Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, v11 napisał:

-niby forum agro a tu proszę również medical 

A widzisz? A niektórzy narzekają że tu same durnoty w temacie, A tu na każdy temat można,:lol:

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

A to badasz poziom cholesterolu?

Jeszcze nie sprawdzałem, ale ogólnie widzę że na kwaterę mnie coś ciągnie. Co chwilę nowe niespodzianki🤣

Że tak zapytam tradycyjnie już, szczepiony?   :P

Opublikowano
9 minut temu, v11 napisał:

/

nie piłem nie paliłem ,zycie było może nie piękne ale znośne dziś rozmyślania czy nie warto wkręcić się w jakiś nałóg może będzie lżej przeżyć finisz - jak widzę jak nas robią to mi się złogi cholesterolu odrywają  

Wykup kartę vipowską w jakimś przybytku rozkoszy. 

Choć ponoć mamy skokowy wysyp chorób wenerycznych po przyjęciu uchodźców ze wschodu. To wygląda jak wojna biologiczna😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Jak ją zrównać i wybudować od nowa?🤭

ruskie planują po kawałku, tylko że oni miewają słomiane zapały i przerywają w połowie :P

a poważniej to bez oddolnych buntów się nie obejdzie w tej xujni zwłaszcza gdy te kretyństwa proklimatyczne zaczną naprawdę działać co i bez nich już teraz widać że te popierdółki obecnie na stołkach sparaliżował strach przed rosją. Drapieżniki wyczuwają strach a takich i w krajach Europy nie brakuje i zaatakują przy pierwszej sposobności a sposobność same te popierdółki wywołają bo ani klimat nie przestanie się zmieniać ani gospodarczo dobrze to się nie skończy a że nastają czasy zamordyzmów to ktoś się zawsze znajdzie na rolę imperatora i siłą zapędzi tę gawiedź pod but. Bez Anglików kto tu został? same kraje u których zamordyzm to większość ich Historii i to co teraz jest nie normą a anomalią historyczną Europy i  bardziej prawdopodobne że ... wiadomo co bardziej prawdopodobne że jeszcze rosja będzie przykładem wolności i swobód obywatelskich nawet taka jaka jest dzisiaj

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

A to badasz poziom cholesterolu?

Aaaa w tamtym roku mi wyszło ponad 300 i lekarz stwierdził że trza brać, to brałem. Ale że nieregularnie a i dwa wesela były po drodze, to pewnie trza znowu badania zrobić, choć pewnie efektów nie ma.

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Że tak zapytam tradycyjnie już, szczepiony?   :P

Właśnie nie. Musi urok ktoś zapodał🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Najlepiej zatrudnij się w CBA, pewnie agent Tomek na te przybytki w Wiedniu namiary zostawił.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Najlepiej zatrudnij się w CBA, pewnie agent Tomek na te przybytki w Wiedniu namiary zostawił.:lol:

A to nie ja szukam nałogu. Ja już mam swój

1 minutę temu, Desperado napisał:

E, to Ci się tylko wydaje że coś nawala.

Chciałbym,

Opublikowano

W Polsce fasola jest za droga , bracia wiozą jacyś wysypują .

Ukraińska fasola wysypana na granicy. Ostra reakcja ministra: wygląda na sabotaż .

Jak poinformował Ołeksandr Kubrakow, wicepremier i minister infrastruktury Ukrainy, nieznani sprawcy uszkodzili wagony z Ukrainy na bocznicy w Dorohusku, wysypując z nich fasolę. Ocenił, że sprawcy "nie chcą zwycięstwa Ukrainy".

https://www.facebook.com/reel/906742911456930

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Ocenił, że sprawcy "nie chcą zwycięstwa Ukrainy".

Ależ oczywiście że chcą zwycięstwa. Ale nie za cenę rozerwania dupska gazami po fasoli.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Ukraińska fasola wysypana na granicy. Ostra reakcja ministra: wygląda na sabotaż .

Jak poinformował Ołeksandr Kubrakow, wicepremier i minister infrastruktury Ukrainy, nieznani sprawcy uszkodzili wagony z Ukrainy na bocznicy w Dorohusku, wysypując z nich fasolę. Ocenił, że sprawcy "nie chcą zwycięstwa Ukrainy".

nie fasola a soja i nie pierwszy raz wysypana bo nie raz złodzieje wagon otwierali by se trochę podkraść i nie jakaś duża akcja bo tylko jednym zsypem z jednego wagonu

pospieszyli się z tym lamentem  zanim ktokolwiek sprawdził czy jest o co

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Choć ponoć mamy skokowy wysyp chorób wenerycznych po przyjęciu uchodźców ze wschodu. To wygląda jak wojna biologiczna😁

W dzisiejszych czasach to niebezpieczne karta vip to raczej wyższe sfery a tam bywa różnie niby cyce niby stringi a tu pała wyskakuje i zawał pewny bo na ucieczkę może nie być szans .Jako najemnik na  Ukraine może jakie  szanse przeżycia są  nawet jako pozorant natomiast po takim przeżyciu zgon lub psychiatryk ewentualnie po wyściu z ddepresji temat na książkę 

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał:

Sorry, faktycznie nie ten adresat, Ale to może u mnie nie o cholesterol chodzi, tylko ślepnę.:lol:

No i jeden wyborca więcej -nie chodz po okulary bo jak przejrzysz to może być źle 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał:

Czyli co? Darcie łacha bez sensu?

daleko szukać na cytat to Twoje o pierwszym robieniu a później myśleniu ale to jest dokładnie to tylko że tu najpierw drze ryja a później sprawdza na kogo i za co

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał:

Na miejscu ministra spraw zagranicznych wezwał bym ambasadora ukrainy wynajął jakiegoś idiotę w moim stylu który godzinami by pier**lił jak to mu przykro w związku ze skandalicznym nędznym itd zachowaniem nieznanych sprawców . Następnie zwołać posiedzenie ONZ i tam lament o jo joj 

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał:

Ależ oczywiście że chcą zwycięstwa. Ale nie za cenę rozerwania dupska gazami po fasoli.:lol:

Unia powinna być wdzięczna tym co wysypali fasolę, uchronili unię przed emisją CO2.   🙆‍♂️

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Prawda jest jedna i ta prawdziwa z Ukrainy nic do Polski nie  wjeżdża ,

Iiiiii to jest nasza wersja wydarzeń Wysoki Sądzie i jej się będziemy trzymali.:lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v