Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Napotkali nieoczekiwane i nieprzewidziane przeszkody ..😆

No tak, jak z paliwem, miało być po 5 zł. ale kto przewidział że na stacji będzie drożeć.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Ty i Ryszard jakoś nie możecie się pogodzić z porażką PiSuaru, ponad 3 miesiące a wy nadal w żałobie po pogrzebie xD Oni was dymali w 4 litery a wy aby po wazelinę lataliście xD 

Za to was wyruchają teraz bez mydła, że na dupsko nie usiądziecie.    xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Desperado napisał:

Za to was wyruchają teraz bez mydła.    xD

Nie wiem, nie odczuwam niczego takiego ... Pogódźcie się wreszcie z porażką ... 

Przed chwilą, galan99 napisał:

VERVA ON - 7 zł .

Verve do traktorów lejesz, bogaty jesteś xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

No tak, jak z paliwem, miało być po 5 zł. ale kto przewidział że na stacji będzie drożeć.

Było i za PiS po tyle...

Musisz się przyzwyczaić.

PiS już nie powróci...

A trzymajac tych starców na czele pogłębiają niechęć społeczeństwa..

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ty i Ryszard jakoś nie możecie się pogodzić z porażką PiSuaru, ponad 3 miesiące a wy nadal w żałobie po pogrzebie xD Oni was dymali w 4 litery a wy aby po wazelinę lataliście xD 

wazne ze teraz ciebie tusku jebie ostro i sie smieje pod nosem jakich glupich ma wyborcow .... razem z szymkiem wysle zone na front holownia....

nie bardzo widze sens w przesmiewaniu sie z pisu skoro teraz robi sie gorzej . i dziwi mnie wiara wyborcow  tuska,    zadnej obietnicy nie spelnia ale najwazniejsze ze komisje organizuje ....   a wiesz  np ile wiz wydano nie prawidlowo z zapowiadanych tych 250 000 ?   albo czytales jak bodnar sam swoich ziomkow zaoral mowiac ze wszsytkie uzycia pegasusa byly zatwierdzone przez sad ????

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Naprawdę verve do traktora lejesz?😆

Yamaha chodzi na 95 E10 a nie na 98 a on Verve do traktora leje xD 

1 minutę temu, masa24 napisał:

nie bardzo widze sens w przesmiewaniu sie z pisu skoro teraz robi sie gorzej . i dziwi mnie wiara wyborcow  tuska,    zadnej obietnicy nie spelnia ale najwazniejsze ze komisje organizuje ....   a wiesz  np ile wiz wydano nie prawidlowo z zapowiadanych tych 250 000 ?   albo czytales jak bodnar sam swoich ziomkow zaoral mowiac ze wszsytkie uzycia pegasusa byly zatwierdzone przez sad ????

A ty wierzysz w te brednie z Republiki ... Myślisz że PiSuar wam prawdę tam powie ??

Opublikowano

Stacja benzynowa E.LECLERC  - ma najtaniej ale sam syf .

Stacja paliw "Moje podwórko" B0, gdyby nie wiek filtrów paliwowych to bym ich nie wymieniał bo czyściutkie ...

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Yamaha chodzi na 95 E10 a nie na 98 a on Verve do traktora leje xD 

A ty wierzysz w te brednie z Republiki ... Myślisz że PiSuar wam prawdę tam powie ??

Twoi oszukali Cię już od początku i dalej im wierzysz z uporem maniaka?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał:

Twoi oszukali Cię już od początku i dalej im wierzysz z uporem maniaka?

Nie wierzę, jedni i drudzy h*ja warci, ale denerwuje mnie to ubóstwianie PiSuaru przez takich jak ty co widzą tylko socjal na oczy ...

W TV pakowali debilom propagandę do łba a Ci wierzyli że Danuśka o 19.30 prawdę mówiła xD 

Opublikowano (edytowane)

Przecie rudy ma dawać socjal do pszenicy .

I to jego błąd, nie powinien ... Zresztą odbierze sobie w cenie nawozów czy paliw a durny naród będzie myślał że coś im dał ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v