Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

A to poje.......no trochę w głowach niepoukładane.

Homo to jeszcze nie jest takie złe, bo na ulicy się tak nie rzucają, za to Transy, Ci są gorsi, spotkałem takich babo-chłopów w metrze w Wawie, szybko wysiadałem na następnym przystanku bo myślałem że się zrzygam na ich widok xD 

@GRZES1545 na prawdę mi się nie dobrze zrobiło, wymalowany chłop, typowe takie męskie długie włosy, do tego kiecka, i ten kobiecy NISKI głos, no na prawdę niedobrze się robiło xD  Żeby homo wypatrzeć w metrze to trzeba się ludziom przyglądać i wypatrywać szczegółów, tych widać było z daleka xD Tak jak mówiłem wcześniej, na sąsiedniej wsi mieliśmy homo i przez 12 lat nikt nic nie wiedział ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

jakich pedałów .

Zniszczony obraz pocięty , wylana farba na pomnik Syreny .

Wiele wymieniać .

W wojsku takie hasła były pamiętam ,,jebać karać nie wyróżniać, w wolnych chwilach prześladować " 😁

• Thanks 1
Opublikowano
14 minut temu, GRZES1545 napisał:

Nic...wszystko cacy, dobrze się dzieje 😎

A ty myślisz że sa jakiekolwiek demonstracje w warszawie na których służb nie ma i to niezależnie od władzy?

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Homo to jeszcze nie jest takie złe, bo na ulicy się tak nie rzucają, za to Transy, Ci są gorsi, spotkałem takich babo-chłopów w metrze w Wawie, szybko wysiadałem na następnym przystanku bo myślałem że się zrzygam na ich widok xD 

W Poznaniu też na przepustce trafiliśmy na takich🙆‍♂️

• Haha 1
Opublikowano

Zastanawia mnie ta teoria o rozpoznaniu służb po ubiorze. Mogę się mylić ale w służbach chyba ubiór jest dowolny a nie jednolity? Toż by ich wszystkich wszelkie nygusy na mieście z daleka rozpoznawali i tajne służby nijak tajne by nie były

Opublikowano

Screenshot_20240310_112053_Facebook.jpg

26 minut temu, Ulman napisał:

Zastanawia mnie ta teoria o rozpoznaniu służb po ubiorze. Mogę się mylić ale w służbach chyba ubiór jest dowolny a nie jednolity? Toż by ich wszystkich wszelkie nygusy na mieście z daleka rozpoznawali i tajne służby nijak tajne by nie były

A co myślisz że nie rozpoznają?😎

Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

W wojsku takie hasła były pamiętam ,,jebać karać nie wyróżniać, w wolnych chwilach prześladować " 😁

To moje ulubione.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, v11 napisał:

Gdzie jest piewca wszelakiej praworządności Hubertus?  spacyfikowany - zero jadu na forum aż się nudno robi 

Moderacje za poglądy mi dali. Bo nawet nikt mi nie napisał za co. Taka wolność dyskusji.😄 Ty mi pisałeś, że mam wp***dol dostawać i luz. Zero jadu na forum. A mi za poglądy moderacje dali😄 toteż nie chce mi się tu pisać bo nie wiem kiedy mi to opublikują. A zwłaszcza ten wpis o ile w ogóle.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

@GRZES1545 na prawdę mi się nie dobrze zrobiło, wymalowany chłop, typowe takie męskie długie włosy, do tego kiecka, i ten kobiecy NISKI głos, no na prawdę niedobrze się robiło xD  Żeby homo wypatrzeć w metrze to trzeba się ludziom przyglądać i wypatrywać szczegółów, tych widać było z daleka xD Tak jak mówiłem wcześniej, na sąsiedniej wsi mieliśmy homo i przez 12 lat nikt nic nie wiedział ...

Jakieś resztki rozsądku jeszcze są w tobie.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v