Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

romus ty sie do krakowa przeniosles ???

chyba nie bo gdybys sie po nim przesparecorwa to bys widzial krzyze na kazdym kroku..

ty masz jakies kompleksy malopolskie ?? na slasku miast nie brakuje a ty ciagle krakow i krakow...

cos mi sie przypomnialo -twoja  tutaj czesto jezdzila 🤣

co ma wspolnego orlen z siemensem ?? bo link do artykulu platnego..

57 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@nie masz rację, po co te serduszko, załadować Jarka w tą rakietę i najlepiej niech ta rakieta nie wraca na Ziemię xD 

tylko tyle dali urbanowi wolnego  ?od razu po swietach do pracy go zmusili ???

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Bzdury opowiadasz 

jakbyś nie miał zysku to dalej prowadziłbyś gospodarstwo ?

Te dopłaty co dają to są śmiesznie niskie a nawet mniejsze niż po wejściu do UE

Opublikowano
57 minut temu, Roman176 napisał(a):

ale wiesz co orlen kupuje od nich masowo ? 

https://www.wnp.pl/finanse/niemiecki-gigant-wraca-do-wysokich-zyskow,802912.html

tera pogadamy słyszeliście co rudy odjebał oda naszą energie 15% bez emisyjną ?  ano odda Ukraińcom za Słowacje 🤣

a wy tepe barany płacie 

@jacus  @Tomasz0611 @12Pafnucy @racyl   co rudy zrobił dobrego dla polski w ciągu roku ? dla polski 

dobrze się ciebie czyta 👌

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Bloomberg-Polska-gotowa-pomoc-Ukrainie-jesli-Slowacja-odetnie-dostawy-pradu-8867358.html

Rozpierdolił tvp

4 minuty temu, racyl napisał(a):

Te dopłaty co dają to są śmiesznie niskie a nawet mniejsze niż po wejściu do UE i nie mają wpływu czy ktoś się zlikwiduje czy nie.

Jak ktoś nie ma zysku to się zlikwiduje i pójdzie jak np rysiek petru pracować do biedronki

Opublikowano
26 minut temu, racyl napisał(a):

Te dopłaty co dają to są śmiesznie niskie a nawet mniejsze niż po wejściu do UE

Dopłaty do 1 ha. = Pensja w przemyśle były głupim pomysłem teraz jest normalniej . Dalej bym prowadził gospodarstwo bo to lubię  a nie ma tak żeby było nieopłacalne , 

Opublikowano

A to były kiedyś dopłaty równe pensji?

Nie mówię o orzechach włoskich peeselowców i kliki.

Opublikowano (edytowane)

A no zaraz po wejściu do UE dopłatą wraz z onw było 1 tys i płaca minimalna podobnie , nawet ktoś gdzieś na forum dodał link do stawek dopłat z 2005 r

W 2005r , płaca minimalna 850 zł , nawet mnie niż dopłata do ha.

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Takeda napisał(a):

Racyl a przypomnieć ci jak psioczyła obecna banda rządzących jak pisiory dawały na Caritas? To jak oni nie mogli to Popaprańce na owsiaka też nie mogą.

Z czystej ciekawości: jaki % przychodów caritasu idzie na przejebanie ( koszty) a jaki u Owsiaka?

Rozumiesz różnicę? Nosisz w portfelu lub masz wytatuowane  oświadczenie: nie ratować przy użyciu sprzętu wośp? Tyle ode mnie w tym temacie.

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

cos mi sie przypomnialo -twoja  tutaj czesto jezdzila 🤣

a niby po co ? ze szkolnej wycieczki chyba 

2 godziny temu, racyl napisał(a):

Rozpierdolił tvp

i wpompował 3 razy więcej od pisu mld i z deszczu pod rynna ? 

21 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Z czystej ciekawości: jaki % przychodów caritasu idzie na przejebanie ( koszty) a jaki u Owsiaka?

