Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, Ulman napisał:

a to jest ciekawy temat. Ufo według was istnieje?

200px-Emilcin-pomnik.jpg

u ciebie jest i w to wierzysz  

Około godziny 5 nad ranem Jan Wolski jechał wozem konnym od strony Komaszyc Nowych w kierunku Emilcina. Zobaczył dwie dziwne postacie. Zabrały go na swój statek kosmiczny. O małej miejscowości w Lubelskiem usłyszała cała Polska.

https://www.dziennikwschodni.pl/opole-lubelskie/45-lat-temu-w-emilcinie-wyladowalo-ufo-nawet-jak-jankowi-nie-wierzyli-to-sie-nie-smiali,n,1000324233.html

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, mirro napisał:

Biorąc pod uwagę boski akt stworzenia i to że potem se Bóg usiadł odpoczął zapłakał nad tym co stworzył, to chyba jesteśmy sami.:lol:

jest jedno "ale" czy każdy Bóg swoje stwory pichcił wszak co do samej ilości tych bogów są zdania podzielone
niejednokrotnie wybuchowo "podzielone"
co nawet jest stosowna teoria i weź zgadnij na ile to kawałków stworzenie wybuchło?

o, poniewierałem polskie prawo jako to śmietnik i proszę

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

jest jedno "ale" czy każdy Bóg swoje stwory pichcił wszak co do samej ilości tych bogów są zdania podzielone
niejednokrotnie wybuchowo co nawet jest stosowna teoria i weź zgadnij na ile to kawałków stworzenie wybuchło?

Tak myślę, że nie ma co o tym myśleć, bo i tak dobrej odpowiedzi....sie nie wymyśli...  

Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał:

niejednokrotnie wybuchowo "podzielone"
co nawet jest stosowna teoria i weź zgadnij na ile to kawałków stworzenie wybuchło?

o, poniewierałem polskie prawo jako to śmietnik i proszę

Ano tych bogów trochę było ale jedno ich łączy 

Opublikowano (edytowane)

głupota wyznawców

9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Tak myślę, że nie ma co o tym myśleć, bo i tak dobrej odpowiedzi....sie nie wymyśli...  

czyżbyś bronił monopolu szamanów?

skoro stworowi dano zdolność myślenia to po coś a nie żeby nie używał

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
16 minut temu, Roman176 napisał:

200px-Emilcin-pomnik.jpg

u ciebie jest i w to wierzysz  

Około godziny 5 nad ranem Jan Wolski jechał wozem konnym od strony Komaszyc Nowych w kierunku Emilcina. Zobaczył dwie dziwne postacie. Zabrały go na swój statek kosmiczny. O małej miejscowości w Lubelskiem usłyszała cała Polska.

https://www.dziennikwschodni.pl/opole-lubelskie/45-lat-temu-w-emilcinie-wyladowalo-ufo-nawet-jak-jankowi-nie-wierzyli-to-sie-nie-smiali,n,1000324233.html

A ty Roman jakie masz zadanie? 

Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

głupota wyznawców

czyżbyś bronił monopolu szamanów?

skoro stworowi dano zdolność myślenia to po coś a nie żeby nie używał

Tylko czemu ciągle głupoty wymyśla....tak sobie myśląc?

Opublikowano

kontakty z kosmitami to chyba najlepsze galan albo roman ma..

4 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

Pomyliłeś AK z UB jak ktoś jest tak głupi jak ty to może i uwierzy w przeszłość Kaczyńskich jaką przedstawiasz .

jedni dostawali kule wleb inni wycieczki zagraniczne i domy..

wedlug ciebie od czego to zalezalo ??

3 godziny temu, galan99 napisał:

To było za szczucie polityczne, nagonka na człowieka .

do czego prowadzi brak seksu ..

2 godziny temu, racyl napisał:

w brukseli to chlopak z wadowic organizowal imprezy dla politykow.

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Tylko czemu ciągle głupoty wymyśla....tak sobie myśląc?

a bo to fajna zabawa, takie weźmy "bajki z mchu i paproci"; takie same jak z glinki i żeberka. Jedne małym dzieciom przypadają do gustu inne dużym którzy z dzieciństwa nie wyrośli.
Nuda by była jak by nie ślepe myślenie bo czasem i ślepemu się co prawdziwego trafi prawem statystyki
Przecież podstawy Nauki wywodzą się od środowisk szamańskich czy to starożytnych Egiptu, Chin, po współczesne choćby to UFO. Przynajmniej kosmonautyka się rozwija przy okazji poszukiwania wymyślonego, Astronomia, teleskopy budują i takie tam
o; pismo doskonalili by tzw "księgi święte" kopiować
skoro tak jest to znaczy że tak może być i jeśli stworzenie jest celowe to i bajki dopuszcza i często miarą siły jest to który lepszą bajkę wymyśli

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

a bo to fajna zabawa, takie weźmy "bajki z mchu i paproci"; takie same jak z glinki i żeberka. Jedne małym dzieciom przypadają do gustu inne dużym którzy z dzieciństwa nie wyrośli.
Nuda by była jak by nie ślepe myślenie bo czasem i ślepemu się co prawdziwego trafi prawem statystyki
Przecież podstawy Nauki wywodzą się od środowisk szamańskich czy to starożytnych Egiptu, Chin, po współczesne choćby to UFO. Przynajmniej kosmonautyka się rozwija przy okazji poszukiwania wymyślonego, Astronomia, teleskopy budują i takie tam
o; pismo doskonalili by tzw "księgi święte" kopiować
skoro tak jest to znaczy że tak może być i jeśli stworzenie jest celowe to i bajki dopuszcza i często miarą siły jest to który lepszą bajkę wymyśli

Ładnie napisane. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v