Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

Jeśli gospodarka niemiec ma problem z wyprodukowaniem na bieżąco części zamiennych do leopardów i leopardów 2, to co  my biedne żuczki możemy ?

dwa tygodnie i wyczerpie się zapas amunicji , części zamiennych i rakiet  - a potem chyba saperkami zostanie nawalać

a jak ma wyprodukować jak to wszystko najczęściej ze stali a stal w wytopie klimat niszczy
ot jak durne zielone poeby załatwią swoje własne kraje jeszcze zanim je ktokolwiek napadnie

• Like 1
Opublikowano

https://www.salon24.pl/newsroom/1356197,poslanka-lewicy-dolacza-do-inicjatywy-polityka-pis-polska-musi-sie-rozwijac

"Polityczka Nowej Lewicy (ściśle - partia Razem) Paulina Matysiak zapisała się do zespołu parlamentarnego „Tak dla rozwoju. CPK - atom - porty” założonego przez polityka PiS Marcina Horałę. „Oczywiste jest dla mnie, że Polska musi się rozwijać” - argumentowała na X (dawniej Twitter). Zdaniem polityka PiS tematy takie jak CPK, port kontenerowy czy budowa pierwszej w Polsce elektrowni atomowej nie mogą być „zagłuszane” przez polityków rządzącej obecnie koalicji.""

Opublikowano
3 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

Nie sądziłem że już ci nawet kropka przeszkadza...

🤣😄

nie da sie usunac do zera posta...

tylko po co wstawiasz cos co po chwili usuwasz ??

najpierw nacisnij przycisk-pomysl a potem wyslij

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

To co wymieniłeś to ostatnio co dwa lata, do tego jeszcze tzw Góry Słonne, takie słynne zakręty tam są, jako podróżnik na pewno wiesz o co chodzi ;) Tylko ja sam wybieram co danego dnia będę oglądał i gdzie pojadę, a nie gdzie mnie zawiezie autokar śmierdzący kanapkami z kiełbasą ...

masz racje -nie jedz kielbasy-chore organy nie nadaja sie do przeszczepow..

kielbasa ci sie w  nocy sni ??? sprawdz w senniku co to znaczy

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

My jedziemy tam we 3-4, w dzień się pojeździ, wieczorem ognisko, piwko, jakaś kiełbaska z tego ogniska. Ja akurat rolnik, ale niektórzy z nich pracują w dużych firmach, a to po prostu okazja złapać oddech od tego całego otaczającego świata ... Raczej nie chodzi o to żeby zwiedzać nie wiadomo co czy robić fotki dla lansu na jakiś FB czy Instagramach, po prostu taka chwila dla siebie, na zresetowanie ... Zatrzymać się na jakiejś spokojnej łące, gdzie śpiewają ptaki których u nas nie zobaczysz, mały palnik gazowy, na nim kawiarka i nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Nie dla mnie śmierdząca Wenecja ...

chlac i zrec to mozna i na pastwisku kolo domu 🤣

za duzo naczytales sie  internetu.. w wenecji to tylko w specificznych sytuacjach smierdzi..

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Dobrą, czosnkową lubię, nie lubię autobusu śmierdzącego taką kiełbasą xD 

ciekawe gdzie takie mozna spotkac i czemu nimi jezdzisz ??

w twoich wyjazdach brakuje jednego -rodziny,,,zona, dzieci ,zieciowie, niedlugo wnuki..to jest to co nas najbardziej rozni..

24 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Anzelm.

na pierwsze ma napoleon na drugie buonaparte..

nigdy bym nie pomyslal ze corka i wnuczka kuzynki bede na elbie mieszkac..

• Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, DTaras napisał:

No jak, jak? "Macie tu papier od generała i poskładajcie co wymyślił. W przyszłym roku ankieta z realizacji". I do szuflandii...

A szef kompani ma złożyć meldunek pisemny o komisyjnym poblokowaniu w telewizorze na świetlicy pozostałych kanałów,:lanie:

Opublikowano
32 minuty temu, Agrest napisał:

Pewno pisowska prokuratura napastuje Bogu ducha winną notariuszkę która poświadczyła nieprawdę bodaj co do czasu i miejsca

Wykpi się. Powie że czasoprzestrzeń jej się zakrzywiła i przez stresa myślała że to nie tu i nie teraz:lol:

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Agrest napisał:

Wychodząc z domu usłyszałem że wydano nakaz aresztowania notariusz, która podpisała akty pozwalające na przejęcie mediów. Prokuratura weszła do kancelarii notariusz i do ministerstwa kultury i sztuki.

