Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał:

Przypomnijmy zatem, że PKP Cargo to gigant zatrudniający ponad 10 tys. pracowników, jeżdżący tysiącami wagonów, dochodowy i mający 4 miliardy złotych przychodów rocznie, dysponujący własnymi bazami, bocznicami i zakładami remontowym

Iiiiii to wszystko , jakby nie patrzeć, generuje koszty. Czyli moloch z jedynym źródłem przychodu, zaś wieloma sektorami wydatków.. Same ZNTK bazują na zleceniach Cargo i jak w Cargo cos nie pójdzie, to ZNTK głodne będzie. No i w Cargo nie pojszło.

2 godziny temu, Roman176 napisał:

ale nie jakaś ruska córka generała polka 

Czekaj, czekaj. A jak Maciarewicz dał kwity do tłumaczenia ruskiej babie, co zaraz potem zniknęła, bo rezydentką KGB zdaje sie była, to nic sie nie stało?

Opublikowano
54 minuty temu, mirro napisał:

Czekaj, czekaj. A jak Maciarewicz dał kwity do tłumaczenia ruskiej babie, co zaraz potem zniknęła, bo rezydentką KGB zdaje sie była, to nic sie nie stało?

no wsi co agentura rosyjska o wszystkim wiedziała  

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

A nie ty?

dlaczego ja ? 

Ja rozumiem, że Pan Premier musi ładnie wyglądać i mieć śliczną skórę ale biorąc pod uwagę jego publicznie głoszoną troskę o środowiska przeróżnych mniejszości powinien chyba w miejsce społecznego współpracownika, czyli młodziutkiej Pani Kristiny, zatrudnić doświadczonego (wiekiem) kosmetologa transwestytę. Najlepiej emerytowanego oficera armii sowieckiej. Może nie stacjonującego swego czasu w Polsce ale przynajmniej w NRD.
Uśmiechniętego weekendu życzę i perfekcyjnej anatomii skóry😎
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

No nie wiem.

Nie widzę aż takich podwyżek.

Czyli ty wierzysz zbytnio mediom.

załóż okulary z którego to roku 

3 minuty temu, Ulman napisał:

Czyli kłamałeś jak zwykle. Gdzie jest napisane że oficera?

a co szukałeś ? 

Opublikowano
  • "Kristina urodziła się koło rosyjskiej bazy wojskowej. Do szkoły chodziła w Rosji. Konkretnie to do Szkoły nr 2 w Kalinowce. Sama o tym pisze w internecie. Na rosyjskim portalu"
  • "Siostra Kristiny to według jej social mediów Marina Barańczuk. Wśród znajomych Kristiny z ruskiego vkontakte jest Aleksandr Barańczuk, mieszkający w Sankt Petersburgu specjalista od systemów informacyjnych"

Zdjęcie

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Opublikowano

Natalia Polubiec, mokotowska radna PO, broniąc Voronovskiej przyznała, że asystentka premiera jest córką sowieckiego żołnierza. „No był w wojskach powietrznych, a potem służył w armii ukraińskiej. Historia podobna jak wielu bohaterów ginących dziś na wojnie z Rosją. Prawda jest taka, że Krystyna ma korzenie polskie, doskonale mówi po polsku” - wyjaśniła.

bd długo udawał ? 

Opublikowano

Co czasy... W SG mieli swój cel i zepchnęli temat na Policję. Nie pierwszy raz zresztą. Gdyby mieli jaja wystawili by kwity na wjazd a że jaj nie mieli to nie wystawili i trzeba było na kogoś temat zepchnąć. Gdyby stali sami Policjanci tematu by nie było bo by wpuścili i tyle. A że stali z SG... Jak widać sąd reagował na zażalenia i cofał temat aż w końcu prokurator niema przed kim portkami trząść i oskarży Policjanta i w toku wyjaśnień powinien oskarżyć komendantów SG o niedopełnienie obowiązków. Stawiam, że Policjant się wybroni. Strażniczka będąca na miejscu bowiem była w kontakcie ze swoim przełożonym i co potwierdza że to z ramienia SG wynikał syf.

Opublikowano

tutaj komentarz do sprawy

a tutaj "nowoczesność"

Młodzi Razem Wielkopolskie
Co dwie głowy to nie jedna! Młodzi Razem w poznańskich radach osiedli.

Milo Ostalskie, radne z Piątkowa, złożyło ślubowanie 17 czerwca.
Natka Pietruszki, radne z Łazarza, złożyło ślubowanie 19 czerwca.

Gratulujemy i życzymy powodzenia w sprawowaniu mandatów!

Image

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v