Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 godzin temu, witejus napisał:

CZy ty ich legitymowałeś tam w lesie po białoruskiej stronie i w konsulacie w Mińsku, że twierdzisz że to te same osoby, czy miały autentyczne dokumenty?ilu tych wypchanych pojechało do Mińska i kupiło wizy, ile płacili za wizę i komu?Dowody leszczyku dawaj, niezbite dowody , leszczyku a nie zasłyszane w tefałenach pierdy.

Nie kompromituj się już. To jest udowodnione. I za ten przekręt wizowy pisowcy będą prosto do celi czwórkami szli parafrazując pewien wiersz. Ludzie wywalani przez Polską SG jechali do Mińska i kupowali wizy. Tam w myśl waszej retoryki ze śmieci i bydła stawali się pożytecznymi pracownikami i studentami. Ilość sprzedanych w konsulacie wiz prawie 1400. Ale podobne procedery trwały w wielu krajach, że nawet po lasach nie trzeba było się tłuc. Przychodził arab w Afryce lub Azji do straganu przed polskim konsulatem uiszczał opłatę i z śmiecia i bydła stawał się studentem i pracownikiem. Bez żadnej weryfikacji niczego. Płacił i odbierał towar. 

9 godzin temu, nie napisał:

Krzysztof Smela - pierwszy zastępca stołecznego komendanta nie wyraził zgody, aby przy jak najszybszym zatrzymaniu ministrów Kamińskiego i Wąsika, używano środków techniki operacyjnej, m. in. podsłuchów.
Został za to wyłączony z akcji.
Na znak sprzeciwu podał się do dymisji.

są jeszcze uczciwi 

Powielasz fejki. Ten policjant złożył raport o przejście na eme w zeszłym roku październik lub listopad. Potem wniosek wycofał. Kolejny raz złożył w styczniu. Policja zdementował by miało to co kolwiek wspólnego z tą akcją.

Co do Barskiego jeśli został bezprawnie powołany z użyciem ustawy która w dniu jego przywrócenia ze stanu spoczynku nie obowiązywała już. To jak najbardziej Bodnar miał rację. Co do nowego p.o. Sąd się wypowie. tak samo jak z telewizją. Nowy zarząd sąd odrzucił nie chcąc go wpisać do krs. Ale wpisuje już likwidatorów. Tak więc nowa władza może i się czasami myli ale są sądy które to naprawiają a z telewizją i radiem to i duda pomógł swoim wetem. Tak więc nie gorączkuj się powolutku nowa władza odetnie was pisiorów od wszystkiego. 

Opublikowano
9 godzin temu, dysydent napisał:

się podało do dymisji w czasie akcji to żeby choć ze dwóch zostało co by akcję dokończyli xD

btw - dzięki za info o Tym Smeli; pierwsze słyszę

To jest fejk policja zdementowała ten policjant chciał przejść na eme już w październiku czy listopadzie 2023 potem wycofał sie teraz znowu złożył raport w styczniu.

13 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Hubertus na prośbę kolegi Roberta pisze abyś skrzynkę opróżnił, nie może wysłać wiadomości. 

czekam na wiadomość.

Opublikowano
12 godzin temu, nie napisał:

prawo nie przewiduje takiej funkcji jak p. o. prokuratora :D 

Yyyyyy czyli jak Pan Kaczyński tak umocował na początku Pana Wasermana, to było OK? Tak pytam, nie żebym się czepiał.:lol:

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A wejdziesz na jufdupa a tam już filmiki o rudej wronie czekają 😁😁😁😁

https://youtu.be/3PKvD6SkQQ8?si=O3Lqtx_qbAGX7NiJ

Ja tam takich rzeczy na YT nie mam, mi sugeruje głównie motocykle i rolnictwo ;) Z historii XX wieku też coś się trafi ;) 

A coś ostatnio miałem, jakiś żulek idzie, ledwo na nogach się trzyma a w tle piosenka z marszu "Maciej trzymaj się " xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

Masz tylko tak piszesz , Patrz rolnictwo na Ukrainie i w Rosji . Tam będzie rewolucja rozwojowa  przyszłość , tak zapowiada Bruksela .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Masz tylko tak piszesz.

Może i na YT sa takie filmiki, ale mi szpieg ich nie sugeruje xD Dowiedział się że magneto do fazerki na Amazonie zamówiłem to teraz ciągle instrukcje wymiany tego magneta mi wyświetla xD 

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Dowiedział się że magneto do fazerki na Amazonie zamówiłem to teraz ciągle instrukcje wymiany tego magneta mi wyświetla xD 

A ja se oglądałem jakieś "giweren maschinen" a tu mi takie coś.:lol:

t_zonierz_139.jpg

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, galan99 napisał:

Jaka susza był , gdzie i kiedy lało cały czas i maży ci się 35 % .

Ja mam protokół na 35% strat w gospodarstwie ... Chcesz screena ?

image.png

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie padało , czy to na pewno jedna Polska , jednym pada zaś innym nie .

Co by nie powiedzieć , plony zbierają rekordowe pomimo że mają suszę ?.

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v