Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Coś cały internet to jeden wielki mem z PiS 

A to już od ukierunkowania myślenia i wyszukiwania zależy.

Ale że Ty o tym nie wiesz?🤔

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, GRZES1545 napisał:

Taki kierunek myślowy marzy się i naszym ,,elitom " 

Lepsze to niż socjal który popierają nieroby i  patole

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Mem jako mem może nie boli.

Śmieszy mnie jedynie że 99,5% postów racyla to memy.

A odezwałem się bo zawodowy memiarz często z niskim poziomem tychże , zarzuca coś Ryśkowi pomimo że jest to na jego, czyli takim samym  poziomie.

Tyle i tylko tyle🤷‍♂️

Jak się można śmiać że zwykłego trolingu z powtarzanymi w kółko tymi samymi hasłami. to jest ciągle to samo plucie jadem.

Efekt dawnej tvp. Tępa, powtarzana codziennie głupia propaganda

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Teraz w kogo wierzysz  ?.

wiem jedno, że nigdy nie zagłosuje na tych pseudokatolików z PIS.

Dajmy szansę tuskowi. Nie obronił nas pis przed ugorowaniem, wymianą kopciuchów to i po nas nie obroni.

Mogę się spodziewać że chociaż będzie normalniej w Polsce

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Dajmy szansę tuskowi. Nie obronił nas pis przed ugorowaniem, wymianą kopciuchów to i po nas nie obroni.

Oni już szanse mieli jak PIS u lat, Zapomniałeś co było? To teraz wam przypomni z przytupem .

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Że co jak powiadasz , Normalnie jesteś tego pewien na 100 % że tak się stanie .

To poczekamy zobaczymy . 

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Że co jak powiadasz , Normalnie jesteś tego pewien na 100 % że tak się stanie .

To poczekamy zobaczymy . 

A skąd ja mam mieć pewność że nie odbije im tak jak pisowi i nie wezmą drabinę strażacką i będą uciszać ludzi protestujących z własnego mieszkania bo tak sobie wódz zażyczył .

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Bo jak jest racjonalne nawożenie to tak będzie. Ale jak teraz maja płacić 100zł/ha za badania gleby, w przypadku moich działek wychodzi koszt 30zł/ha plan nawozowy+badania to tylko głupi by nie skorzystał ... Wiesz co masz, policzą ci potrzeby nawozowe i jeszcze 70zł/ha zostanie za chodzenie i wykopanie próbek ...

Hola hola 1pkt ma być za to a nie 100zl 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Hola hola 1pkt ma być za to a nie 100zl 

Około 100zł ;) Tak obiecywał minister Telus i Kowalczyk xD A dlaczego im nie wierzyć, to przecież Kryształowi Ludzie xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Dej spokój z definicjami, popatrz na rzeczywistość

A jeśli rzeczywistość to Ci tłumaczę. Ludzie z Twoich lat są nauczeni tego że aby praca była to i kasa za tą pracę jakaś będzie. Młodzi liczą na nie wiadomo jakie pieniądze ale coś z tą pracą się wykazać nie mogą. Wracając do socjalu, sąsiad miał pracowników którzy pracowali po 10zl na godzinę i zatrudniał ich z 13 osób. Jak dali 500plus to zostało mu trzech tych pracowników bo reszcie nie opłacało się pracować jak mieli po kilkoro dzieci 

