Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

PiS jest lepszy od PO bo ukradł te 300 mld co niby PO miało zajubac ...PiS nikogo nie wsadził v nie było za co a PO wsadzi wielu ...ot niesprawiedliwość wielka 😁😁😁😁

Oj z tym się ciężko będzie pogodzić pisowskiemu ludowi. Pompowano w nich, ze pozamykają Tuska i całe po nikogo nie zamknęli. A teraz pisowcy patrzą jak ich ludzie święci z pisu trafiają i trafiać będą do paki. Będą ich szczuły pisowskie media i będą niezłe jazdy i skowyt.

2 minuty temu, nie napisał:

od kiedy to uchodźców się sprowadza ? :D 

Zapytaj tych co im wizy sprzedawali. Na straganach w Afryce. Twoi kumple z pisu powinni wiedzieć. Bo nawet tym z lasu co ich polska SG wywalała w Mińsku wizy sprzedawali w konsulacie. Oni ci powiedzą jak i od kiedy się uchodźców sprowadza.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Nigdy bym nie pomyślał że Agrest to pisowski wyznawca ...kura jakie te ludzie zakłamane są 🤔...ciężko im tera sie pogodzić z przegrana  i kwiczą 😁

Nie pisowski wyznawca tylko zawzięty wróg platformy. 

Jestem większym wrogiem platformy nisz wyznawcą pis.

Na dudę głisowałem 2x bo misł kontrkandydata z platformy

Na pis głosowałem 2 kadencje.

w tych wyborach dostali czerwoną kartkę. Rozwalenie gospodarki w covidzie , robienie łaski amerykanom i ukraińcom to chyba najgorsze co uczynili

Potrafię to powiedzieć jasno.

Nie tak jak niektórzy - na Po? Nie, a skąd nigdy w życiu. Chyba w komisjach im głosòw dopisali🤣

4 minuty temu, mirro napisał:

Zaraz dostaniesz za swoje.:lol:

Dlaczego miałbym dostać. 

Ja prawdy się nie boję i przyznania do tego czy tamtego

Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

No i co zaplute karły reakcji? Można kulturalnie pytać Premiera RP i otrzymać kulturalne odpowiedzi ? Ano można. To jest tonowanie nastrojów a nie jątrzenie, naskakiwanie albo wyrywanie z kontekstu. Trzy telewizje już to zrozumiały. Teraz czekam na telewizję Bąkiewicza i telewizję TRWAM.:lol:

Takich gości jak Pan Premier trza nam więcej na ekranach a Polska stanie się krajem miłości i zrozumienia, A ci co nie zrozumieją będą winni sami sobie.:lol:

takiego lizania d*py to jeszcze tutaj nie było, aż niedobrze się robi od czytania

1 minutę temu, hubertuss napisał:

Zapytaj tych co im wizy sprzedawali. Na straganach w Afryce.

gdzie? za ile?

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał:

Potrafię to powiedzieć jasno.

Nie tak jak niektórzy - na Po? Nie, a skąd nigdy w życiu. Chyba w komisjach im głosòw dopisali

Szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia na wyborach z zakreślonym kwadratem ;) 

Mogę powiedzieć tyle, że poseł na którego głosowałem jest w komisji wizowej...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Wuja oni już różańce pod kryminałami odprawiają 

Zaraz jakiś krzyż postawią i zaczną Sanktuarium budować xD Na cześć swoich męczenników xD 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia na wyborach z zakreślonym kwadratem ;) 

A czemu do siebie to wziąleś?

Akurat Ty wielokrotnie jasno się określiłeś. 

Jeszcze tu na forum nikt nie zdeklarował się że na platformę głosował.

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

A czemu do siebie to wziąleś?

Akurat Ty wielokrotnie jasno się określiłeś. 

Jeszcze tu na forum nikt nie zdeklarował się że na platformę głosował.

Ja głosowałem na Mirosława Adama Orlińskiego z PSL, dużo działał w Sejmiku Wojewódzkim, dużo pomógł dla regionu, niech pokaże co potrafi w Sejmie, I kadencja a nie emeryt sejmowy ...

• Haha 1
Opublikowano

Teraz wiemy kto  trzyma za Rudym napisze  z dużej litery .

Tak krytykować PiS ile się tylko da , nie przestawać 24 godzin na dobę i nawet przez sen .

Przyjdzie czas posumowania , rządów rewolucji z 15 paź, roku Pańskiego 2023 .

• Haha 1
Opublikowano

Zawsze głosowałem na PSL a teraz na PO bo tylko oni mają siłę wsadzić i rozliczyć pisdzielcow ..,choć myślę że i tygrysek nie będzie się pierdaczyl z tym złodziejami ale wcześniej dawał d*py PiSowi 😁

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Ja głosowałem na Mirosława Adama Orlińskiego z PSL, dużo działał w Sejmiku Wojewódzkim, dużo pomógł dla regionu, niech pokaże co potrafi w Sejmie, I kadencja a nie emeryt sejmowy ...

koniczynka image.jpeg.402f91ed2585b84a66fe1a60a8958115.jpeg

Sprzedadzą się , byle do koryta w roku 2002 nie dali rolnikom podwyżki na mleko . A chodziło tylko o 7 groszy . Ale Agencję rolną obsadzili .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, galan99 napisał:

Sprzedadzą się , byle do koryta w roku 2002 nie dali rolnikom podwyżki na mleko . A chodziło tylko o 7 groszy . Ale Agencję rolną obsadzili .

A PiSda co dała rolnikom, tanie zboża i drogie nawozy ... Krajowa Grupa Azoty nas tak dyma, że Niemcy mieli tańsze nawozy, PGE itp nas tak za PiSu dymały, że Niemcy mieli tańszą energię elektryczną ... Ukraina do nas pchała zboże, a oni przez rok udawali, że nie ma problemu ... Z Kołodziejczaka który o tym głośno mówił robili wariata ...

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, nie napisał:

takiego lizania d*py to jeszcze tutaj nie było, aż niedobrze się robi od czytania

Staram się. Może to ktoś przeczyta i jakie profity będę miał z tego.:lol:

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ołtarze mobilne już są, trzeba aby z wojska wynająć xD 

Polowe ołtarze ale to by trzeba im wytłumaczyć że na polach tylko wolno rozstawiać to pod kryminałem nie rozstawią. Powinni to łyknąć

Edytowane przez gregor1284
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Na generała w reformowanej armii się szykujesz ?? xD 

Nooo jak mnie bezprawnie do służby przywrócą, to tylko problemy być mogą.:lol:

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Powtarzam krytykować PiS , ile się da dzień i noc .

Przypatrzymy się obecnym , co potrafią dobrego uczynić dla ludu i czy lud będzie zadowolony . Ale trzeba poczekać na efekty .

Czy Ty jako zadeklarowany wyznawca pisu jesteś zadowolony z ostatnich 8 lat prac tego rządu? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v