Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Z pewnością...

Tak na serio, PiSowcy piszą coś o 400 autokarach, po 50 osób w jednym to 20.000 ludzi, do tego z 40.000 na własną rękę, więc obstawiał bym około 50.000 do 60.000 ludzi.

Opublikowano
4 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

Poczekajmy może znów coś odwali,że będzie nieskuteczna 

intuicja Ci nie zawiodła
no patrz
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/karnista-o-decyzji-prezydenta-dudy-czy-zony-skazanych-maja-tego-swiadomosc/j8m4ck1

"w porządku prawnym obowiązują dwie procedury ułaskawienia. Pierwsza z nich wynika z art. 139 Konstytucji, a druga dotyczy procedury ułaskawienia na podstawie Kodeksu postępowania karnego.

Prezydent odmówił zastosowania tej pierwszej, odmówił zastosowania aktu łaski, postanowił przeciągnąć sprawę...." wykropkowałem głupawy komentarz jakiegoś pieska prawniczego bo był tendencyjny

no i jak tu nie kląć na wszystkich bez wyjątku urzędasów skoro ten naczelny ... a tak, prawo mi zabrania dokończyć

• Thanks 1
Opublikowano

k**wa przespalem marsz...dzialo sie cos ciekawego ??

9 godzin temu, dysydent napisał:

a i

całkiem niezły pomysł bo region by turystycznie skorzystał na tych pątnikach co do swych męczenników by pielgrzymki urządzali i jeszcze by miejsce zbiorowego oszoł... znaczy kultu powstało a najbardziej rozbawia mnie myśl że naczalnik i podległe mu klawisze pierdla by awansowały na przeora i zakonników nowego klasztoru co jedni od drugich niewiele różni tylko w klasztorze nie więźniów się pilnuje a wszyscy wzajem siebie.
Tylko kto na poncjusza piłata w tym wszystkim wychodzi? Tusk, Duda czy ten sędzia co wyrok wydał w imieniu imperium wielkiej xujni....?
dobra bo to świetny pomysł na powieść fantasy i tak za darmo to nie ma :P

sporo wiezien jest w starych klasztorach..

8 godzin temu, DTaras napisał:

yyyy macie namiar na Dudę? Będę się w przyszłym tygodniu do Warszawy zbierał i słyszałem że otworzył tani hotel...

krakowskie przedmiescie. tam jest jakis hotel niedaleko, ja nocowalem kawalek dalej pare lat temu..

6 godzin temu, racyl napisał:

jestesmy wolni,mozemy juz isc..

to zawsze na koniec dyskoteki lecialo.

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Republika tylko w celach humorystycznych, bo ostatnio wszędzie kabarety pokasowali xD w Polsacie coś jeszcze było, ale już nie ma ...

kabarety leca na okraglo-niestety powtorki.

dawno nie bylem. trzeba sie bedzie kiedys wybrac.

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Po dzisiejszym wielkim proteście , 300 000 ludzi tylko  przedterminowe wybory .

marsz miliona pis-orkow.. co innego tez pokazywali ??

1 godzinę temu, mirro napisał:

Cały dzień woziłem proboszcza z kolędą. to teraz bym coś chlapnął.:lol:

nie dostales mszalnego ??

u nas tylko zawoza i odwoza. miedzy domami to nawet by sie nie rozpedzil do dwojki..😂

Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał:

intuicja Ci nie zawiodła
no patrz
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/karnista-o-decyzji-prezydenta-dudy-czy-zony-skazanych-maja-tego-swiadomosc/j8m4ck1

"w porządku prawnym obowiązują dwie procedury ułaskawienia. Pierwsza z nich wynika z art. 139 Konstytucji, a druga dotyczy procedury ułaskawienia na podstawie Kodeksu postępowania karnego.

Prezydent odmówił zastosowania tej pierwszej, odmówił zastosowania aktu łaski, postanowił przeciągnąć sprawę...." wykropkowałem głupawy komentarz jakiegoś pieska prawniczego bo był tendencyjny

no i jak tu nie kląć na wszystkich bez wyjątku urzędasów skoro ten naczelny ... a tak, prawo mi zabrania dokończyć

Dopiero się cyrk zapowiada....

Mogą minąć mc zanim sąd wyda opinię.

Opublikowano (edytowane)

Pan Profesor z jakich, lat co wykładał z jakiego ustroju .

Data i miejsce urodzenia: 9 lutego 1932 91 lat, Iwano-Frankiwsk, Ukraina

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v