Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgodzę się, nobel mu się należy ... z psychologii

Opublikowano

Jak myślicie - czy jest możliwe że Ziobro i jego przydupasy sa takimi durniami ze nie wyczyścili chałup  z materiałów które mogłyby im zaszkodzić?  To byłaby już wręcz perwersyjna głupota

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Jak myślicie - czy jest możliwe że Ziobro i jego przydupasy sa takimi durniami ze nie wyczyścili chałup  z materiałów które mogłyby im zaszkodzić?  

Biorąc pod uwagę "mądrość" takiego Janusza Kowalskiego to wszystko jest możliwe xD 

Opublikowano

I właśnie to jest fundamentalne pytanie - czy oni mogą być tak głupi na jakich wyglądają?  Jeśli tak to miej Boże w opiece nas i naszą biedną Rzeczpospolitą. 

Opublikowano
6 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Zresztą sam Zero kazał im nie być miekiszonami

a zapomniałem
rzeczywiście to tę pokazówkę nieco usprawiedliwia xD

żeby jeszcze z ruskim ambasadorem tak sobie mieli odwagę poczynać, wzywaja na dywanik za rakietę a ten wprost w pysk - walcie się leszcze, macie dowody? trzeba było zestrzelić jeśli wleciała
wielka sztuka bijać słabszych i to jeszcze - było nie było - ze swojego podwórka
bo nikt inny im na to nie pozwoli i to jeszcze obcy na ich.. naszym własnym terenie

Jak pisałem wcześniej Ziobrę można posadzić za to co bez rewizji widoczne już dawno było i co posadzą? czy kogokolwiek innego istotnego z pisowskiego podwórka? no jakoś w to nie wierzę bo nawet jeśli już to tylko dla tego że będzie mógł wyjść na wolność za dwa tygodnie

pokazowa hucpa i tyle z tymi rewizjami bo akurat w tym przypadku wszystkie dowody są zupełnie gdzie indziej i to zewsząd jawne i widoczne.

Opublikowano

Dajcie mi człowieka a znajdę paragraf.

Pobierają nauki z onucy działają z rozmachem czyszczą .

żeby jeszcze z ruskim ambasadorem tak sobie mieli odwagę poczynać, wzywaja na dywanik za rakietę a ten wprost w pysk - walcie się leszcze, macie dowody? trzeba było zestrzelić jeśli wleciała

Swój swego nie postawi .

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, mirro napisał:

I tak właśnie jest.:lol:

i tak samo mi się to nie podobało w wykonaniu pisdzielców jak i nie podoba w wykonaniu popaprańców

no ale sam nie raz powtarzałem że jedni drugich warci to może i rzeczywiście bydlęce metody bydłu zostawmy

niech se ma, inne i tak ich przerastają:P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Jak dopieprzą podatki opłaty i wprowadzą wymogi to jest oczywiste że tak bedzie. Dom ze słabą izolacją - albo zrobisz docieplenie  albo płać wysoki podatek ekologiczny  Jak cie nie stać to sprzedaj za grosze komuś kto ma kasę. Z samochodami już się mówi o podatku ekologicznym - stary grat za 4 tysiące , dopieprzą podatek kilka stów rocznie  będą 2 wyjścia - albo wydać kasę i zmienić samochód albo sprzedać i zapieprzać autobusem.

Podobne rzeczy cytowałeś wiele razy ale pewnie wtedy nawet nie rozumiałeś co wklejasz

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Że ludzie nie będą za jakiś czas jeździć samochodami ,  biedni ludzie będą musieli docieplać domy . Psychoza dopadał i psioczy twój IDOL  .

no nie tylko biedni będą musieli docieplać te domy; wszyscy którzy mają nie dość docieplone i nawet to nie sami właściciele będą decydować czy ich dom jest dość czy nie dość ocieplony

tego akapitu z Brauna akurat nie słyszałem ale akurat tu się z Nim zgadzam

no co? to że Braun to nigdy nie może mieć racji?

już widzę te filmy nowych Barejów... Barei (niewłaściwe skreślić) jak przychodzi komisarz klimatowy kontroler a cała rodzina spocona ze strachu że uzna iż trzeba jeszcze warstwę styropianu i po kolejnej szybie na okna ale szczęśliwie komisarz w protokole wpisuje że budynek nie wymaga termomodernizacji bo uznał że spoceni z przegrzania xD

wczoraj mnie uderzyło że GW mi Google w wiadomościach nie podstawia i dziś sam sprawdziłem pierwsze lepsze
https://wyborcza.biz/biznes/7,147582,30831920,kakao-to-nowy-bitcoin-bije-rekordy-na-amerykanskiej-gieldzie.html?squid_js=false

oczywiście żebrzą kasy i tylko kilka pierwszych linijek artykułu widoczne a na samym początku to: - "Ceny kakao notują niewiarygodne wzrosty - podwoiły się od początku 2024 r. i wzrosła o ponad 250 proc. od końca ubiegłego roku."

to zaraz; koniec ubiegłego i początek tego roku to ten sam moment xD

rozumiem już Google, sam bym takich durnot nie polecał co precyzyjnie nie potrafią nawet przetłumaczyć ze zrozumieniem; w tym przypadku zapewne z angielskiego

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Jak myślicie - czy jest możliwe że Ziobro i jego przydupasy sa takimi durniami ze nie wyczyścili chałup  z materiałów które mogłyby im zaszkodzić?  To byłaby już wręcz perwersyjna głupota

mam pytanie odnośnie twojej choroby psychicznej .. powiedz mi zastrzyk kasy dla tvp ci nie przeszkadza ? 

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Roman176 napisał:

mam pytanie odnośnie twojej choroby psychicznej .. powiedz mi zastrzyk kasy dla tvp ci nie przeszkadza ? 

o jakiej chorobie ?

Co ma twoje pytanie wspólnego z tematem Ziobry?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

o jakiej chorobie ?

Co ma twoje pytanie wspólnego z tematem Ziobry?

ze za jednej parti coś ci przeszkadza a za drugiej to samo nie takie dziwne 

zbiór idiotów wszech czasów    dawno tak nie było   🤣

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Z czego wnioskijesz że nie przeszkadza? Po co sobie znowu dopowiadasz i kłamiesz?

A jak już o tym piszemy - tobie chyba finansowanie TVPis z budżetu nie przeszkadzało?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
dysydent napisał:

7 godzin temu, mirro napisał:

I tak właśnie jest.

i tak samo mi się to nie podobało w wykonaniu pisdzielców jak i nie podoba w wykonaniu popaprańców

no ale sam nie raz powtarzałem że jedni drugich warci to może i rzeczywiście bydlęce metody bydłu zostawmy

niech se ma, inne i tak ich przerastają:P

Było na PiS głosować. Interesującym by było jak oni tę żabę by połkli...

Ulman napisał:

Czasem trzeba wliźć i stwierdzić iż niema aby gdy się znajdzie gdzie indziej przyszyć dodatkowo mataczenie i zorganizowaną grupę.

Opublikowano

Z drugiej strony to są wszystko posły. Zwykły śledczy niema tam czego szukać. Niby ABW... Te znów musiało mieć solidne podstawy bo skoro przyszli, zażądali i nie wydał wszystkiego co ich interesowało to musi być podejrzenie ponad pewność iż akurat to ma. Kufa niewiem. Ziobry robili co chcieli a teraz się oburzają na niedolę i mają podstawy bo z daleka temat wygląda na PiSlamizację kraju. Mocno też znaczącym jest iż Zbiszek Zorro przyjechać nie mógł a naraz się pojawił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v