Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, witejus napisał(a):

Zapomniałeś że powiesił się młody rolnik którego zmaltretowała policja na proteście w Warszawie?pałowanie i gazowanie protestujących rolników , mało?

Zamykanie fabryk, drożyzna, bezrobocie.Powiedz może co dobrego spotkało zwykłego obywatela.za rządów Tuska w 2024 roku.

Każdy myśli o rządzie co chce. Jedni widzą same w nim dobro drudzy same zło. To jest normalne. 

Zamykanie fabryk, drożyzna, bezrobocie to zaraz ci powiedzą że jest to winna rządów PIS które rządziło przez 8 lat. 

Zawsze się uda na kogoś zwalić jeśli coś źle idzie lub zwykły obywatel narzeka na rząd.

Pamiętajmy że policja zawsze używa siły bo muszą poczuć się silniejszy i pokazać kto tu rządzi. Tak było i tak pozostało do dnia dzisiejszego. Zawsze są silni w grupie ale w pojedynkę to trzęsą portkami. Nie interesują się że ktoś może od razu lub w przyszłości stracić życie. Tak po prostu mają i co jest w tym najgorsze że choć od czasu do czasu ktoś tam ich ukarze ale nie robi się to zawsze tylko jak jest nagonka telewizyjna. 

Opublikowano
33 minuty temu, witejus napisał(a):

Zapomniałeś że powiesił się młody rolnik którego zmaltretowała policja na proteście w Warszawie?pałowanie i gazowanie protestujących rolników , mało?

Zamykanie fabryk, drożyzna, bezrobocie.Powiedz może co dobrego spotkało zwykłego obywatela.za rządów Tuska w 2024 roku.

Jak miał coś nie równo pod sufitem to się powiesił . Chuliganów zawsze spotyka ta sama nagroda

Pracy nie ma ten kto nie chcę pracować puki co. Fabryki zamykają przez drożyznę kosztów i wynoszą się tam gdzie mają taniej . Jak się podwyższa pensje , ceny energii to i  potem finalny wyrób jest droższy .

Dla zwykłego pracującego obywatela jest dobrze tak jak było

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał(a):

kiedy byly strajki a kiedy sie powiesil ???

zaatakowal policjantow wiec normalny nie byl- byly policjant to tlumaczyl w temacie pogoda pare dni temu-za darmo nie dostal.

sprawdz statystyki inflacji i bezrobocia ..

Nie rób się głupszy niż jesteś, gnój z podwórka sprzątnij.

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

znam jedna profesjonalistke- na stare lata znalazla sobie dziadka , mieszkanie w centrum krakowa odziedziczyla i zyje sobie normalnie 

Kureffki zna, męskie burdele zna ...

Opublikowano
48 minut temu, dsbh napisał(a):

@racyl bardzo się dziwnie czuję jak zamiast obrazków zaczynasz mówić :ph34r:. To tak jak przejście z filmu niemego na dźwiękowy 🤣.

Czasem nie trzeba nic mówić bo obrazek dosłownie wszystko pokazuje

Opublikowano

z pis-owskiego palucha wyssane dane.

22 minuty temu, Roman176 napisał(a):

te ministerstwa ? czy te realne ... trochę teraz komuna jest 

jak ? pała na opamiętanie ? 

18 minut temu, witejus napisał(a):

Nie rób się głupszy niż jesteś, gnój z podwórka sprzątnij.

a konkretne dane na temat bezrobocia i inflacji mozesz podac ?

lepszy gnoj w glowie czy na podworku ??

pokaz swoje krolestwo ..

17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kureffki zna, męskie burdele zna ...

a kobieta ode mnie i tak nie uciekla..

zyjesz wsrod ludzi ??? masz jakis znajomych,kolegow ?? rozmawiasz z kimkolwiek w realnym zyciu ??

