Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał(a):

Instalacja z magazynem energii na dofinansowanie coś koło 60 tys, na taką samą instalację, tylko montaż we własnym zakresie, mam oferte z hurtowni za niecałe 20 tys, kredyt sobie sam załatwię, bez łaski i bez prowizji

Jakie urządzenia i parametry?

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Jak popierający pis zagłosują na niego to tak

Popierający PiS zagłosują na kandydata PiS pytanie raczej brzmi kogo poprze te około 10% co zagłosuje w 1 turze na Mentzena?

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Przecież wiadomo kto w 2 turze będzie od 2005 roku to samo a kto wygra na dzień dzisiejszy można być prawie pewnym że Trzaskowski a co się zmieni w ciągu 4-5msc? Się okaże...

H...ja Rafał nie wygra wystartował bardzo dobrze teraz jest dno .

Bardzo dobrze paliwo się skończyło sami się zagryzą jak psy .

Marek Jakubiak , Karol Nawrocki , Sławomir Mentzen .

Tylko jest pytanie czy sąd uzna wygraną jednego  z tych 3 Kandydatów jak to powiada Czaki laleczka .

Jak nie uzna sąd to Czaki zostanie Prezydentem a potem - Rafał mają taki plan .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, galan99 napisał(a):

H...ja Rafał nie wygra wystartował bardzo dobrze teraz jest dno .

Bardzo dobrze paliwo się skończyło sami się zagryzą jak psy .

Marek Jakubiak , Karol Nawrocki , Sławomir Mentzen .

Tylko jest pytanie czy sąd uzna wygraną jednego  z tych 3 Kandydatów jak to powiada Czaki laleczka .

Jak nie uzna sąd to Czaki zostanie Prezydentem a potem - Rafał mają taki plan .

Wolałbym żeby Trzaskowski nie był prezydentem ale na dzień dzisiejszy to jest ,,marzenie ściętej głowy,,

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Dla dobra kraju, ja bym nie uznał.🤣

Czy to by było dobre dla kraju?

Myślisz że bez rozlewu krwi by przeszło?

Kurwiński wojsko i policję wysłałby na ulicę, rudy gestapo wpuścił.

I tu pytanie co ta policja i wojsko by robili.  Wykonywali rozkazy tefałenowskiej marionetki mianującej się p.o. rezydenta czy trafiłby się ktoś z jajami do puczu?

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

I tu pytanie co ta policja i wojsko by robili.  Wykonywali rozkazy tefałenowskiej marionetki mianującej się p.o. rezydenta czy trafiłby się ktoś z jajami do puczu?

Odpowiedź na oba pytania brzmi -nie. Przynajmniej na razie.

Opublikowano

No to jak? Nie wykonają rozkazu i nie zbuntują się? Jest coś pomiędzy? L4???

Opublikowano

Racyl, prohibicję na sylwestra promujesz?🤣

Toć 40% musiałoby nie pić.

Nie zawali to tuskowi budżetu?🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v