Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Skąd przypuszczenie że by chciała?

ja w sypialni ma zarowno podlogowke jak i kaloryfer wiec mozliwosci rozgrzania bidnej ,zmarznietej kobiety sa wielorakie.. 21 na termometrze jest..

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

ja w sypialni ma zarowno podlogowke jak i kaloryfer wiec mozliwosci rozgrzania bidnej ,zmarznietej kobiety sa wielorakie.. 21 na termometrze jest..

No wiem że na krzywdy ludzkie Ty wrażliwy...

Jak mogłem jakiś podtekst usłyszeć....

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Która władza nie obsadzała wszystkich stanowisk swoimi ludźmii

No właśnie obsadzała !!!!! Tu mamy betonowanie wszystkiego na zaś przez spodziewających się przegrania poprzedników tak żeby następcy nic nie mogli zmieniać po swojemu . Takiego betonowania nigdy nie było

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Tam główny prowodyr to raczej nie widział utraty władzy i pewnie gdyby nie koalicja kilku parti to przy korycie by te swinie zostały 

Takich ludzi zawziętych co nie chcą kulturalnie ustąpić po odwołaniu bo przyszła nowa władza też jakoś nie było jak teraz .

Zapewne mieli, mają dużo obiecane w przyszłości i tak bronią stołków

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

To by znaczyło że wybuch wulkanu zapobiega ociepleniu klimatu? 

odwrotnie niż eco gadają 

1 godzinę temu, racyl napisał:

co Ty chcesz załatwić jak nawet część europy nie jest przeciw

jutro o nas zajmuje się kongres amerykański , Włochy apelują najgłośniej wielka Brytania itp wiadomo lewica trzyma się kupy  

19 minut temu, racyl napisał:

No właśnie obsadzała !!!!! Tu mamy betonowanie wszystkiego na zaś przez spodziewających się przegrania poprzedników tak żeby następcy nic nie mogli zmieniać po swojemu . Takiego betonowania nigdy nie było

a skąd wiesz ? teraz to patola u mnie ludzie nie związani z polityką wyrzucają co po 30 lat pracowali jak tego prokuratorów co po 35 lat pracowali nie jedną partie przeszli ...

jaki z tego morał żeby kraść trzeba zrobić czystki żeby nikt głośno nie krzyczał   

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Co takiego złego w tym Łukaszence? Lepiej mu chyba idzie to rządzenie niż pokrakom u nas, jeszcze żeby ten Putin go nie straszył to już całkiem 

No w telewizorni i po radio godajo że to dyktator, okrutny zły i podły. I antyeuropejski, nie chce naszej demokracji i reform

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jahooo napisał:

Doskonale znane sztuczne postarzanie produktów ... Nowe pralki czy lodówki z elektronicznymi sterownikami tak samo możesz sobie "zaprogramować" awarie ... Z IPhone też była jakaś afera z postarzaniem baterii przez oprogramowanie telefonu

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

No w telewizorni i po radio godajo że to dyktator, okrutny zły i podły. I antyeuropejski, nie chce naszej demokracji i reform

A to co inne jak tak. Ja telewizorni nie mam a i radia to tak średnio słucham 

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Doskonale znane sztuczne postarzanie produktów ... Nowe pralki czy lodówki z elektronicznymi sterownikami tak samo możesz sobie "zaprogramować" awarie ... Z IPhone też była jakaś afera z postarzaniem baterii przez oprogramowanie telefonu

Ale po co postarzać. Rzekomo nawet baterie do elektronarzędzi mają ileś cykli ładowań i po bateri

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

człowiek mem

co ja zrobię, że ja lubię te memy 😄

2 godziny temu, galan99 napisał:

Sedes zaprogramować kiedy może być czyny .

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Dylemat postępu Inteligentny dom inteligentny samochód) Inteligentny zegarek Inteligentny telefon idiota”

gallan99 sorry ale to mi pasuje idealnie do Ciebie 😄

2 godziny temu, Roman176 napisał:

odwrotnie niż eco gadają 

jutro o nas zajmuje się kongres amerykański , Włochy apelują najgłośniej wielka Brytania itp wiadomo lewica trzyma się kupy  

a skąd wiesz ? teraz to patola u mnie ludzie nie związani z polityką wyrzucają co po 30 lat pracowali jak tego prokuratorów co po 35 lat pracowali nie jedną partie przeszli ...

jaki z tego morał żeby kraść trzeba zrobić czystki żeby nikt głośno nie krzyczał   

Jak to tacy ludzie z 30 letnim stażem jak Ziemiec, Holecka czy Adamczyk którzy za wcześniejszych rządów mogli normalnie pracować  a za czasów pis nagle zaczeli być wysokopłatnymi sługusami to sorry ale inaczej tak się nie da . Ja nie wiem co ten PIS nagle zrobił z tymi ludźmi .

Łatwo z boku powiedzieć że się nie sprzedali .

Miejmy nadzieję że PIS nikt nie przebije

• Like 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v