Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał(a):

to widać po aktywności na forum . Nie da się pracować i siedzieć na komputerze jednoczesnie dniami

Chyba że płacą Ci za pisanie. 🤣

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał(a):

Wskaż tego co mu zabrano taką kwotę jak na tvp

Jako neofita Tuska powinieneś pamiętać jak tusek przed wyborami obiecywał te pieniądze na onkologię dziecięcą, chyba że teraz noetvp ma zamiast studia sale operacyjne dla dzieci, lub też za dotknięciem czarodziejskiej różdżki ,,ministry" Leszczyny nagle dzieci wyzdrowiały

Jeszcze w czerwcu Domański głosił, sam słyszałem, że budżet jes w dobrym stanie. to gdzie się nagle podziały pieniądze skoro na koniec 24 roku jest 70 mld deficytu, a na ten rok ma być 300 lub więcej mld .

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał(a):

Jest zima czas odpoczynku od pracy zarabia się pieniądze od wiosny do zimy. @racyl nic nie zarobiłeś ?.

Michał prawdę powiedział .

https://www.facebook.com/watch?v=1527232171310263

Cytat .

Pogonią 13 grudnia szybko .

28 grudnia dwa bloki węglowe elektrowni „Pątnów” o łącznej mocy 444 MW zostały wyłączone – przekazał dyrektor zakładu Janusz Andrzejczak. W pracy pozostał jeszcze ostatni i jednocześnie największy blok nr 9. Wyłączenie bloków jest konsekwencją odchodzenia grupy ZE PAK od wydobycia i spalania węgla.

https://wgospodarce.pl/informacje/147766-o-444-megawaty-mocy-mniej?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3OyDk2JT8UocC0SaI64u8Abe3qjr9BFJVrXJ7cETsZmPuH_IO3TTal0UM_aem_tlQFPJ46JkIB4HyGLJ1zTA

Ja zarobiłem nie narzekam w  2024. Buduję przez zimę garaż, naprawiam ciągnik i samochody

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Chyba że płacą Ci za pisanie. 🤣

Ja w przeciwieństwie do ciebie nie pisałem że mam kilkadziesiąt ha 😄 czy dokupuje pole😄

To się kupy kolego nie trzyma

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Nic nie lubić niemieckiego to od początku do końca a nie tylko wybiórczo. Po co bogacić niemiecką gospodarkę 😄. Nie kupować niemieckich maszyn i samochodów i nie brać niemieckich dopłat 😄

Ty się dobrze czujesz? czy tylko udajesz niezrównoważonego? wy uważacie że za produkty niemieckie,  Polska powinna być dozgonnie wdzięczna i podporządkowana Niemcom i ich interesom? wam się chyba w głowach coś popierd*oliło do reszty, wiesz co to jest zdrada interesów narodowych?

Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Jako neofita Tuska powinieneś pamiętać jak tusek przed wyborami obiecywał te pieniądze na onkologię dziecięcą, chyba że teraz noetvp ma zamiast studia sale operacyjne dla dzieci, lub też za dotknięciem czarodziejskiej różdżki ,,ministry" Leszczyny nagle dzieci wyzdrowiały

Jeszcze w czerwcu Domański głosił, sam słyszałem, że budżet jes w dobrym stanie. to gdzie się nagle podziały pieniądze skoro na koniec 24 roku jest 70 mld deficytu, a na ten rok ma być 300 lub więcej mld .

Byłem z dzieckiem na onkologi w dziecięcym szpitalu na chodźki w lublinie w marcu 2024 przez parę dni .

Na onkologii w tym szpitalu jest najlepsza organizacja i opieka z całego szpitala .

