Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał:

Lewica wznawia walkę o krótszy tydzień pracy. "Pracujemy dużo, zarabiamy mało"

Większość powinna założyć własną działalność i wtedy pracowałaby ile chciała. Tylko tą drogą mogą osiągnąć szczęście i dobrobyt,

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Wielu za wszelką cenę próbuje upolitycznić protest, że to jest przeciwko Donaldowi.

I wielu to z lekkością podchwytuje

Opublikowano

Przyszły Prezydenta Polski .

Trzaskowski będzie prezydentem Polski? Kolejny sondaż, w którym wygrywa .

Prezydent Warszawy Rafał Trzaskowski niezmiennie pozostaje faworytem w rywalizacji o najwyższy urząd w państwie — pisze "Super Express", powołując się na sondaż Instytutu Badań Pollster. Wynika z niego, że co trzeci Polak chce głosować na polityka PO już w pierwszej turze.

Rafał Trzaskowski

• Sad 1
Opublikowano
witejus napisał:

8 godzin temu, DTaras napisał:

To miej pretensje do PiS za sposób tej budowy.

Co robili źle,jak to powinni robić?

Pierwszy temat - budowa w bagnie vs mińsk mazowiecki gdzie te migi 29 stoją chyba tylko na wabia. Reszta z automatu by się podprostowała. Drugi temat to fakt iż tam nikomu nie zależało na wykupach gruntów tylko na przewlekłych negocjacjach. Dlatego też wiecznie odmładzająca się ustawa wywłaszczeniowa jest utrzymywana przy życiu. Dlatego też zamawia się wciąż nowe ekspertyzy. Ten port inwestuje w szybką kolej na starych szlakach gdzie Łódź będzie miała lepszą komunikację niż Warszawa - choć tu węszę chęć utworzenia kolejnej przewlekłej choroby... Alles zusammen, że tak przewrotnie napiszę, to gnój.

Opublikowano
galan99 napisał:

Przyszły Prezydenta Polski .

Trzaskowski będzie prezydentem Polski? Kolejny sondaż, w którym wygrywa .

Prezydent Warszawy Rafał Trzaskowski niezmiennie pozostaje faworytem w rywalizacji o najwyższy urząd w państwie — pisze "Super Express", powołując się na sondaż Instytutu Badań Pollster. Wynika z niego, że co trzeci Polak chce głosować na polityka PO już w pierwszej turze.

prócz tego, że nie będzie dydsysdysysdysysss to jakoś na wodza kraju zapału w nim nie widzę. Nie mniej jako, że mnie w xu... wydudali ekspertem się w tym temacie nie czuję.

Opublikowano
Agrest napisał:

Wielu za wszelką cenę próbuje upolitycznić protest, że to jest przeciwko Donaldowi.

I wielu to z lekkością podchwytuje

Właśnie minęła mnie T4 z prześcieradłem na klapie: " Braun ma gaśnicę, my gnojowicę". Czy to aby nie groźba?

Opublikowano (edytowane)

Takie czasy, tacy ludzie takie poślice i tacy kandydaci na prezydenta.

Jahir daje czadu i inne nie wyskorbane też.

Edytowane przez tracker
  • Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, DTaras napisał:

mińsk mazowiecki gdzie te migi 29 stoją chyba tylko na wabia.

Na wabia to tam stoi Tu 154 pocięty przez Maciarewicza w komisyjnym szale.

1 minutę temu, tracker napisał:

Takie czasy, tacy ludzie takie poślice i tacy kandydaci na prezydenta

Bardzo fajny performens.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, tracker napisał:

Takie czasy, tacy ludzie takie poślice i tacy kandydaci na prezydenta.

Jahir daje czadu i inne nie wyskorbane też.

Trzaskowski będzie prezydentem Polski . Donald Premier Polski politycy światowej sławy wybitni znani w świecie . Radek Sikorski zadba Szef MSZ zadba o Polskę .

Polska będzie bogata i lód , Radosny i Szczęśliwy .

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

TV Republika: Prorosyjscy aktywiści wspomagają strajki rolników xD jptdl ale odlot zaliczają ...

prawdę powiedzieli

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Trzaskowski będzie prezydentem Polski . Donald Premier Polski politycy światowej sławy wybitni znani w świecie . Radek Sikorski zadba Szef MSZ zadba o Polskę .

Polska będzie bogata i lód , Radosny i Szczęśliwy .

