Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/zaden-polityk-nie-zostawil-tego-bez-komentarza-echa-wspolpracy-poslanki-lewicy-i/4mj2cv5

nie odważę się podjąć komentarza wszystkich z osobna wątków i aspektów tam opisanych ale co komentator tam cytowany to debil trudno dociec który z tego wszystkiego największy.
i my to tałatajstwo musimy utrzymywać?
w sumie to nawet nieźle się bawiłem czytając artykuł tylko przyszła refleksja - qwa; to nie żadna humoreska, kabaret czy festyn rozrywkowy, to zwykła codzienność życia politycznego mojego kraju a i kontynentu. im wszystkim się wydaje że jedynym ich obowiązkiem jest obrzucanie błotem wszystkich innych
z takimi debilami da się cokolwiek zbudować?

1 minutę temu, DTaras napisał:

No bo jak se dwóch do gardeł skacze i jeden zwycięży to u ogółu kibiców dobro i wygra i przegra jednocześnie...

a tu (powyżej) co wygrało?

Opublikowano

dysydent napisał:

18 minut temu, nie napisał:

nigdy tzn, na przestrzeni kilkudziesięciu a nawet kilkuset lat żadne państwo nie będzie potężniejsze niż usa

jeśli Chinom uda się doprowadzić do blokady towarowej jankesów przez blok państw BRICS to tylko pozostaje kwestia zatopienia co najmniej dwu jankeskich lotniskowców (bo jeden to może być zwykły wypadek) w dowolnej kolejności tych zdarzeń/ewentualności wcale nie takich nieprawdopodobnych to całkiem inaczej zacznie myśleć o geopolitycznej mapie planety przeważająca większość jej populacji

a to tylko jeden z kilku scenariuszy wybicia jankesom z ręki narzędzi dominacji i wcale nie trzeba nawet dekady a nawet roku bo to jest możliwe niemalże w każdej chwili.

Planeta utrzymuje jankesów na szczycie tylko dla tego jeszcze bo nikt lepszych warunków nie zaproponował pilnowania reguł gry no ale to sami jankesi wywracają stolik globalizacyjny a zwykle ten kto zaczyna wojny ten je przegrywa zwłaszcza że amerykańskie warunki są nie do przyjęcia dla właśnie już większości planety.

komuna sowiecka jedno co na prawdę dobrze i rzetelnie zrobiła to wykształciła w elementarnej Wiedzy fizyczno przyrodniczej ale takiej prawdziwej Wiedzy a nie religijno ideologicznej ciemnocie i to komunę zgubiło bo sama wykazała swoim ofiarom jak jest bezsensowna

czy czegoś podobnego nie można powiedzieć o tym w co się USA zmieniają? tylko Oni tam swoich "murzynków" pierdół uczą gdy reszty sojuszników jak i również wrogów zasad ze wszech miar dających siłę, no Chińczycy wręcz akademickim przykładem aż nazbyt pojętnego ucznia

Byś się tylko szczyloł. Tak jakby w Azji nie było innych mocnych krajów...

dysydent napisał:

a tu (powyżej) co wygrało?

bukmaher

Opublikowano

ten pizdryk Japonię masz na myśli czy ciemniactwo kastowe Hindusów? no w sumie rosja to kraj w przewadze azjatycki ale to bezludzie i tylko kilometrów kwadratowych ...
Reszta to przystawki do tych większych tak że na dziś nie ma mocniejszych od Chin krajów azjatyckich zdolnych na samodzielność nawet jeśli by i Australię do Azji przyłączył

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

bo zjedzie się prawie cały rząd niemiecki

To trza ich szybko internować a potem obwozić po jarmarkach i pokazywać gawiedzi.:lol:

Opublikowano
dysydent napisał:

ten pizdryk Japonię masz na myśli czy ciemniactwo kastowe Hindusów? no w sumie rosja to kraj w przewadze azjatycki ale to bezludzie i tylko kilometrów kwadratowych ...
Reszta to przystawki do tych większych tak że na dziś nie ma mocniejszych od Chin krajów azjatyckich zdolnych na samodzielność nawet jeśli by i Australię do Azji przyłączył

Japonia choć nieduża to taka, że mam wrażenie z biznesów Chin w Europie czerpie sporą prowizję. Indie są. W kosmos latają. W Pakistanie znów ludności dwa razy tyle co w Rosji i se bomby jądrowe na polach odpalają...

