Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

nikt tak nie niszczy dziś kościoła jak on sam siebie prowadź na dno 😲...banda pedałów i pedofile  

Jak taki bezbożnik tak mówi to dobrze świadczy o kościele

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Oj Szonuś.

Znowu Ci się Kaznodzieja włączył .

Ludzie mają ocZy, uszy ..

Potrafią sami ocenić .

Nie musisz tak ciągle nauczać innych.

Pan Bóg siedzi wysoko i widzi Twoje zaprzaństwo.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał:

Zgadza się, zwłaszcza o wartościach na których się wychowało w imię nowoczesności źle pojętej

No to jako Słowianin powinieneś wrócić do wartości pradziadów i Światowida albo Peruna czcić.:lanie:Bo jednaj judeo- chrześcijańskie, przyszły jako nowoczesność.

Edytowane przez mirro
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

Jak taki bezbożnik tak mówi to dobrze świadczy o kościele

jak takie baranki ja ty chodzą do kościoła i udają katolików to nie ma czego żałować 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Tiaaaa.

I tylko Ty wiesz co kto powinien robić i w co wierzyć.

Osądzanie też Ci nieźle wychodzi...

Idełał...

Łon musi z Jacusiem być spokrewniony 😎

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

I tylko Ty wiesz co kto powinien robić i w co wierzyć.

Deklarujesz się niby katolikiem? "grzeszących upominać", wątpiącym dobrze radzić" mówi Ci to coś? skoro się mylę że jesteś w innej wierze, to nie było tematu.

2 minuty temu, Leszy napisał:

Dał Ci pełnomocnictwo do oceny sytuacji? 

Opublikowano
35 minut temu, Leszy napisał:

To jest sprzeciw wobec polityki głównego nurtu. Bardzo dobrze, że mają dobry wynik. Może jakiś kubeł wody się przyda aktualnym decydentom. 

Niski wynik lewicy też cieszy. Może przestaną podskakiwać w koalicji.

Żadnego kubła nie będzie. Na szczęście europejska przeważnie pro putinowska prawica mając w PE około 25 do 30 % głosów jest tak podzielona i ze sobą pożarta, że nie będą mieli tam nic do gadania.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Możesz sobie upominać, ale nie twierdzić, że wiesz kogo Bóg jak oceni. Tu ja Cię upomnę, że to grzech pychy jest. 

2 minuty temu, Desperado napisał:

Deklarujesz się niby katolikiem? "grzeszących upominać", wątpiącym dobrze radzić" mówi Ci to coś? skoro się mylę że jesteś w innej wierze, to nie było tematu.

Edytowane przez Leszy
  • Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Kurła mi się tradycyjnie nie chciało iść na wybory ale fajnie, że Kamiński z Wąsikiem weszli

Na Podlasiu i w pise będzie dym Karski Meleks nie wszedł. 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Żadnego kubła nie będzie. Na szczęście europejska przeważnie pro putinowska prawica mając w PE około 25 do 30 % głosów jest tak podzielona i ze sobą pożarta, że nie będą mieli tam nic do gadania.

I dobrze. Mi nie zależy aby rządzili. 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał:

Ale katolika jednak, więc?

Ochrzczony, więc?

Jednak daleko mi do Twojego spojrzenia na innych.

Nie po to Bóg dał wolną wolę, by nie mieć prawa wyboru.

Nie Ty jesteś od mówienie co komu wolno i co ma robić by Bóg był mu przychylny.

Najwyższy czas byś dorósł.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Możesz sobie upominać, ale nie twierdzić, że wiesz kogo Bóg jak oceni. Tu ja Cię upomnę, że to grzech pychy jest. 

Nie ucz mnie co jest upominanie a co pycha, i nie próbuj usprawiedliwiać uczynków na swoją korzyść.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v