Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Takeda napisał(a):

Nic się nie zmieniło, nic na nic. A ty jak ta obrażona pannica co ma pustostan w głowie. "Nie ten mnie okłamał i oszukał nie lubię go, tamten też kłamie i oszukuje, ale na złość poprzedniemu będę dawać  d*py temu. 

A ten chodzi i śpiewa- "bo łona widzi we mnie piniondz".

Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

A młode niestety nawet wody nie podgrzeją na umycie sobie głowy, a już nie wspomnę że nieraz by pięć wybuch

Bo ciepła woda ma być w kranie a nie garnku.

Opublikowano
8 minut temu, DTaras napisał(a):

Ooo proszę Pani. O tym co ruski prezydent chce aby o nim myśleli w jego kraju nie będę pamiętał.

Pamiętajmy że tam jest reżim i niestety każdy musi myśleć tak jak prezydent mówi. 

Opublikowano

ja bym wolal sie dowiedziec gdzie sa takiego domy ze wode na mycie glowo na piecu sie grzeje ??

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ubrales już choinkę?

Rosół gotowy?

ja ?? w zyciu choinki nie ubieralem, nie ma gustu..

jaki rosol ?? barszcz i zur bedzie..

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty lepiej uważaj, bo jak zapanuje nad Małą Polską to znowu będziecie uciekać do USA za chlebem ... Lepiej poćwicz angielski ;) 

spoko-dumpf na kupi , jak grenlandie czy paname. nawet wczesniej -zaraz po kanadzie.

A na co Niemcowi te kupki gnoju na środku podwórka ?? To bardziej wschodnie klimaty xD 

po III rozborze gdy niemiec do was wszedl to czym predzej ruskim oddal....

twoja juz do niemca dawno uciekla -w danzig cie nie przyjmie ?? czas leczy rany....

Ja wg pana z Polski A tak samo wschodni jak ty ;) 

a byl jakis inny priwislanski kraj ???

41 minut temu, Takeda napisał(a):

a częste mycie skraca życie...

to akurat naukowo udowodniona prawda..

10 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Z tym się z tobą zgodzę na wsiach kobiety utrzymują porządek bo tak zostały wychowane. A jednocześnie w domach żyje kilka pokoleń. Rzadko kiedy kobieta wyprowadza się że swojego rodzinnego domu. A jeśli tak to bardzo często teściowej się boi i sprząta bo nigdy nie wiadomo skąd przyjdzie łomot. 

Też trzeba  jednak pamiętać że jeśli wyprowadzają się od rodziców którzy wszystko wcześniej za nich robili. To niestety ciężko im wziąć sie samym do roboty. 

Robiąc remonty nigdy nie wiesz skąd pochodzi dana kobieta nie można wszystkich do jednego worka wsypywać. 

u nas raczej kobiety nie robia remontow. 

kurna raz sie trafilo ze fugowala  plytki ze swoim chlopakiem . 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, mirro napisał(a):

Bo ciepła woda ma być w kranie a nie garnku.

Ciepła woda jest w kranie tylko aby ona istniała najpierw trzeba napalić w piecu. A to księżniczki nie raz mają dwie lewe ręce do roboty. Nie mówię że wszystkie ale większość się tak zachowuje. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Mieszkam w mieście bo się tu urodziłam i mam pracę 😛

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oooo.

To skąd wiesz o życiu na wsi?

pisała że mieszka w Wawie. A Warszawa to podkrakowska wieś nic więcej to i wie

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
Patrycja2 napisał:

Pamiętajmy że tam jest reżim i niestety każdy musi myśleć tak jak prezydent mówi.

To jak tam w końcu jest? Ruski naród jest taki, że gdy go durny dowódca pcha na rzeź to idzie podczas gdy ja swego czasu poznałem nowe słowo, które niema tłumaczenia ale swobodnie można przekazać jako: wyfragować. Taka uroda zacofania, które tu charakteryzował czasem dysydent. Ta właściwość pozwoliła Władymirowi przejąć Rosję. Nie usprawiedliwiaj gościa. Ruskie obecnie są w natarciu na myślenie Ukraińców. Jest poważne ciśnienie na usprawiedliwienie Putina przy okazji zmęczenia wojną i pogłębienie utraty morale. Jeszcze niedawno biznes na wojnie robili Amerykanie a teraz wojna już nie jest wojną a biznesem czyli w domyśle powstaje nowa oligarchia budowana na wojnie. Wszystko po to aby podjąć te negocjacje.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Warszawa jest jedną wielką wsią.

Kiedyś Warszawa była Warszawą.

Teraz to tylko o Pradze dalszej można powiedzieć że to Warszawa 

I po co to było odbudowywac? Ech ta ambicja komunistów. Przecież wszystko co złe zaczęło się gdy szwedzi tam stolicę przenieśli. Historycznie najgorsza stolica Polski, nawet Płock lepszy bardziej "królewski" i piastowski🤪

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

Ruskie obecnie są w natarciu na myślenie Ukraińców. Jest poważne ciśnienie na usprawiedliwienie Putina przy okazji zmęczenia wojną i pogłębienie utraty morale.

Po ostatnim ataku (udanym ) na Kazań Putin zaapelował do krajów zachodnich aby powstrzymali ataki krwiożerczych ukraińców, bo jego obrona przeciwlotnicza nie wyrabia i terroryści będą mordować bez powodu miłujący pokój naród rosyjski. Czyli natarcie jest na myślenie raczej reszty europy. 

Opublikowano (edytowane)

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-recepta-mateusza-morawieckiego-dla-europy-reindustrializacja,nId,7881192#parametr=temat_wiecej

"Europa stoi przed wyborem: przeprowadź taką zakrojoną reindustrializację albo zgiń" - podsumował były premier. 

czegoś Ty tego nie mówił gdyś zielone łady podpisywał (i nie chodzi tu o samochody osobowe produkowane przez АвтоВАЗ)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Teraz to tylko o Pradze dalszej można powiedzieć że to Warszawa

tia , szmulowizna chyba 🙃

Edytowane przez jarecki
  • Thanks 1
Opublikowano

Po pierwsze ja nikogo nie usprawiedliwiam Tylko mówię jak jest. Tam jest jak jest. Dopóki rządzą bogaci tak będzie. 

A jak jest w Korei Północnej prawie tak samo za przywódca pójdą wszędzie. 

Jeśli ludzie nie staną przeciwko swojemu przywódcom zawsze nic tam się nie zmieni. Możemy pisać o tym jak jest ale to i tak nic nie zmieni. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v