Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, nie napisał:

język miłości, czekam na więcej :D tylko na tyle was stać? 

To ty plujesz na Owsiaka, nie ja ... Stare wzorce z TVP, a obecnie Republiki ... Opluć i próbować zniszczyć, jakie to PiSowskie ... Jak po twoje dziecko przyjedzie karetka z serduszkiem to odmówisz pomocy ?? A może nie pozwolisz na ratowanie wzroku twojego dziecka bo sprzęt Owsiakowy ?

Tylko uważaj, bo takie Zero walczyło z lekarzami a teraz jest na ich łasce ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Confused 1
Opublikowano

kaczystan byl parodia prl-u

wtedy tez agenci sb jezdzili sie zabawic do wiednia..

akurta ta kobieta powinna odsiedziec swoje do ostatniego tchnienia..za krzywdy ktore ludziom wyrzadzila

Opublikowano
40 minut temu, hubertuss napisał:

Większego fałszu jak w pisie nie ma. Ich kumplom ciężko zdrowie zagrożone. Pozostali dwaj skazani razem z nimi kiblują i nikt sie nimi nie przejmuje. Wąsik z Kamińskim wrócą do pierdla za pegasusa.

memes-20240123195048.jpg

weryery-20240123192930.jpg

GEip3tjWsAAvAsO-20240123192445.jpg

GEirclPWQAISAOd-20240123194711.jpg

GEixSPoXYAAUezE-20240123195250.jpg

Ale Giertych chyba też coś z tym zdrowiem zdziwiał?

39 minut temu, jacus napisał:

kaczystan byl parodia prl-u

wtedy tez agenci sb jezdzili sie zabawic do wiednia..

akurta ta kobieta powinna odsiedziec swoje do ostatniego tchnienia..za krzywdy ktore ludziom wyrzadzila

Co To za kobieta?

Ja już się gubię. Za pisu uniewiniali kryminalistów, za po uniewiniają. Po co ten minister sprawiedliwości? Nie może nic jak ten poprzedni?

Opublikowano
24 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Chłopaki 11 dni głodowali i nie schudli nawet grama ...ot cyrk 😲

Ot przedstawienie dla otumanionej gawiedzi 🤣

Mówiłem od początku że to cyrk. Ciekawe co za plecami przepchnęli 

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

Tylko Bogu dziękuj,  bo hajlował nie będziesz i faszystą Cię nie okrzykną🤣

a jak piwo zamowie ??

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Na jaki piec, czy pompa?

piec juz mam na ekgorszek . na okna sie zalapalem , prog dochodowy podniesli 🤣

3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Nie mam telewizora ani krzyżyka żadnego w lokum. Nie mogę się chyba Polakiem nazywać 

gdzies z 5 wiekow macie w puszczy opoznienia  wstosunku do reszty polski.

3 godziny temu, Roman176 napisał:

wszystko zależy od firmy numer jeden olimp  masz czuć działanie a colagenu brałeś siarkę msm bo bez tego sie nie wchłania 

ja bralem structum -taki mi lekarka zapisala.

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Jak marekfarmer vel Denver, już dwa tygodnie przed finałem orkiestry zaczynał plucie xD

ciekawe czy go zwolnia z roboty ,czy bedzie ukrywal ze jest pis-owcem.

48 minut temu, Ulman napisał:

a co ta kobicina zrobiła? 

oszukiwala i okradala, miasto ,panstwo i lokatorow kamienic..

wspolnie z synem i innymi. znajomosci syna na pewno jej pomagaly.

poczytajcie o reprywatyzacji w warszawie i czyscicielach kamienic..

Opublikowano

Tak z drugiej strony to w centrach miast powinni jakąś ustawą nakazać eksmisję dziadów i to co wartościowe sprzedać ludziom którzy będą o to dbać. Jest wiele doskonałych przykładów że porzadek nastał dopiero po tym jak zostało sprywatyzowane.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v