Na coś tam dano bodajże na psychiatrię dziecięcą

Z tvp musiał być porządek bo nie mogło daleć tak trwac

Jak się nie dawało na coś jak onkologia dziecięca te 3mld więc jak można zabrać ? 😄

Opublikowano
11 minut temu, racyl napisał(a):

Ja w przeciwieństwie do ciebie nie pisałem że mam kilkadziesiąt ha 😄 czy dokupuje pole😄

To się kupy kolego nie trzyma

A co Ci do moich hektarów i zakupów?

Ja żyję z rolnictwa, ty z trolowania. Każdy ma swój sposób na biznes.

I co mnie interesuje co się twojej kupy trzyma bądź nie?

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał(a):

Ty się dobrze czujesz? czy tylko udajesz niezrównoważonego? wy uważacie że za produkty niemieckie,  Polska powinna być dozgonnie wdzięczna i podporządkowana Niemcom i ich interesom? wam się chyba w głowach coś popierd*oliło do reszty, wiesz co to jest zdrada interesów narodowych?

kto jest k**wa wdzięczny ?

Za jakie produkty ?. Sami się pchacie po niemieckie rzeczy i pieniądze 😄.

Ja nie mam ani jednej maszyny niemieckiej i nie lubie niemieckich sklepów

Ktoś wam w głowach gówna nawsadzał i powiedział że jak pobiegacie i podrzecie mordy to zaraz od tego będzie zamożniejsi .

Ja rozumie konfederację oni nigdy nie byli za unią ale pis nas wciągnął w tą unię a teraz na tych nastrojach antyunijnych robi politykę .

Warto prześledzić kacyzńskiego i jego srodowisko po 2000r

3 minuty temu, Agrest napisał(a):

A co Ci do moich hektarów i zakupów?

Ja żyję z rolnictwa, ty z trolowania. Każdy ma swój sposób na biznes.

I co mnie interesuje co się twojej kupy trzyma bądź nie?

Jesteś zwyczajnym oszustem

Opublikowano
27 minut temu, racyl napisał(a):

Ten sam wizerunek powinieneś sobie nakleić na fendzie czy innym niemieckim sprzęcie i kasie z unii

Dzieciaku nie trafiłeś , widać jeszcze nie znasz moich poglądów , ale jak się siedzi w jednym temacie to tak jest 😉. moich Ursusów  i Zetora nie będe paskudził taką gębą 🙂 reszta gratów też bez unijnej jałmużny kupiona 

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, racyl napisał(a):

😄.

O zagalopowałeś się w nowym roku.

Możesz zacząć odszczekiiwać te słowa.

Pokazałeś żeś gnida i wesz łonowa. 

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Jak kto, ty i twoi rządzący, bo piszesz pierdoły a później się z tego wycofujesz i zwalasz na PiS który teraz nie rządzi, rządzi PO którą popierasz i widać jak wchodzi Niemcom w d*pę.

Owszem nie rządzi ale kiedyś stwierdził i bodajże przyjął uchwałę że żadne reparację się nie należą .

Ktoś was rozgrywa na anty a wy dajecie się na to nabrać

6 minut temu, Agrest napisał(a):

O zagalopowałeś się w nowym roku.

Możesz zacząć odszczekiiwać te słowa.

Pokazałeś żeś gnida i wesz łonowa. 

Chłop po 50-tce i siedzi całymi dniami przy komputerze a udaje wielkiego gospodarza 😄

Opublikowano

Ktoś was rozgrywa na anty a wy dajecie się na to nabrać

Może i tak było i dlatego PiS nie rządzi, ale Donald miał wszystko naprawić, gdzie ta naprawa?

Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał(a):

Chłop po 50-tce i siedzi całymi dniami przy komputerze a udaje wielkiego gospodarza 😄

Odszczekaj rudy pawianie albo udowodnij że jestem oszustem.

Opublikowano

Może i tak było i dlatego PiS nie rządzi, ale Donald miał wszystko naprawić, gdzie ta naprawa?

Wszystkie dodatki przez pis wprowadzone też nie były od razu wprowadzone. 500+ na drugie dziecko zostało wprowadzone pod koniec pierwszej kadencji .