Rozumiesz różnicę? Nosisz w portfelu lub masz wytatuowane  oświadczenie: nie ratować przy użyciu sprzętu wośp? Tyle ode mnie w tym temacie.

25tyś Owsiak zarabia sobie   zona podobnie i tak cała rodzina 

wiec nie pier**l czemu każdy wyborca rudego to idiota ?

https://caritas.pl/raporty-i-sprawozdania-finansowe/

• Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, jacek1296 napisał(a):

Owsiaka nikt nie kontrolował wszelkie próby a nawet rozmowa o jawności równa się atak ze strony przydupasów 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, witejus napisał(a):

Kpisz, czy o drogę pytasz?teraz doi nas Koalicja Oszustów , a paliwa w podobnej cenie co za pisu, zaś zyski spadły o ponad90%. Za to zyski mafii paliwowej wzrosły o 90%

Nie ośmieszaj się.

5 godzin temu, Takeda napisał(a):

a Tusk ze swoją bandą przywracając vat na żywność to nas nie doi tylko przywraca sprawiedliwość społeczną🤣

Skoro przywraca to chyba już taki był. A za Obajtka marże Orlenu były rekordowe czyli wcześniej nikt tak nie doił Polaków na paliwie jak Obajtek i pis.

4 godziny temu, nie napisał(a):

Szef PKW jest partyjnym działaczem, a nie sędzią - mówi o Sylwestrze Marciniaku minister Izabela Leszczyna w Polsat News.

Patryk Słowik
SNSA Marciniak jest sędzią od ponad 30 lat, od niemal 30 lat sędzią NSA, byłym członkiem Krajowej Rady Sądownictwa i w PKW od 2014 r.
Pani Leszczyna takimi wypowiedziami pokazuje, że ona i koledzy nie szanują sędziowskiej niezależności. Sędziowie mają być nasi, albo nie są sędziami.
Obrzydliwe.

kolejna z peowskiej fabryki idiotów

Marciniak to pisior jest stronniczy i tyle. Cała Polska widziała jak pis łamał prawo wyborcze cała Polska widzi, że Izba Kontroli nadzwyczajnej jest przez nikogo nie uznawana ale jednak parł do zatwierdzenia sprawozdania wszelkimi możliwymi metodami. 

16 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Sam Kuźmiuk mówił, że presja ma sens zastraszyli dwóch członków PKW i się udało niestety. Ale uchwała ma zapisy, że PKW nie rozstrzyga czy Izba kontroli nadzwyczajnej jest sądem i jest legalna i czy sama uchwała jest w związku z tym legalna. Może minister nie wypłaci

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Piszecie o Owsiaku o łorkiestrze, a był ktoś z was na Woodstocku?

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie ośmieszaj się.

Skoro przywraca to chyba już taki był. A za Obajtka marże Orlenu były rekordowe czyli wcześniej nikt tak nie doił Polaków na paliwie jak Obajtek i pis.

Marciniak to pisior jest stronniczy i tyle. Cała Polska widziała jak pis łamał prawo wyborcze cała Polska widzi, że Izba Kontroli nadzwyczajnej jest przez nikogo nie uznawana ale jednak parł do zatwierdzenia sprawozdania wszelkimi możliwymi metodami. 

Sam Kuźmiuk mówił, że presja ma sens zastraszyli dwóch członków PKW i się udało niestety. Ale uchwała ma zapisy, że PKW nie rozstrzyga czy Izba kontroli nadzwyczajnej jest sądem i jest legalna i czy sama uchwała jest w związku z tym legalna. Może minister nie wypłaci

Pakuj plecak i do Egiptu bo upadek 13 grudnia szybki będzie . Egipt zakupił pszenicy do końca czerwca 2025 roku .

https://www.facebook.com/reel/960246195998409

image.png.7f922b40a8dee0d9a1c922aa31ce50c8.png

Edytowane przez galan99
  • Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v