Galan no wreszcie piszesz coś optymistycznego.:lol:

Opublikowano

Tusk: Jeśli chodzi o pomoc finansową, Ukraina jest bezpieczna .

Ukraina jest bezpieczna, jeśli chodzi o naszą pomoc finansową. Do wypłacenia w tym roku jest 18 miliardów euro - powiedział premier Donald Tusk w Brukseli.

Tusk, pytany o to, czy Ukraina może czuć się bezpiecznie, jeśli chodzi o pomoc z Polski, potwierdził. 

Co powiedział Donald Tusk?

Tusk: Ogłosił, że powinniśmy być szczęśliwi, że nie skończyliśmy jak Nawalny. Łaskawca. Do tych słów odniósł się w sobotę premier Donald Tusk, podczas warszawskiej konwencji inaugurującej kampanię samorządową Koalicji Obywatelskiej

Opublikowano

Od dawna się zastanawiałem jak można być tak głupim ... być rolnikiem i głosować na tych którzy niszczą rolnictwo. Pracować np. w kopalni odkrywkowej i głosować na tych którzy są za zamknięciem kopalni.

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, tracker napisał:

Od dawna się zastanawiałem jak można być tak głupim ... być rolnikiem i głosować na tych którzy niszczą rolnictwo.

Przyjmijmy że wszyscy niszczą, bo nikt nie ma recepty na jego budowanie. Problem w tym że wszyscy wmawiaja rolnikowi, że go uratują a rolnik od razu uradowany klaszcze w łapki.

Opublikowano
23 minuty temu, DTaras napisał:

Właśnie minęła mnie T4 z prześcieradłem na klapie: " Braun ma gaśnicę, my gnojowicę". Czy to aby nie groźba?

Braun użył legalnego środka gaśniczego do zabezpieczenia pewno nielegalnego ogniska wewnątrz budynku pozostającego bez zabezpieczenia ze strony PSP.😁

A czy stwierdzenie posiadania gnojowicy, będącej naturalnym nawozem w okresie gdy tenże prawnie jest już dopuszczony do stosowania można uznać za groźbę?

Ciebie podróżującego autem benzyniakiem mam okrzyknąć terrorystą bo wieziesz koktajl Mołotowa?

22 minuty temu, mirro napisał:

Galan no wreszcie piszesz coś optymistycznego.:lol:

A co optymistycznego w tym że lód będzie radosny i szczęśliwy?

Toć i tak w dół rzeki popłynie🤣

Opublikowano (edytowane)

Gdzie sodomito jeden z takim czymś w Sejmie?:lol:Jeszcze Pan Prezes by w towarzystwie ochrony przechodził i niepożądanego wzwodu doświadczył?:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Braun użył legalnego środka gaśniczego do zabezpieczenia pewno nielegalnego ogniska wewnątrz budynku pozostającego bez zabezpieczenia ze strony PSP.😁

A czy stwierdzenie posiadania gnojowicy, będącej naturalnym nawozem w okresie gdy tenże prawnie jest już dopuszczony do stosowania można uznać za groźbę?

SZkoda że nie można dać razem lajka i śmieszka bo zasługuje twój post na oba😆👍

Opublikowano

Czy przewóz gnojowicy nie jest objęty przepisami ADR w zakresie klasy 9? Nosz chłopie. Spodziewałem się raczej wskazania adresatów niż próby zahukania i przeniesienia wątku na mnie. Swoją drogą jakież to charakterystyczne działanie obronne nadużywane w ostatnich czasach. Zaczyna się od odpowiadania pytaniem na pytanie ...

Opublikowano

Np. Orlen jest spółką akcyjną, skarb państwa ma pakiet większościowy i głupki nie wiedzą że każdy Polak ma tą swoją część tej firmy i jak jest ona niszczona to ten delikwent na tym traci. Tak samo jest z innymi firmami, przedsięwzięciami ... a ten brak logiki to lemingoza.

Opublikowano

A w odpowiedzi na pytanie o koktail mołotowa: nie. Koktail Mołotowa to nie jest paliwo w pojemniku.

witejus napisał:

Przed chwilą, mirro napisał:

Gdzie sodomito jeden z takim czymś w Sejmie?

Głodnemu chleb na myśli, piły kakao to trochę zmienione słowa piosenki😆

Już daj spokój, nie pogrążaj się z tym kakao...

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v