Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, GABBER85 napisał:

ustawka większa niż kowi...  tak sztuczne że nawet do kamery sie wywrócił żeby cykneli fotke

PS. Ej a pamietacie te chodniki we Włoszech z ofiarami  jak sie zaczynał kowi...

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Rozliczenie-z-pandemia-COVID-19-Wlochy-powolaja-komisje-sledcza-8705927.html

polecam komentarze pod artykułem

moją uwagę zwróciło co innego - ta komisja. co oni z tymi komisjami mają? przecież z góry wiadomo że niczego nie ustali banda przypadkowych bałwanów bo co mogą wiedzieć o epidemiologii jakieś przypadkowe kreatury polityczne?

ot se sunekurę na dorobienie do diet poselskich wymyślili i od razu zaklepaii - "Ustawa przygotowana z inicjatywy centroprawicowej koalicji i przyjęta definitywnie przez parlament jej głosami pod koniec lutego przewiduje, że komisja śledcza pracować będzie przez całą obecną kadencję."

no z góry wiedzą że nic nie ustalą i jedyne co wiedzą to że następna banda po kolejnych wyborach zbieraninę rozgoni

kowid jak by go nie nazywał bo bywa i grypą kowidową nazywany pandemią był i cała planeta nie zdała praktycznego egzaminu z epidemiologii i tylko dla tego że nie był/jest to wirus o potencjale choćby grypy hiszpanki to się upiekła depopulacja jak potrafiła dżuma czy ta hiszpanka

a komentarze bo komentarze; nielepsze "eksperty" je płodzą.
Jest taki portal - "o2" ; tam nikt tego szamba nie moderuje i więcej tam reklam qrwich dołków niż czegokolwiek na temat artykułu pod którym..

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
36 minut temu, GABBER85 napisał:

ustawka większa niż kowi...  tak sztuczne że nawet do kamery sie wywrócił żeby cykneli fotke

PS. Ej a pamietacie te chodniki we Włoszech z ofiarami  jak sie zaczynał kowi...

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Rozliczenie-z-pandemia-COVID-19-Wlochy-powolaja-komisje-sledcza-8705927.html

polecam komentarze pod artykułem

Teraz to niema sensu rozliczać jak dali się naszprycować . Tak uwierzyli w dobro .

Opublikowano

PIS też kazał się szprycowac.

2 minuty temu, galan99 napisał:

Nie ładnie się wyrażasz ale Polska nigdy sama o sobie nie będzie decydować .

Widzę że schiza cię nie opuszcza. Co jeszcze będziesz dziś głosił 😄

Opublikowano
46 minut temu, Agrest napisał:

Pytanie czy  chcieli go zabić czy podkręcić kampanię.

Będą też i takie głosy

głosy będą wszelkie możliwe wszak ludzie to takie samo stado durnego bydła jak każe inne stado dowolnego innego gatunku zwierzyny okupującej tę planetę. pojedyncze procenty populacji a może tylko ułamek procenta jako tako racjonalnie myśli i resztę ciągnie i zabrać tych z populacji a ganiali byśmy z gołymi du.ami po jakich preriach jak do dziś stada małp jeszcze przez nas niedobite ganiają.

Trudno było by wyreżyserować ten akurat zamach a już poleganie na takiej precyzji snajpera... nawet Trump nie jest aż takim idiotą aby...

dobra, tyle ze mnie na razie bo burza i pieruny a neta mam z anteny co najwyższy punkt nad dachem i głupszy od Trumpa też nie chcę się okazać

Opublikowano
dysydent napisał:

46 minut temu, Agrest napisał:

Pytanie czy  chcieli go zabić czy podkręcić kampanię.

Będą też i takie głosy

głosy będą wszelkie możliwe wszak ludzie to takie samo stado durnego bydła jak każe inne stado dowolnego innego gatunku zwierzyny okupującej tę planetę. pojedyncze procenty populacji a może tylko ułamek procenta jako tako racjonalnie myśli i resztę ciągnie i zabrać tych z populacji a ganiali byśmy z gołymi du.ami po jakich preriach jak do dziś stada małp jeszcze przez nas niedobite ganiają.

Trudno było by wyreżyserować ten akurat zamach a już poleganie na takiej precyzji snajpera... nawet Trump nie jest aż takim idiotą aby...

dobra, tyle ze mnie na razie bo burza i pieruny a neta mam z anteny co najwyższy punkt nad dachem i głupszy od Trumpa też nie chcę się okazać

Trampek złapał się za ucho dłonią. A co miał w dłoni? 🤪

• Haha 1
Opublikowano

no "tyż prawda"
jest taki film - "Shooter" z Markiem Wahlbergiem
jeśli kto nie zna polecam a staroć to pewnie powinien być na jakim cda za free

no tylko ta różnica  Trump ranny a zamachowiec ukatrupiony, reszta z grubsza podobna ;)

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jacek1296 napisał:

dowód?

