Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, jahooo napisał:

w zasadzie wystarczy rejestracja w gminie czy urzędzie miasta - w korórkach odpowiedzialnych za współpracę z wojskiem

No to teraz pojechałeś. Przcież ci co tam siedzą nawet nie mają rozeznania we własnej gminie jak temat OC ugryźć.

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

A ty nadal w rozpaczy po przegranej prezesa?🤔

Rozpacz to mógł mieć wczoraj, prezes prawie pod samochód wlazł na czerwonym świetle xD Niestety ktoś bez daltonizmu mu pomógł xD 

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Ślady już po nim ostygły.

To jedź siać kolejny. Łap wilgoć póki jest🤭

Opublikowano

Nie sprowokujesz mnie. W takie zimno i bagno siał nie będę.

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Niestety ktoś bez daltonizmu mu pomógł xD 

Na zdjęciach było widać rękę, która pchała Prezesa pod samochód. Była to ta sama ręka co dała po ryju Panu Kamińskiemu prze Sejmem. Ręka Antoniego Maciarewicza.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Tomasz0611 napisał:

prezes prawie pod samochód wlazł na czerwonym świetle

A nie wiedziałem 🙆‍♂️ 

...ale czy to nie był zamach?

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

...ale czy to nie był zamach?

A to już trzeba kupić Antoniemu paczkę parówek i poczyni odpowiednie badania xD Tylko skąd weźmie wrak prezesa do badań, jedyny bliźniaczy model jest w trumnie na Wawelu xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Rozpacz to mógł mieć wczoraj, prezes prawie pod samochód wlazł na czerwonym świetle xD Niestety ktoś bez daltonizmu mu pomógł xD 

Któryś tu wczoraj PISał że tym samochodem jechał zwolennik PO. Fajnie ich tvpis wytresowało - jak mało nie przejechał Jarka to musi być z PO, jakby przepuścił to ktoś od Dudy a jakby podwiózł to z PIS

1 minutę temu, mirro napisał:

To był zamach. 

noooo,  i do tego udany😆

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

jesli samochod byl niemiecki albo rosyjski to na pewno zamach..

Gorzej jak sygnalizator był niemiecki albo ruski, to mógł mylnie kolory wyświetlać.:lol:

• Haha 1
Opublikowano

@12Pafnucy trochę go zmieniłem, wydaje się być mniej gruby ;) 

Przed chwilą, mirro napisał:

Gorzej jak sygnalizator był niemiecki

Jak nic światłami sterują niemieckie sterowniki Siemensa, i źli Niemcy zdalnie zmienili czerwone światło na zielone xD 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Jak nic światłami sterują niemieckie sterowniki Siemensa,

A instrukcja obsługi sygnalizatora cyrylicą spisana.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał:

ale naprawdę? gdzie to wyczytać czy obejrzeć?

a czy to aby daltonizm to bym bez okulisty nie wyrokował bo może to być manifestacja przeciwko temu teraz "zielonemu ładowi" 
na zielonym nie przejdzie już
niech by miał samolotem przelatywać ...

oj chyba za czarny mi ten humor wyszedł ale niech tam :ph34r:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, dysydent napisał:

ale naprawdę? gdzie to wyczytać czy obejrzeć?

Wczoraj wieczorem @Ulman wrzucił link do filmu ;) Prezes się spieszył, aby zerwać szarfę z wieńca pod pomnikiem (jak co miesiąc) i tak się spieszył, że na czerwonym świetle chciał wejść, takie emocje miał dziadzio w sobie xD Normalnie go podwozili pod sam pomnik, ale że władza się zmieniła to teraz musi na legalny parking i reszta pieszo ... Wniosek jeden, ta sytuacja to była wina Tuska 😂

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v