Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

piszemy tu o tym cały czas, przynajmniej ja w odniesieniu do tytułu tego Bartosiewicza

nie oglądałem a i teraz na razie sobie nie włączę o czym On tam więcej czy dokładniej, może później.
na razie szkoda mi mocy kompa co by inne zadanie szybciej zakończył i se w tle teraz... wideo zwłaszcza z yt w przeglądarce znacząco obciąża nawet najmocniejsze maszyny i ... no może później i ew co dopiszę

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Trochę inaczej to widzę.

Fakt że rynek koryguje kto może przetrwać, ale nie tak dziki rynek.

Teraz to zwykle zarzynanie rolnictwa.

gdyby rynek rolny byl naprawde rynkiem to inaczej by to wygladalo.. wiekszosci malych i srednich gospodarstw juz dawno by nie bylo.

2 godziny temu, mirro napisał:

Oj sorry, imprezy mi się pomyliły.:lol:

zadne imprezy -post jest..

1 godzinę temu, mirro napisał:

Żeby tylko jakiego "Baader -Mainhof " przypadkiem nie załozyły:lol:

W sumie racja, ale było kiedyś dwu takich hip-hopowców ( kris kros sie nazywali), co szarawary tyłem do przodu założone nosili i nawet modę z tego uczynili. Ale ta się jednak nie przyjęła zbytnio i nikt nie wie dlaczego.:lol:

w berlinie scigaja terroryste z "rote armii fraction" po 30 latach chca go dorwac..

Opublikowano
45 minut temu, Celownik07 napisał:

Kurwiński chyba idzie na wojne z rolnikami

Screenshot_2024-03-05-19-40-56-268_com.facebook.katana.jpg

Tak tak już miało dojść do zwarcia jak wpisali przejścia graniczne na listy infrastruktury krytycznej. Nie nakręcaj się tak.

Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał:

gdyby rynek rolny byl naprawde rynkiem to inaczej by to wygladalo.. wiekszosci malych i srednich gospodarstw juz dawno by nie bylo.

Zaprawdę powiadam Ci.  Mądrze prawisz czyli Allah Cię swoją natchnął mądrością a ścieżkami swymi wiedzie Cię Mahomet. jednak niedocenione pozostaną Twe słowa przez niewiernych, albowiem oni wiedzą iż  wszystkiemu winien jest Putin.:lol:

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

Zaprawdę powiadam Ci.  Mądrze prawisz czyli Allah Cię swoją natchnął mądrością a ścieżkami swymi wiedzie Cię Mahomet. jednak niedocenione pozostaną Twe słowa przez niewiernych, albowiem oni wiedzą iż  wszystkiemu winien jest Putin.:lol:

sadzisz ze podobne jak jego poprzednik-niejaki dzugashwili [czy jakos tak] wykonczy polskie drobne rolnictwo ?

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

[czy jakos tak] wykonczy polskie drobne rolnictwo ?

Mechanizm samozagłady polskiego rolnictwa został odpalony jakiś czas temu i wcale nie przez Putina.

Opublikowano
28 minut temu, hubertuss napisał:

Tak tak już miało dojść do zwarcia jak wpisali przejścia graniczne na listy infrastruktury krytycznej. Nie nakręcaj się tak.

czekaj tylko skoczą sie wybory po czerwcu 

Opublikowano (edytowane)

Sam się ośmieszyłeś . @Ulman

Krytykowałeś PiS że to UPANIA .

Giertych dał dowody że nie prawda , Sam wychwalasz Rosję wiec partia wspierała , jak tak mogłeś się pomylić .

Czyli obecna władza dopiero nie lubi Rosji i wspiera Ukrainę . Jest to rewolucja 15 paź , wspiera Ukrainę na 100 % .

Są dowody Giertych dał doskonałe .

https://www.facebook.com/watch?v=377101491791253

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

ciebie jeszcze nikt nie pobił w zadawaniu głupich pytań  

Nie ma głupich pytań   - są tylko takie na które nie umiesz odpowiedzieć a w tym zakresie masz wybitne osiągnięcia. No i jeszcze duża wprawa w unikaniu odpowiedzi , nieudolnym zmienianiu tematu i urojonych interpretacjach

1 minutę temu, galan99 napisał:

Sam się ośmieszyłeś . @Ulman

Krytykowałeś PiS że to UPANIA .

Giertych dał dowody że nie prawda , Sam wychwalasz Rosję wiec partia wspierała , jak tak mogłeś się pomylić .

Czyli obecna władza dopiero nie lubi Rosji i wspiera Ukrainę .

Są dowody Giertych dał doskonałe .

https://www.facebook.com/watch?v=377101491791253

co ty bełkoczesz? Jaka upania, jaki giertych jakie dowody? Chlejesz tak jak Roman czy po prostu na paranojametrze jest max? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v