko 2 proc. pozyskania polskiego drewna i nie jest to wielki problem, ale media i politycy już to podłapali. Pokazuje się stosy drewna w porcie, ale potem okazuje się, że to czeskie drewno w tranzycie.

Jak układają się relacje Lasów Państwowych z resortem klimatu i środowiska?
– Źle. Wychodzi premier i mówi: "To jest nowy dyrektor Lasów Państwowych". Ale to nie podoba się nowej minister. Potem do dyrekcji przychodzi Urszula Pasławska [wiceprezeska PSL – red.] i mówi: "To są nasi ludzie", i podaje plik CV. Z nominacji Trzeciej Drogi mamy obecnie chyba 7 z 16 dyrektorów regionalnych.

kolejny przykład manipulacji niepolskich mediów i polityków po w celu wywoływania chaosu w polsce

rżnąć frajerów :D 

Opublikowano

niedojdo idz do lasu i popatrz co sie dzieje od paru lat, pogadaj z tymi co mieszkaja obok ..

nigdy tego nie bylo i mam nadzieje ze nie bedzie-ponad 30 lat do lasu jezdzilem . 

maszyny niszcza wszystko.

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Dobrze się czujesz?

Widzisz ja mogę łatwo udowodnić to co napisałem.

Ty tylko kłamstwami się posługujesz.

Sądzisz z bym pisał cokolwiek gdybym miał coś z prostatą? To nadal wstydliwa choroba.

Pomysl czasami.

Kłamca i oszczerca jesteś.

Przeprosisz jak udowodnię że zmyślasz?

Tylko wieczorem, bo zarobiony jestem

napisales nazwy lekow... na przerost prostaty byl jedne , drugi na bole -tego bralem  czasami od ponad 20 lat. 

i nie denerwuj sie .to szkodzi zdrowiu bardziej niz kamienie czy nawet prostata..

czego sie wstydzic ??  chyba ze sobie przypomniales jak smiales sie ze mnie gdy pisalem o swoim badaniu i was namawialem ??

karma tosuka..

1 godzinę temu, Ulman napisał:

U ciebie na wsi z pewnością nie ma wielu rzeczy 

i dobrze.  zmienilem prace wiec nie widze patologii na co dzien co nie oznacza ze nie zniknela.

1 godzinę temu, DTaras napisał:

No. Po kija. U mnie przed chatą wywalają kostkę brukową tyle, że woda z drogi ma iść na moją posesję. Zapomnieli drogi zagracić uzbrojeniem - kanalizą w tym burzowa, gazem i wodą na rozpoczęte inwestycje. Sam wolałem jak była szutrówka bo teraz dzieciaka z rowerem nie wypuścisz.

znam ten bol od lat..

zrobia asfalt a na drugi rok kopia wodociag do nowych domow.

Opublikowano

nie wiem czy chcialbym mieszkac tam gdzie nie ma nawet patologii..

zreszta nie wierze ze nie ma,

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Przeprosisz jak udowodnię?

przeczytalem ulotke pierwszego leku bo drugi znam , tam wyraznie pisalo o lagodnym przeroscie prostaty-to nic strasznego,pewnie polowa mezczyzn to ma i nawet nie wie,jelsi sie nie badali..

co w tym zlego jest ?? tego nie rozumiem ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v