Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno lewaki wybrali Giertycha który się za granicą ukrywał 🤷 widać jedni i drudzy mają mózgi wyprane.

hubertuss napisał:

🤮 Nie ośmieszaj się. Janeczek ma w tej sprawie dużo za uszami i jego jedynego przypalano na kłamstwie. Nie słyszałem by czołowi politycy po czy Hołownia jak piszesz srali na żołnierzy. Kilku celebrytom się zdarzyło jak Kurdej Szatan i reszta jej nie chwaliła. Więc daj spokój nie kompromituj się kolejnymi łgarstwami.

Tak jej nie popierali że jej pracę w TVP dali 😅 Kurwa te lewackie mądrości. Na marsz równości wybieracie się Platfuski?

Opublikowano

16 minut temu, mikad napisał:

Nie chodzi o to że wybrałeś nie tę opcję polityczną, miałeś jeszcze innych kandydatów ze swojej ukochanej partii na liście nie musiałeś przestępcy wprowadzać do PE ale zapewne chciałeś zrobić wszystkim na złość i jeszcze się tym chwalisz.

Też to samo mówiłem podobnie jak wielu z rodziny czy znajomych. Jak ktoś chce na pis to już niech będzie na pis jak musi. Ale byli inni kandydaci.

16 minut temu, jacus napisał:

franek -troche ich strzelil ,chyba lepiej w krakowie znany .

w brukseli ssie nie wyroznial i temu przegral

W Jadze był królem strzelców w ekstraklasie ze dwa sezony i jagę trochę podciągnął. A w BXL nie wyróżniał się jak znakomita większość.

4 minuty temu, PolandOnion napisał:

Nie dawno lewaki wybrali Giertycha który się za granicą ukrywał 🤷 widać jedni i drudzy mają mózgi wyprane.

Tak jej nie popierali że jej pracę w TVP dali 😅 k**wa te lewackie mądrości. Na marsz równości wybieracie się Platfuski?

U mnie by nie dostała kto jej dał nie wiem.

Opublikowano
3 godziny temu, nie napisał:

odezwał się samozwańczy przedstawiciel wszystkich żołnierzy; teraz ujadasz? a gdzie byłeś, gdy peowcy, hołownie, dziennikarze, celebryty srały na żołnierzy? siedziałeś w norze, bałeś się odezwać bo ktoś mógłby pomyśleć, że popierasz pis, a to by była dla ciebie największa ujma; twoja życiowa misja to ***** ***, ważniejsza niż honor żołnierza 🤮

Na mnie też srali różni. Ale rozkaz to rozkaz a zadanie to zadanie. Robię swoje i wali mnie co mówią. Oczywiście prywatnie mogę sie nie zgadzać z nimi, jednak nikt mi nie płacił za opluwanie przeciwnika a za skuteczność. Grzmoci mnie czy to robili ludzie z PiS, SLD, PO czy związek hodowców gołębi. Nie im składałem przysięgę. 

Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał:

Polacy przebudzili się 8 lat temu, jak wywalili PO a wybrali PiS. Ale okazało się że ten sen był dopiero koszmarem. Tak więc my jesteśmy już po dwu koszmarach a Europa jesczze nie.:lol:

Tym bardziej niepojęte, iż po tych dwóch koszmarach wrócili do tego co najgorsze po 89r było🤣

Wybory pomiędzy złym i bardzo złym

Opublikowano

spadochroniarz wygrał .

Grzegorz Braun pojedzie do Brukseli. Musiał wygrać bratobójczy pojedynek .

W małopolsko-świętokrzyskim okręgu wyborczym rozegrał się bratobójczy pojedynek o mandat do europarlamentu między dwoma posłami Konfederacji. Nieoczekiwanie lepszy wynik od lidera listy Konrada Berkowicza uzyskał startujący z drugiej pozycji Grzegorz Braun. Warto zaznaczyć, że lider Korony to tzw. spadochroniarz, który do tej pory startował z Podkarpacia.

Opublikowano
9 godzin temu, Leszy napisał:

Strach, ale pewnie o to, że ciapaty Cię nożem dźgnie. Procent pedalstwa jest raczej stały w każdym społeczeństwie. Tylko albo się ukrywają albo nie. 

Ciapatych najwięcej spotykałem w Niemczech. 

Opublikowano
1 godzinę temu, mikad napisał:

Nie chodzi o to że wybrałeś nie tę opcję polityczną, miałeś jeszcze innych kandydatów ze swojej ukochanej partii na liście nie musiałeś przestępcy wprowadzać do PE ale zapewne chciałeś zrobić wszystkim na złość i jeszcze się tym chwalisz.

Jak by nie było PIS to bym głosował na Konfę to też zła opcja ? to na kogo ?

Opublikowano
5 godzin temu, mikad napisał:

Znaczy się co, sugerujesz że jak pozamykali kościoły to księdze zaczęły atakować ludność po kiblach na autostradach? Zdesperowani muszą być mocno.

https://wiadomosci.wp.pl/pis-bierze-okreg-nr-8-bezdyskusyjne-zwyciestwo-7036921478171424a

"Najlepszy wynik spośród kandydatów zdobył b. szef MSWiA Mariusz Kamiński (PiS), na którego zagłosowało 110 466 mieszkańców regionu. Drugi najlepszy wynik w okręgu uzyskała "jedynka" KO, posłanka Marta Wcisło - 103 740 głosów, trzeci - lider listy Konfederacji prof. Mirosław Piotrowski - 58 638 głosów, a czwarty - jedynka PiS, europoseł Jacek Saryusz-Wolski - 56 483 głosy"

Ok, rozumiem że chcą głosować na tzw prawicę bo takie mają przekonania ale dlaczego zagłosowali na przestępcę skoro mieli innych prawilnych kandydatów w zanadrzu a nawet sugerowanego lidera czyli jedynkę na liście.