ponad trzydzieści lat komuny w Polsce; kto pamięta ten w lot załapie co udowadniam
ultra czy to lewica czy prawica ma szczególne zamiłowanie do socjotechniki a że ultra to poziom zdebilenia w obu przypadkach wysoki i wiara w pełni u jednych i drugich zastępuje Wiedzę to rzeczywiście można dopuszczać że mogli by "chodzić po chałupach" i wyłapywać na obowiązkowe szczepienie nawet przeciwko chorobom których nie ma i jeśli wystarczająco durnych dopuścimy do władzy to gotowi zalecić obowiązkowe szczepienia wodą święconą czy jaką podobną bzdurą bo o większe to już raczej trudno, drugą skrajnością może być zakaz jakiegokolwiek leczenia gdzie argumentem może być jako to Boga poprawiać nie wolno czy u ateistów - wyręczać/fałszować mechanizmów naturalnej selekcji
faszyzm jest przykładem takiej lewicowej dewiacji i wiele innych przykładów można by tylko szkoda klawiatury i czasu no i samodzielności czytelnika, sam jeśli do jakiegoś wniosku dojdzie jest najlepszym sposobem argumentacji choć też i manipulacji ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

zakaz lasu to olanie? co najwyżej elementarnych prawideł rozumu

a zaliczenie salcesonu do psychotropów na tysiąclecia przejdzie do Historii

tak że wiec co @mirro? na miejscu PiS-u jeśli miał bym wybór; tak przejść do Historii to już bym wolał

7 minut temu, mirro napisał:

dostać po ryju

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
29 minut temu, dysydent napisał:

no tylko ta różnica  Trump ranny a zamachowiec ukatrupiony

Tu zamachowiec podobno z bronią AR wybrał się na łowy. Niby 150 metrów miał. ale tym bardziej ta broń wymuszała stanowisko. Zalety wyboru oczywiste. Broń chyba najpopularniejsza, najchętniej modyfikowana bo i wdzięczna pod tym względem, czyli i spontaniczność ataku nie budzi podejrzeń.

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

zakaz lasu to olanie?

A to przykład paniki, sraczki mentalnej i zagubiena w obliczu nieznanego.

1 minutę temu, galan99 napisał:

Było przyjąć 15 dawek przyjąłeś .

Trzy przyjąłem.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał:

ponad trzydzieści lat komuny w Polsce; kto pamięta ten w lot załapie co udowadniam
ultra czy to lewica czy prawica ma szczególne zamiłowanie do socjotechniki a że ultra to poziom zdebilenia w obu przypadkach wysoki i wiara w pełni u jednych i drugich zastępuje Wiedzę to rzeczywiście można dopuszczać że mogli by "chodzić po chałupach" i wyłapywać na obowiązkowe szczepienie nawet przeciwko chorobom których nie ma i jeśli wystarczająco durnych dopuścimy do władzy to gotowi zalecić obowiązkowe szczepienia wodą święconą czy jaką podobną bzdurą bo o większe to już raczej trudno, drugą skrajnością może być zakaz jakiegokolwiek leczenia gdzie argumentem może być jako to Boga poprawiać nie wolno czy u ateistów - wyręczać/fałszować mechanizmów naturalnej selekcji
faszyzm jest przykładem takiej lewicowej dewiacji i wiele innych przykładów można by tylko szkoda klawiatury i czasu no i samodzielności czytelnika, sam jeśli do jakiegoś wniosku dojdzie jest najlepszym sposobem argumentacji choć też i manipulacji ;)

Jesteś zbyt inteligentny, nie brnij.

10 minut temu, galan99 napisał:

Rząd PiS olał covida . Dzięki PiS - nie było szprycowania .

Zaś tygrysek na przymus by szczepił .

Jakiś dowód ?

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

a zaliczenie salcesonu do psychotropów na tysiąclecia przejdzie do Historii

Zapewne Watykan nie podejmie testów w zakresie egzorcyzmowania salcesonem, no chyba że włoskim.:lol:

Opublikowano
3 minuty temu, jacek1296 napisał:

Jesteś zbyt inteligentny, nie brnij.

no i widzisz jaki dylemat mi zrobiłeś co za to postawić; czy pucharek w podzięce czy krzywą mordę z kontekstem - jak śmiesz mi rozkazywać? xD

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Jak zachwycony jesteś , spełniony ?. 

Nie narzekam.

3 minuty temu, dysydent napisał:

no i widzisz jaki dylemat mi zrobiłeś co za to postawić;

Postaw pucharek. Gębę wykrzywić zawsze zdążysz.:lol:

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, mirro napisał:

Zapewne Watykan nie podejmie testów w zakresie egzorcyzmowania salcesonem, no chyba że włoskim.:lol:

a wiesz? z wyrobów masarskich to zalecił bym egzorcystom rozważyć do egzorcyzmowania muzułmanów kaszankę wieprzową xD

jeszcze jak by egzorcysta ucharakteryzował by się strojem rabina to komplet

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

W tym roku też przyjąłeś

W tym roku byłem już na dwu weselach i zjeździe klasowym. Średnio co miesiąc przyjmuję wskazaną dawkę.:lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v