Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Wracając do tamtych lat , bo nie wszyscy wiedzą jak to było negocjowane w Unii dla Polski .

Ile dla Polaka będzie ile dla Niemca .

OD 12 MINUTY ILE TO POLSKIE  ROLNICTWO DOSTANIE . POSŁUCHAĆ I NIE OPOWIADAĆ BZDUR .

Przestać wymyślać bzdury kto winien , tu jest wszystko powiedziane dokładnie .

LEPPER WSZYSTKO PRZEWIDZIAŁ! Tym wystąpieniem w Sejmie odkrył wszystkie karty?!

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, nie napisał:

tak nędznie płacą, że 80% zgodziła się na zaproponowane odszkodowania, więc nie siej propagandy bo nikt ci nie wierzy :D 

Jak działasz z pozycji siły to jak mogli sie nie zgodzić?

@galan99  co tam dzisiaj za straszne rzeczy będziesz roztrząsał?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, racyl napisał:

😆😆😆🤭🤭🤪😅🤪😄😏🤫😉😁🤫😃😃😁😭😆😉😉😉🤭😃😃😁😃 Screenshot_20240208-175830~2.png

😃😆😆🤭🤭🤪😅🤪😄😏🤫😉😁🤫😃😃😁😭😆😉😉😉🤭😃😃😁😃😃

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

Że większego głupka nie ma jak ty .

Nawet pytanie o własne przemyślenia i wnioski cie przerasta?  Idz ty chłopie napierw do szkoły żebyś umiał zrozumiec choćby proste rzeczy a potem znajdź terapeutę od chronicznych leków i psychoz. Może za 2-3 lata zaczniesz funkcjonować jak normalny człowiek 

Opublikowano

Ja przynajmniej jakies mam i nie pieprzę tego samego co w internecie przeczytam. 

Ty galan masz poważny problem i musisz z tego sobie zdać sprawę,  potem się z tym pogodzić a kolejny krok to terapia. 

Opublikowano

Jakie masz żadnych nie masz to co wynegocjowali z Unią to było dno i jest do dziś i będzie .

Nigdy niczego nie zrównają bo się nie da i trzeba się z tym pogodzić .

Możesz mieć nadzieje że się coś zmieni , ale nie przemyślenia ,przemyśleć możesz czy warto  mieć 100 ha .

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, galan99 napisał:

przemyśleć możesz czy warto  mieć 100 ha .

Oczywiście  kiedy już będziesz miał te 100 hektarów. Wcześniej nie ma sensu.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

Nie musisz zrobią to inni bez pytania o twe zdanie .

dziś radzili że dadzą dopłaty i to wystarczy , Rudy pomaga i będzie pomagał Ukrainie .

Energia od stycznia 67 % wzrośnie czy  chłodnie będą mrozić nie .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał:

Nigdy niczego nie zrównają bo się nie da i trzeba się z tym pogodzić .

Ostatnio zrównali z ziemią lotnisko w Radomiu i kawałek elektrowni w Ostrołęce. Czyli da się.:lol:

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Nie musisz zrobią to inni bez pytania o twe zdanie .

dziś radzili że dadzą dopłaty i to wystarczy , Rudy pomaga i będzie pomagał Ukrainie .

Ale mogę się nie zgadzać z takim podejściem?

Czemu ty nie chcesz się pogodzić z tym że PiS przegrał?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v