A prokuratura ma jakieś dowody, czy będą trzymać ją w areszcie jak Karpińskiego i udawać, że prowadzą jakieś śledztwo ?

Tak z ciekawości pytam, bo u Karpńskiego podobno dowody były oczywiste i niepodważalne a przez wiele miesięcy nie złożono dokumentów do sądu ... Przy prostych sprawach tyle to trwa, to ciekawe ile to będzie trwać przy sprawie w której trzeba dopiero znaleźć dowody xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A prokuratura ma jakieś dowody, czy będą trzymać ją w areszcie jak Karpińskiego i udawać, że prowadzą jakieś śledztwo ?

Tak z ciekawości pytam, bo u Karpńskiego podobno dowody były oczywiste i niepodważalne a przez wiele miesięcy nie złożono dokumentów do sądu ... Przy prostych sprawach tyle to trwa, to ciekawe ile to będzie trwać przy sprawie w której trzeba dopiero znaleźć dowody xD 

Tego nie wiem.

Ale już widzę że majestat uraźono i próbujesz jednych wybielić drugich wykupić.  Nie może tak być by coś niezgodnie z prawem było, a jeśli było to znaczy że nie to prawo zastosowano🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Agrest napisał:

Ale już widzę że majestat uraźono i próbujesz jednych wybielić drugich wykupić.  Nie może tak być by coś niezgodnie z prawem było, a jeśli było to znaczy że nie to prawo zastosowano🤣🤣🤣

Nikogo nie wybielam, mówię tylko, że prokuratura po reformach Ziobry ma problem z tak prostymi sprawami, a co dopiero dać im coś zaawansowanego ... Dziwi mnie tylko to, że w mediach mówi się, że sprawa jest banalna, a problem jest złożyć oskarżenie do sądu ... A w takiej sytuacji można mieć dwa wnioski a)klient jest niewinny lub b)prokuratura jest nieudolna.

Rozumiem, sądy, kasta, mogli utrudniać, ale zreformowana przez pana Z prokuratura nie potrafiła napisać oskarżenia przez prawie rok ?

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Na razie pani tonariusz nie wręczono nakazu... bo przebywa za granicą🤣... ciekawe czy będzie miała ochotę wrócić.

Obdjrzał bym telewizję czy coś więcej się dowiem tylko który kanał polecacie?🤭

Tylko bez głupich żartów i proszę o ściekowym nie wspominać🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Jak chcesz o pani notariusz posłuchać to pewnie najwięcej powie Republika xD 

Nie mam w pakiecie. Chyba wybiorę TVN. Tu na pewno nie przepuszczą takiego tematu.🤭

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Na razie pani tonariusz nie wręczono nakazu... bo przebywa za granicą🤣... ciekawe czy będzie miała ochotę wrócić.

https://www.salon24.pl/newsroom/1356164,klopoty-ministra-sienkiewicza-notariusz-od-przejecia-tvp-z-zarzutami

Coś tu trochę pisz o notariusz

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

A właśnie. Wy się dłużej znacie, jak galan ma na imię?

Jak ma na imię to nie wiem ale jego alter ego twierdzi że GAL ANonim.

Opublikowano

Słyszeliście dzisiejszą wypowiedź Kaczyńśkiego?  Wąsik i Kamiński byli torturowani na polecenie Tuska. Jarek odlatuje. Ja myślę, że on w pisie nie doczeka końca kadencji jako szef. Był już jawny bunt 16 pod przywództwem Czarnka w sprawie odwołania Bosaka. Ale widać ci młodsi podniosą głosy i rękę na odklejonego dziadka.

Opublikowano

Oby to nastąpiło, a w chwilę po nich PO objęło. 

Czy może być tak pięknie?

No niestety nie

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

No i?

Czemu o tym ?

Ludzie w różnych miejscach żyją. Nawet pod Krakowem...

a nawet pod kockiem

1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Nie jesteś tu od tego żebyś mi mówił co i kiedy mam pisać...

masz rozdwojenie jazni ?? 

jedna ci kaze pisac a druga kasowac wpisy ??

1 godzinę temu, Agrest napisał:

redlight,private,dorcel, brazzers,hustler, 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v