• Like 1
Opublikowano

Mało się pisze o tej "very british story": około 900 pracowników brytyjskiej poczty, głównie kierowników placówek, zostało w ostatnich latach skazanych za kradzieże i nadużycia finansowe. Niektórzy siedzą w więzieniach, niektórych zrujnowano grzywnami, niektórzy, zaszczuci,  popełnili samobójstwa. Teraz okazało się, że nie było żadnych nadużyć, tylko błąd w pocztowym oprogramowaniu, o którym firma, która je dostarczyła, wiedziała zresztą od dawna, ale nie powiedziała. Mimo, iż jest to firma japońska, nikt po ujawnieniu skandalu nie popełnił seppuku – ograniczono się do "ouups!" i obietnicy pieniężnego zadośćuczynienia pokrzywdzonym. Ale, co najbardziej charakterystyczne: gdy premier Sunak zapowiedział anulowanie niesłusznie wydanych wyroków, okazało się, że jest to niemożliwe. "Unthinkable!" System oparty na zasadzie "never complain, never explain" nie dopuszcza możliwości cofnięcia raz wydanych decyzji – to by przecież godziło w prestiż Imperium (i nieważne, że imperium już dawno zdechło, nawet właśnie  tym bardziej!) rz

aż niemożliwe się wydaje

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Taa i z powodu definicji niema komu robić, nawet u Niemca.

U Niemca nie wiem. Znajomy płaci słabo nikt nie chce przyjść, ja daje hasło że robota jest i z 5 pracowników zaraz może być 

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał:

Mało się pisze o tej "very british story": około 900 pracowników brytyjskiej poczty, głównie kierowników placówek, zostało w ostatnich latach skazanych za kradzieże i nadużycia finansowe.

To jak tam już nawet są błędy w systemie pocztowym, to aż strach pomyśleć co by u nas wyszło, jakby rzeczywiście Poczta Polska pomogła w przeprowadzeniu tych wyborów kopertowych xD 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Bo do P0lski przyjechali germańce do roboty 

A weź kurla. Znajomości języka zero i na polu to się czujesz jak na froncie w 43 

58 minut temu, racyl napisał:

Co zrobili ? , pasożytów żerujących na głupocie ludzkiej pogonili .

Dzisiaj nikt normalny nie poprze PIS

Kwestią czy koalicję poparli ludzie którzy zaufali ich programom czy zwykle ***** ***y? 

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, racyl napisał:

Moje rzeczy opierają się na tym co ktoś powiedział czy zrobił a to rolnika z pod radzyńskiej wsi to jest zwyczajna propaganda jak na dawnych paskach w tvp.

Mam takiego mało rozgarniętego sąsiada to wstawia takie głupawe tik toki. też wyborca pis

Zaledwie raz napisali o zarobkach kurskiej a ta już będzie ich podawać do sądu bo chcą jej osobę rzekomu obrzydzić ludziom. Natomiast na takiego tuska codzinnie wylewali wiadro pomyj.

No niektóre masz mocno żenujące, takie na siłę 

Opublikowano

pis słuchał się amerykanów ale to co robi po to jakieś kuriozum

kolejni ministrowie, co kilka dni idą do ambasadora usa po wytyczne co robić i po pochwałę, że dobrze służą

to chyba jakiś nowy namiestnik? tylko co na to berlin? a może już podzielili wpływy między siebie i każdy bierze się za własną działkę

• Haha 1
Opublikowano
43 minuty temu, racyl napisał:

O tym to się przekonamy. tu coś takiego jak publiczne pieniądze nie istniały. publiczne to znaczyło partyjne czyli nasze pisowskie. Posłuchać PIS-owców to to najpiejrw dużo wcześniej coś mówili a jak doszli do władzy to robili dokładnie odwrotnie

Coś mi to przypomina 

42 minuty temu, rolnik34 napisał:

a pan giertych do 15 pazdziernika gdzie mieszkal

Wypoczywał bo tyle roboty przed nim 🤣

35 minut temu, racyl napisał:

wierzyłem w kaczyńskiego i co z tego wyszło ? Tyle propagandy to nikt nigdy nie roznosił co to środowisko

Przestań wierzyc to wyjdzie to nam wszystkim na dobre 

Opublikowano

chwalą się, że chcą wprowadzić zamordyzm i myślą, że zdyskredytują pis mówiąc, że pis jest przeciwny zamordyzmowi :D 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v