Pojedź to zobaczysz, albo bzdur nie wypisuj. Ewentualnie czytaj ze zrozumieniem . 

Opublikowano
7 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Jak bym nie miał wyboru to na Brauna bym zagłosował na pewno . Czy na niego nie wolno tak jak na Kamińskiego ?

a czego sie spodziewac po kims takim jak ty ??? 

swoj na swojego glosuje...

6 minut temu, GRZES1545 napisał:

Ciapatych najwięcej spotykałem w Niemczech. 

przyjedz do krakowa..

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Nie słyszałem by czołowi politycy po czy Hołownia jak piszesz srali na żołnierzy. Kilku celebrytom się zdarzyło jak Kurdej Szatan i reszta jej nie chwaliła. Więc daj spokój nie kompromituj się kolejnymi łgarstwami.

Tu się mylisz

1 minutę temu, jacus napisał:

a czego sie spodziewac po kims takim jak ty ??? 

swoj na swojego glosuje...

przyjedz do krakowa..

Byłem,  nic nadzwyczajnego .

2 godziny temu, hubertuss napisał:

A ja na Franka i się nie dostał.

W pisie widać tych których Kaczor popierał to wyborca też olał. Przykład Karski Meleks na Podlasiu. Suski nawet na wiecu mówił, że Wąsik przestępca a pisiory i tak wybrały Wąsika a Karskiego Meleksa co to z Suskim i Kaczyńskim wiecował nie chcieli. Widać w pisie będzie zmiana warty ci których popierał Morawiecki młodzi przeważnie się po dostawali.

Ja nadal soe dziwię jak wielu nadal na nich glosuje, podobnie jak na KO PO

Opublikowano
24 minuty temu, galan99 napisał:

spadochroniarz wygrał .

Grzegorz Braun pojedzie do Brukseli. Musiał wygrać bratobójczy pojedynek .

W małopolsko-świętokrzyskim okręgu wyborczym rozegrał się bratobójczy pojedynek o mandat do europarlamentu między dwoma posłami Konfederacji. Nieoczekiwanie lepszy wynik od lidera listy Konrada Berkowicza uzyskał startujący z drugiej pozycji Grzegorz Braun. Warto zaznaczyć, że lider Korony to tzw. spadochroniarz, który do tej pory startował z Podkarpacia.

Tak się zastanawiam po jakiego grzyba tylu kandydatów z jednej parti w danym okręgu? Nie może być max 3 osoby to nie 10 albo i więcej 🤦‍♂️

Opublikowano
14 minut temu, galan99 napisał:

@mirro - Chinole żywcem spalą wroga jak tu  się bronić , przed takim psem .

Normalnie wypuszczasz kota i wala zanim w las.

1 godzinę temu, Agrest napisał:

iż po tych dwóch koszmarach wrócili do tego co najgorsze po 89r było🤣

Pamięć złotej rybki. Inaczej wszyscy byśmy zwariowali.

Opublikowano

pamiec zlotej rybki oczywiscie trwa znacznie dluzej niz pisza w internetach..

taki pies to ma jedno ograniczenie-pojemnosc zbiornika na gaz ..

33 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Ilu Solidarna Polska będzie mieć europosłów ? bo coś mi się wydaje że więcej niż TD .

to solidarne zero jeszcze istnieje ??  

jak nazwac kogos kto glosuje na ta bande przekretow ??

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

to solidarne zero jeszcze istnieje ??  

jak nazwac kogos kto glosuje na ta bande przekretow ??

To tuskowe media sobie wymyśliły że nie można pieniędzy na straż , czy KGW dawać a ty myślisz że to afera jest . 

Opublikowano

sluchales tasm ???  

zrozumiales o czym mowia -nawet oni maja swiadomosc ze to sa przekrety a ty  ?? 

kurn a-co jeszcze zrobisz zeby tych zlodzei usprawiedliwic ?? 

robienie z siebie durna to jeszcze  za malo ??

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

sluchales tasm ???  

zrozumiales o czym mowia -nawet oni maja swiadomosc ze to sa przekrety a ty  ?? 

kurn a-co jeszcze zrobisz zeby tych zlodzei usprawiedliwic ?? 

robienie z siebie durna to jeszcze  za malo ??

Zrobić durni to chciała TD zrobić , atakowali na komisjach i co ludzie wybrali tych co kradli chodzenie w tuskowych butach tak się kończy .

Opublikowano

ja na nich w zyciu bym nie zaglosowal ale rozmawiamy o tasmach mraza.. moze i o meilach dworczyka pogadac albo o tasmach pinokia z sowy..

masz jakies refleksje ,przemyslenia ?? 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

ja na nich w zyciu bym nie zaglosowal ale rozmawiamy o tasmach mraza.. moze i o meilach dworczyka pogadac albo o tasmach pinokia z sowy..

masz jakies refleksje ,przemyslenia ?? 

Ty za dobre pieniądze od Giertycha też byś Mrazem został ?

Opublikowano

to co nagral to bylo prawdziwe ?? czy tasmy sfalszowal 😂

sluchales jak w 2007 giertych punktowal klamstwa kurskiego, dzisiaj byl link do nagrania...

stenogramy sejmowe klamaly ???

ile jeszcze bedziesz sobie wmawial te bzdury o prawych i sprawiedliwych ???

znowu pada ,woda w polach stoi ,siano moknie , kukurydza kawalkami zalana..

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v