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

lepszy gnoj w glowie czy na podworku ??

u ciebie na podwórku i w głowie gnój

2 minuty temu, jacus napisał(a):

a konkretne dane na temat bezrobocia i inflacji mozesz podac ?

a poszukaj se

Opublikowano

no wlasnie -najpierw bajki opowiasz..chyba juz zapomniales  jak prawde pisac .

5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

kto z tobą rozmawia śmieciarzu w realnym świecie 🤣

toć to wstyd koło takiego sparcialego dziada stać nawet 🤣

znowu chlejesz ?? nie bierz przy tym psychotropow bo w szpitalach jedzenie kiepskie .

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

To jest ewenement. Kandydat na prezydenta który nie ma poglądów w różnych sprawach interesujących opinię publiczną w kampanii.

a bo to jeszcze avatar bez operatora

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

niby czemu-ja mam kolege policjanta i pare razy na tym skorzystalem 😂.

gdzie w jednym ?w trzech 🤣

Ja też mam kilku ale to nie jest to😁 wszystkiego się im nie powie.

Godzinę temu, jarecki napisał(a):

policjant tak ale z k**wy ponoć najwierniejsze żona .

Ponoć tak, ale lepiej nie sprawdzać😉

40 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

kto z tobą rozmawia śmieciarzu w realnym świecie 🤣

toć to wstyd koło takiego sparcialego dziada stać nawet 🤣

39 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ty pokazałeś?

37 minut temu, witejus napisał(a):

u ciebie na podwórku i w głowie gnój

a poszukaj se

Czy jest coś o czym nie wiem?🤔

Opublikowano
57 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Pamiętajmy że policja zawsze używa siły bo muszą poczuć się silniejszy i pokazać kto tu rządzi. Tak było i tak pozostało do dnia dzisiejszego. Zawsze są silni w grupie ale w pojedynkę to trzęsą portkami. Nie interesują się że ktoś może od razu lub w przyszłości stracić życie. Tak po prostu mają i co jest w tym najgorsze że choć od czasu do czasu ktoś tam ich ukarze ale nie robi się to zawsze tylko jak jest nagonka telewizyjna. 

I tak i nie. Policjant przeginający jest z reguły policjantem źle wyszkolonym. Jeśli jest dobrze wyszkolony wie jak doprzeć do ściany i kiedy odpuścić. Policjanci generalnie bazują na nieznajomości prawa przez obywateli. Nie ma co cwaniakować, trza tylko spokojnie wyjaśniać. Ja tam im współczuję. Źle wyszkoleni wchodzą w sytuację z marszu i nawet nie sa pewni czy mają prawo po swojej stronie, bo go nie znają. Oczywiście można ich karać, ale najpierw permanentne szkolenie, audyt, kontrola i trening.  Inaczej se gadam ze swoim dzielnicowym a inaczej z patrolem drogówki. Z dzielnicowym na zasadzie "co tam słychać w służbach" a z patrolem grzecznie łapki na kierownicy. 

33 minuty temu, dysydent napisał(a):

a bo to jeszcze avatar bez operatora

Raczej dron kamikaze.🤣

Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

a te realne to  z jakich są źródeł? 

a taki ze jak były prezes gusu dał ze gospodarka ostro hamuje ... po czym go odwołał nagle powstał super rozwój nie słyszałeś ?  

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/anomalia-czy-poczatek-nowego-trendu-to-moze-zagrozic-polskiej-gospodarce/9xrv3eh

no i to 

no i to

już ponad 55% ludzi zauważa ze jest źle

Polacy ocenili sytuację w kraju. Najgorsze badanie od czasu zmiany rządu

Z miesiąca na miesiąc Polacy postrzegają sytuację ekonomiczną w kraju coraz gorzej. Już 55 proc. uważa, że sytuacja gospodarcza w kraju zmieniła się w ostatnim roku na gorsze 

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/polacy-ocenili-sytuacje-w-kraju-najgorsze-badanie-od-czasu-zmiany-rzadu/8eccw77

image.png

Opublikowano
Godzinę temu, racyl napisał(a):

