Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Już było lepiej tego nie edytować. W jakim teraz świetle mnie stawiasz? Muszę zaprotestować, bo inaczej nasz kolega pomyśli iż od razu uznałem że to do niego było, czyli mam o nim takie samo zdanie jak Ty. A ja go za takowego nie uważam, bo on zgrywa się ( mam nadzieję).

Opublikowano

Z tą nadzieją to bym nie przesadzał....... Człowiek konsekwentnie nie potrafi napisać składnie kilku zdań, błędy robi cały czas te same lub jednego typu. Wkleja rzeczy których nie rozumie a do tego chaotycznie i napadowo. On nie udaje.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Boisz się że ukra cię wchłonie .

Twój idol stale powtarza o wojnie Polsko - Ukraińskiej , ma nadzieje że do niej  nie dojdzie .

Unia ma inny plan i co zmienisz to , musisz pokochać , ukre Historia się zmienia .

Armia Ukraińskiej Republiki Ludowej była największą armią sojuszniczą Polski w wojnie 1920 roku. Na przełomie 1918/1919 roku URL, pozostawała w konflikcie z Polską, w maju 1919 r. zawarto rozejm, w grudniu tego roku podjęto współpracę wojskową, zwieńczoną podpisanym w kwietniu 1920 r.

więc Ukra i Polska razem leli onucę . 

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Ulman napisał:

Upadlińskie flagi to wyraz zidiocenia naszych władz i społeczeństwa. W normalnym kraju nic takiego nie ma prawa mieć miejsca. Obce flagi w Polsce powinny wisieć tylko w budynkach rządowych podczas przyjmowania delegacji innych państw.

..

polskie flagi widziałem pod Arnhem w Holandii i akurat Kopiec Kościuszki jest względnie najmniej kontrowersyjnym miejscem na flagę państwa które walczy z tym państwem z którym walczył i Kościuszko tak że tym razem Braun się zamotał w swoich systemach wartości
choć bardziej to wynika z kwestii technicznych bo czym innym jest galeria kolorowych proporczyków na tym kopcu a czym innym oznaczenie instytucji państwa jak parlament urzędy wojewódzkie powiatowe itd gdzie flagi pełnią rolę nie tylko symboliczną ale i informacyjną i tam - rzeczywiście - niczego innego po za symboliką państwa którego są organami niczego innego być nie powinno choćby z czysto porządkowych względów by nikogo w błąd nie wprowadzać i tam tak - nie powinny równoprawnie wisieć flagi inne jak państwa którego dany budynek czy co tam oznaczają jest instytucją publiczną. Tylko tam Brauna by nie wpuścili i tylko pozostaje zapytać - coś się byku Braunie dziecka czepił i pośmiewisko z siebbie ale i nas robisz?
pierwej pousuwajmy nie nasze symbole gdzie na prawdę mają istotne znaczenie a nie z pomników historycznych gdzie tylko mają znaczenie historyczne

burza idzie na mnie i jakiś czas muszę odpiąć się od neta i mogę nie odpowiadać na ew wywołania czego nie poczytajcie sobie kto za moje lekceważenie

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-procedura-readmisji-polska-dostala-prawie-1200-migrantow-w-p,nId,7553969

33 minuty temu, galan99 napisał:

Boisz się że ukra cię wchłonie .

Twój idol stale powtarza o wojnie Polsko - Ukraińskiej , ma nadzieje że do niej  nie dojdzie .

Unia ma inny plan i co zmienisz to , musisz pokochać , ukre Historia się zmienia .

Armia Ukraińskiej Republiki Ludowej była największą armią sojuszniczą Polski w wojnie 1920 roku. Na przełomie 1918/1919 roku URL, pozostawała w konflikcie z Polską, w maju 1919 r. zawarto rozejm, w grudniu tego roku podjęto współpracę wojskową, zwieńczoną podpisanym w kwietniu 1920 r.

Strzelcy siczowi w 1920 roku bronili Zamościa przed sowietami , dodam, ze dość skutecznie, wsparci potem przez polskie oddziały.

• Thanks 1
Opublikowano
36 minut temu, galan99 napisał:

Co ciągle powtarza o wojnie polsko ukraińskiej? 

Ukra nie lała bo takie coś nigdy nie istniało i istnieć na dłuższą metę nie będzie.  To był chwilowy sojusz ale zawsze ich napieprzaliśmy bo to jest jedyna metoda utrzymania tam porządku. Ukry nigdy nie byli i nie będą nam przyjaźni. 

Opublikowano
46 minut temu, Ulman napisał:

. Ukry nigdy nie byli i nie będą nam przyjaźni. 

Nie na widzą Lachów czyli Polskich panów , mają kompleks niższości to dla tego nie są przyjaźni .

Niemcy mają nad nami kompleks wyższości bo oni to rasa panów a polaczki to pijusy i złodzieje i nie są nam przyjaźni .

• Thanks 1
Opublikowano

4 CZERWCA ROKU 2024 .

Data Historyczna 4 czerwca 1989 roku .

Dziś w Warszawie wielki wiec zorganizowany przez , rewolucję z 15 paź .

Poszedł kurna silny przekaz od Rudego i młodej 20 letniej dziewczyny .

Historia zmienia się na naszych oczach .

Każdy powinien słyszeć ten przekaz co powiadali dla dobra Polski .

Będzie dobrze dla każdego Polaka ?.

17 minut temu, Ulman napisał:

A kto jest nam przyjazny twoim zdaniem?

BÓG .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Nie na widzą Lachów czyli Polskich panów , mają kompleks niższości to dla tego nie są przyjaźni .

Niemcy mają nad nami kompleks wyższości bo oni to rasa panów a polaczki to pijusy i złodzieje i nie są nam przyjaźni .

Jakże polski relatywizm. Odwrócę.

Polacy mają kompleks niższości wobec Niemców dlatego ich nienawidzą i wielbią wszystko co niemieckie bo lepsze według nich. Od samochodów, przez środki czystości po możliwości gospodarki. Polacy mają kompleks wyższości wobec Ukrainców bo to mordercy, kłamcy i odebrali nam niesłusznie nasze ziemie, które od wieków były nasze, a nasi przodkowie przeca po grzbietach Ukraińskich chłopów to na konia siadali.

Ech...

@galan99, @Ulman, a wy tak poważnie z tym przyjaznym Bogiem? Niezłe bzdury

Edytowane przez Takeda
Opublikowano (edytowane)

Mówię wam, że podobnie w niebie większa będzie radość z jednego pokutującego grzesznika niż z dziewięćdziesięciu dziewięciu sprawiedliwych, którzy nie potrzebują pokuty.

Jezus nigdy nie potępiał grzeszników, ktorzy szczerze żalowali swego postępowania, odnosil sie do nich z milosierdziem i zrozumieniem, tak jak nauczył go jego Ojciec .

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v