Może tak być że jedyną zaletą będzie to że nie zepsuje i nie zawłaszczy polski jak pis to robił

1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Odszczekaj rudy pawianie albo udowodnij że jestem oszustem.

Jeszcze idziesz w zaparte ? , dane z logowań, ilość postów, myślisz że ludzie tego nie widzą kto całe dnie tutaj spędza przez cały rok 😄

• Haha 1
Opublikowano

Może tak być że jedyną zaletą będzie to że nie zepsuje i nie zawłaszczy polski jak pis to robił

Chłopie, wątpię żeby ci teraz wytrwali do następnych wyborów, a ty tu o zawłaszczaniu.    xD  Szampan ci jeszcze w głowie widać mocno buzuje.  xD

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

W internetowych aż huczy że Orlen najdroższa stacja w Polsce 

Celowo żeby klientów nie było

żeby zniszczyć wszystko co Polskie 

Pamiętam 2022 r Orlen miał paliwo taniej jak hurtownicy 

Na stacji się brało całe zapasy 

Edytowane przez pawel885
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

a ty tu o zawłaszczaniu.    xD  Szampan ci jeszcze w głowie widać mocno buzuje.  xD

Różne rządy ustępowały ale to co po pis zostało to jest tragedia . Tak ludzie bronią stołków jakby olbrzymie pieniądze tam zgarniali z którymi ciężko im się rozstać

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, racyl napisał(a):

Nawet nie chcesz być mądrym w tym roku. Wskaż tego co mu zabrano taką kwotę jak na tvp

To dlaczego nie szanujesz tej pracy i siedzisz dniami na komputerze

Pis przekazywał po ok. 3 mld zł na TVP był krzyk, że te pieniądze mogły być lepiej spożytkowane. PO robi to samo tylko transzami i jest cisza. Nikt nie widzi problemu. Ostatnia transza ponad 100 mln zł po imprezie polityków i pracowników TVP, którą przykrył news o gwieździe sylwestra. Temat ucichł, że niezależni dziennikarze od czystej wody balują z politykami jednej partii.

56 minut temu, galan99 napisał(a):

Pogonią 13 grudnia szybko .

28 grudnia dwa bloki węglowe elektrowni „Pątnów” o łącznej mocy 444 MW zostały wyłączone – przekazał dyrektor zakładu Janusz Andrzejczak. W pracy pozostał jeszcze ostatni i jednocześnie największy blok nr 9. Wyłączenie bloków jest konsekwencją odchodzenia grupy ZE PAK od wydobycia i spalania węgla.

https://wgospodarce.pl/informacje/147766-o-444-megawaty-mocy-mniej?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3OyDk2JT8UocC0SaI64u8Abe3qjr9BFJVrXJ7cETsZmPuH_IO3TTal0UM_aem_tlQFPJ46JkIB4HyGLJ1zTA

To akurat firma prywatna nie państwowa. Po upadku pomysłu z atomem, idą w energię odnawialną i wodór.

32 minuty temu, racyl napisał(a):

Ja rozumie konfederację oni nigdy nie byli za unią ale pis nas wciągnął w tą unię a teraz na tych nastrojach antyunijnych robi politykę .

Warto prześledzić kacyzńskiego i jego srodowisko po 2000r

A to Kaczyński podpisywał traktat czy Miller ?

Opublikowano
2 minuty temu, pawel885 napisał(a):

W internetowych aż huczy że Orlen najdroższa stacja w Polsce 

Celowo żeby klientów nie było

żeby zniszczyć wszystko co Polskie 

Jak Ty chcesz bronić tego co polskie to zobacz ile powstało w latach 2015-2023r biedronek , lidlów , cauflandów itp .

Jak ktoś ma kupować paliwo to patrzy na cenę w pobliskich stacjach a nie czy wpisów. Tego się nie da oszukać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v