Czasem nie trzeba nic mówić bo obrazek dosłownie wszystko pokazuje

zależy jeśli jest się przygłupem 

up co jednemu  się żyje lepiej 

• 55 proc. Polaków uważa, że sytuacja ekonomiczna w kraju pogorszyła się w ciągu ostatniego roku
  • 44,5 proc. ma złe oczekiwania co do poprawy sytuacji w kolejnym roku
  • Coraz bardziej obawiamy się wzrostu bezrobocia i ograniczamy plany zakupowe
  •  

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/kiepskie-informacje-dla-rzadu-polacy-zawiedzeni-reakcja-sondaz/ym200j7

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Romuś, zobacz jak w maju 2023 było źle na tych twoich wykresikach, kto wtedy rządził w Polsce ? 

maju zawsze detal jest słabszy zaczynają sie wakacje ...

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, mirro napisał(a):

I tak i nie. Policjant przeginający jest z reguły policjantem źle wyszkolonym. Jeśli jest dobrze wyszkolony wie jak doprzeć do ściany i kiedy odpuścić. Policjanci generalnie bazują na nieznajomości prawa przez obywateli. Nie ma co cwaniakować, trza tylko spokojnie wyjaśniać. Ja tam im współczuję. Źle wyszkoleni wchodzą w sytuację z marszu i nawet nie sa pewni czy mają prawo po swojej stronie, bo go nie znają. Oczywiście można ich karać, ale najpierw permanentne szkolenie, audyt, kontrola i trening.  Inaczej se gadam ze swoim dzielnicowym a inaczej z patrolem drogówki. Z dzielnicowym na zasadzie "co tam słychać w służbach" a z patrolem grzecznie łapki na kierownicy. 

Raczej dron kamikaze.🤣

Uważasz że szkolenie policjantowi nie wystarczy aby wyszedł na ulicę i wiedział jak ma zachowywać. A gdzie masz w tym samodzielne myślenie. Każdy podejmuje za siebie odpowiedzialność. Tyczy to też policjantów jak i zwykłych obywateli 

Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Uważasz że szkolenie policjantowi nie wystarczy aby wyszedł na ulicę i wiedział jak ma zachowywać. A gdzie masz w tym samodzielne myślenie. Każdy podejmuje za siebie odpowiedzialność.

Znajomość prawa, trening nawyków. procedury. Samodzielne myślenie jest całą resztą w sytuacjach dynamicznych albo zaskakujących. Trzy pierwsze rzeczy to sukces w 99% interwencji. Odpowiedzialność za wyszkolenie ciąży na jego przełożonych. I to co najbardziej ,mnie dziwi to fakt że chyba mają to w dupsku.

• Thanks 1
Opublikowano
19 minut temu, Roman176 napisał(a):

a taki ze jak były prezes gusu dał ze gospodarka ostro hamuje ... po czym go odwołał nagle powstał super rozwój nie słyszałeś ?  

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/anomalia-czy-poczatek-nowego-trendu-to-moze-zagrozic-polskiej-gospodarce/9xrv3eh

no i to 

no i to

już ponad 55% ludzi zauważa ze jest źle

Polacy ocenili sytuację w kraju. Najgorsze badanie od czasu zmiany rządu

Z miesiąca na miesiąc Polacy postrzegają sytuację ekonomiczną w kraju coraz gorzej. Już 55 proc. uważa, że sytuacja gospodarcza w kraju zmieniła się w ostatnim roku na gorsze 

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/polacy-ocenili-sytuacje-w-kraju-najgorsze-badanie-od-czasu-zmiany-rzadu/8eccw77

image.png

Masz tą wypowiedź prezesa gusu za którą go zwolnili?

Jak już jesteś przy sprzedaży detalicznej to zobacz że po październiku wygląda ok. Kłamią. bardz.https://www.money.pl/pieniadze/sa-nowe-dane-z-polskich-sklepow-co-ze-sprzedaza-detaliczna-7096773077117504a.html

A ten za***isty dołek za rządów PIS to też wina złośliwego prezesa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v