Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pewnie tak...być może mój błąd oni chyba głosowali do 18...mniejsza z tym czekamy na wyniki w Polsce

W Niemczech zieloni i SPD Scholza bardzo słaby wynik

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, hubertuss napisał:

Ja wiem czy się jest z czego cieszyć. Niemiecka prawica uważa, że byłe NRD to Niemcy środkowe. A wschodnie wiecie gdzie.

No tak Afd to tacy niemieccy naziści chyba wyrzucili ich z frakcji PE bo jeden z nich propagował jakiegoś hitlerowca

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, MariuszDe napisał:

W Niemczech wybory jeszcze trwają a już od paru godzin są podawane cząstkowe wyniki- oni  moga więcej ...

Mogą głosować już od 16 lat .

Grecy mogą pójść do urn o rok wcześniej za 17 lat , natomiast w Austrii, Belgii, Niemczech i na Malcie głosować mogą już osoby, które ukończyły 16 lat.

30 MIN DLA JEDNYCH RADOŚĆ I SMUTEK .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, MariuszDe napisał:

We Francji partia Marie Le Pen ponad 2 krotna przewaga nad drugą partia Macrona 

Też nic fajnego dla nas jak w przypadku niemieckiej prawicy. Ci siedzą u Putina w kieszeni.

gdyby niemiecka i francuska prawica zdobyły większość w PE nasz los mógł by być nie ciekawy.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Też nic fajnego dla nas jak w przypadku niemieckiej prawicy. Ci siedzą u Putina w kieszeni.

gdyby niemiecka i francuska prawica zdobyły większość w PE nasz los mógł by być nie ciekawy.

Masz racje ale cdu też siedziało w kieszeni Putina nie ma się co oszukiwać...

7 minut temu, galan99 napisał:

Wybiera Polska i Europa 8 min .

No jeszcze niecałe 2 minuty ciekawie kto wygra i kto na 3 miejscu konta czy 3 droga...

No jednak PO ale fatalny wynik 3 drogi i lewicy

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Może myślą, a nie tylko ideologia żyją?

Zaczną myśleć jak dopier**lą  tak że nie będzie powrotu, Polak nie umie żyć sam tylko pod cudzym panowaniem.

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Polak nie umie żyć sam tylko pod cudzym panowaniem.

Tooooo tylko niczym nieuprawniona opinia mająca usprawiedliwić własne niechciejstwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v