Opublikowano
10 minut temu, dysydent napisał:

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/zaden-polityk-nie-zostawil-tego-bez-komentarza-echa-wspolpracy-poslanki-lewicy-i/4mj2cv5

nie odważę się podjąć komentarza wszystkich z osobna wątków i aspektów tam opisanych ale co komentator tam cytowany to debil trudno dociec który z tego wszystkiego największy.
i my to tałatajstwo musimy utrzymywać?
w sumie to nawet nieźle się bawiłem czytając artykuł tylko przyszła refleksja - qwa; to nie żadna humoreska, kabaret czy festyn rozrywkowy, to zwykła codzienność życia politycznego mojego kraju a i kontynentu. im wszystkim się wydaje że jedynym ich obowiązkiem jest obrzucanie błotem wszystkich innych
z takimi debilami da się cokolwiek zbudować?

Czy mamy to draństwo utrzymywać? Owszem tak , bo są oni odzwierciedleniem poziomu swoich wyborców a demokracja jako dominacja głupoty niejako z automatu nakaz łożenia na nich nakłada. 

Czy to kabaret? Owszem tak,  ale jeśli ludu to nie bulwersuje i nadal ich wybiera to znaczy że mu pasuje.

Czy z debilami da się budować? Pytanie czysto retoryczne🤔

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, dysydent napisał:

Izrael jeszcze mniejszy pizdryk, a trzęsie całą Europą i Ameryką, także wielkość nie ma tu znaczenia.🤫

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, jahooo napisał:

Ja się wcale nie dziwię, że obecny rząd w pierwszej kolejności zajął się tabletkami przed, po i w czasie oraz aborcją. Jak przyjmą do kraju z niemiec tych deportowanych uchodźców, to u nas kobiety będą potrzebowac tych tabletek "na gwałt". Czyli myślą widze w koalicji przyszłościowo.  Koło Tomaszowa Lubelskiego buduje się w lesie miasteczko, blisko wschodniej granicy, żeby nikomu do głowy nie przysżło spier... do niemiec. No i wszyscy ychodźcy, którzy do tej pory świadczyli usługi transportowe w uberach czy innych firmach nagle musza przejsć weryfikację, żeby było wiadomo, kto może chcieć podwieźć "swoich" pod granicę.

Koło Tomaszowa Lubelskiego buduje się w lesie miasteczko, blisko wschodniej granicy, żeby nikomu do głowy nie przysżło spier...

Bardzo mnie ta informacja zaniepokoiła - Koło Tomaszowa Lubelskiego .

Szkoda tylko kobiet .

Opublikowano

Czy wy pisowscy fanatycy nie umiecie napisać kilku zdań od siebie tylko ciągle te głupkowate obrazki? TVPis was tak wytresowało czy po prostu na więcej intelektu nie starcza?

Opublikowano (edytowane)

Po co pisać pismo obrazkowe będzie w modzie .

Koło Tomaszowa Lubelskiego buduje się w lesie miasteczko,

@Ulman jak stawiasz mur wokół domu dla ochrony przed , przybyszami kobieta może być zagrożona . Pojedziesz w pole a kobieta sama ?.

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Fajnie sobie napędzasz te swoje psychozy i fobie🤣 Wiesz w ogóle co tam się buduje  czy sobie tworzysz  jakieś historie podparte swoimi lękami?  

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, galan99 napisał:

@Ulman jak stawiasz mur wokół domu dla ochrony przed , przybyszami kobieta może być zagrożona . Pojedziesz w pole a kobieta sama ?.

Tak z ciekawości...

Listonosz, kurier....przybywa tam do was?

Bardzo nie ufasz...swojej?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

Bardzo mnie ta informacja zaniepokoiła  . O ciebie się nie martwię mało mnie obchodzisz .

Szkoda tylko kobiet .

A skąd wiesz że tam będą beżowi? Kto ci tak powiedział? Gdzie to przeczytałeś? 

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Co ma Listonosz, kurier?.

Jak przybędą przybysze , bracia czarni spragnieni .

A przybędą?

Tam u was obecnie, ciapatych nie ma?

I myślisz że trafia tam do twojego...zadupia?

Może barykady, zasieki i miny jakie postaw przed domem...

Opublikowano
41 minut temu, Ulman napisał:

Czy wy pisowscy fanatycy nie umiecie napisać kilku zdań od siebie tylko ciągle te głupkowate obrazki? TVPis was tak wytresowało czy po prostu na więcej intelektu nie starcza?

Bo wy platfusowe fanatyki czytać nie potraficie 

inbound2504239818270407656.jpg

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v