Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Że nie będzie prądu i gazu na takim poziomie jak obecnie tylko drożej i to dużo to jest fejk ale dla idiotów .

Od dawna o tym pisałem, tylko nagle się ktoś obudził. Bo jak dotyczy to przedsiębiorców, to odzew jest - dobrze im tak. A jak zwykłego obywatela. to łolaboga.

No to teraz nie płakać.

Opublikowano
51 minut temu, hubertuss napisał:

Tak jestem za. Ale wątpię by rząd jaki kolwiek odważył by się na partnerstwo publiczno prywatne tak bardzo krytykowane przez wszystkich. Tak naprawdę przekazanie budowy cpk w 100 % prywatnym firmom pokazało byczy to opłacalne czy nie.

Napisali przedsiębiorcy( podobno najwięksi) list że trza budować CPK bo to za***ista okazja dla Polski. Tylko żaden z sygnatariuszy nie chce partycypować w budowie. O czym to świadczy? 

2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

KPO na Izerę nie pójdzie

Przecież i tak te środki wylądowałyby w firmach co niby zbudowały Izeré. Ja jestem tylko ciekaw, kto ma prawa do tego projektu , jako takiego? 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Napisali przedsiębiorcy( podobno najwięksi) list że trza budować CPK bo to za***ista okazja dla Polski. Tylko żaden z sygnatariuszy nie chce partycypować w budowie. O czym to świadczy? 

Przecież i tak te środki wylądowałyby w firmach co niby zbudowały Izeré. Ja jestem tylko ciekaw, kto ma prawa do tego projektu , jako takiego? 

Wiem że jesteś za tym aby nie było żadnej Polskiej marki tylko że dziwie się że nie widzisz różnicy między Izerą a hulajnogą .

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Wiem że jesteś za tym aby nie było żadnej Polskiej marki

A Izera to polska marka?  A"Rosomak" to polska marka? Nadwozie limituje Patria.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Wojna powinna być onuca przekroczyła granicę Polski .

Rosyjski żołnierz zatrzymany w Polsce! Przekroczył granicę .

Rosyjski żołnierz przekroczył polsko-białoruską granicę i na terenie naszego kraju wpadł w ręce polskich służb – informuje radio RMF FM. Wstępne informacje wskazują, że to dezerter z rosyjskiej armii. Sprawą zajmują się już funkcjonariusze Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego.       Teraz jeden dezerter za tydzień ile onuc zwieje do Polski ?.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

taki sam jak kierwinski czy schmydt ????

a jak obsrajtek juz na bialorusi ?????

on mial budowac elektorwnie atomowe  w kazdym powiecie-przynajmniej kolo mnie ...

jacus kiedy pójdzie pis siedzieć  ?  przywracanie i tworzenie dla największych złodziei stanowisk idzie pełną parą 

https://www.wnp.pl/gornictwo/jaroslaw-zagorowski-nowym-dyrektorem-waznego-instytutu,831250.html 

szfagry mają się dobrze  nieważne ile nakradli ważne ze znowu bd 

https://row.info.pl/trzesienie-ziemi-w-jsw-ostatnie-dni-dyrektorow/

Czyli pojęcie o górnictwie i jego realiach czysto teoretyczne,typowe kolesiostwo ! Niech górnictwo ma bóg w opiece!!!

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

A Izera to polska marka?  A"Rosomak" to polska marka? Nadwozie limituje Patria.

nie była polska marka była zacofana i postarzała a zabiły ją związki zawodowe ... a nasza elita sie starała tak ze Chińczycy bd produkować 

Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

skończy się kasa dla JSW ...🤣

nie teraz złodziejstwo pełną parą .. za 2 miesiące 500mln zysku  .... nie dla ciebie kasa ty jesteś potrzebny tylko do głosowania a my się dorobimy  dziękujemy wszystkim pisojebancom 

Opublikowano
Mariusz2903 napisał:

KPO na Izerę nie pójdzie , rząd nie chce Polskiego samochodu , środki mają być przeniesione na zakup elektrycznych hulajnóg , oczywiście z Niemiec .

Taaa... To że na samochód nie pójdą to dobrze bo na tym przez kilka lat nie będzie się zarabiać. Hulajnogi zaś fajne. Te na dwa silniki szczególnie. Z moim cielskiem 7 dych. Jaki chudszy podobno 85 na takiej poleci.

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Po raz kolejny przywołuję Cię do porządku. Znowu używasz tego zwrotu.

przepraszam miruś , ale miało być inaczej a jest . jeszcze gorzej ... 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

ale miało być inaczej a jest . jeszcze gorzej ... 

A ja,  jakiś taki optymistycznie nastawiony ostatnio do świata jestem.:lol:

Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

Niemcy  nie musieli oddać ziemi do  kowru 

Mam na oku taki mały kawałek z KOWR i chyba w tym roku stanę w szranki.:lol:

Opublikowano

jak kradli tvp ma teraz umowy utajnione tusk tyle pompuje  kasy bo  z reklam jest taki zysk ze tvp ma na 3 dni miesiącu resztę dokładamy .. teraz jest dobrze i transparentnie 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

. teraz jest dobrze i transparentnie 

Tak, teraz jest transparentnie. Teraz Naród widzi, że telewizja z misją wcale nie jest dochodowa a skoro widzimy potrzebę jej istnienia, to trza też ją dotować. Ale tym bardziej wydawanie kasy ma być pod nadzorem.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Mam na oku taki mały kawałek z KOWR i chyba w tym roku stanę w szranki.:lol:

ja się przymierzam ale ale ... no czynsz 1,5 tyś za ha  pis jeszcze zdarzył odebrać top farm ziemie parę procent   i kietrz na razie to trzyma  teraz kietrz jest największy w PL 13 tyś ha mają 

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Tak, teraz jest transparentnie. Teraz Naród widzi, że telewizja z misją wcale nie jest dochodowa a skoro widzimy potrzebę jej istnienia, to trza też ją dotować. Ale tym bardziej wydawanie kasy ma być pod nadzorem.

Według likwidatora w budżecie Telewizji Polskiej brakuje obecnie 2,6 mld zł. "

https://businessinsider.com.pl/biznes/setki-milionow-z-budzetu-na-ratunek-tvp-wkrotce-kolejne-transze/jrj6hrz

tak transparentne ?

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/tvp-traci-widzow-widownia-1930-zmalala-o-760-tys-osob/8j1wglc

1 minutę temu, mirro napisał:

A to można niżej?:lol:

jak zmienisz zł na Euro 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v