Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Do nich pasuje chyba tylko Pan Janusz Kowalski. I w takim składzie ten dream team powinien być obwożony po okolicznych jarmarkach. Zamiast baby z brodą.

Gosek też się nadaje do takiej trupy cyrkowej xD 

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Do nich pasuje chyba tylko Pan Janusz Kowalski. I w takim składzie ten dream team powinien być obwożony po okolicznych jarmarkach. Zamiast baby z brodą.

Bądź poważny.

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A kto im dał te Rosomaki ?? 

CCCP

Opublikowano
35 minut temu, Desperado napisał(a):

Odpowiesz szczerze?:P

tak szczerze jak ty odpowiadales na pytanie skad pochoodzisz i gdzie mieszkasz 😂

nikt procz ciebie nie ma z tym problemu..

21 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To była tylko bajka dla PiSowców, Jarek mógł to obiecać bo doskonale wiedział że KK i tak się nie zgodzi ...

Tylko potem z tej bidy zaczęli uciekać do Ameryki xD 

i gory porzucic trzeba dla chleba ,panie dla chleba..

20 minut temu, Ulman napisał(a):

I dlatego dziadujecie na tych zagonkach po mordze od pokoleń 

a dzisiaj czemu wy uciekacie do nas ?? 

12 minut temu, Desperado napisał(a):

No zgadza się mieszkaliście w ziemiankach, a pies miał budę na dachu tego niby domu, dlatego masz tą piwniczną traumę z dzieciństwa.  xD

wspomnienia twoich dziadkow z podkarpacia sa fascynujace..

a dzisiaj ?? ktory rejon jest bogatszy twoj ktorego sie wstydzisz czy podkarpacie ??

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Bądź poważny.

Nie da się. To za mocne.

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

PiS zmienił nazwę na CCCP ?

Aż się boję rozszyfrować ten skrót.

Opublikowano
7 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Wasza nadzieja, ze Trump będzie jakoś dotkliwie atakował Tuska jest marna. 

Prezydent USA nie musi fatygować się jakimiś podrzędnymi kraikami bo od tego ma np wiceprezydenta

- "Nowy przywódca Polski aresztuje przeciwników politycznych i zawdzięcza bezpieczeństwo swojego kraju mojej hojności.

Mógłby rozważyć okazanie wdzięczności lub przynajmniej stonowanie swoich autorytarnych zapędów"

i to jest tekst J D Vance-a sprzed niemal już roku kiedy jeszcze nie miał pojęcia że zostanie tym wice...

https://www.tysol.pl/a117075-burza-za-oceanem-amerykanski-senator-tusk-aresztuje-przeciwnikow-politycznych

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

PiS zmienił nazwę na CCCP ?? xD Nie wiedziałem, to musi być jakiś gorący news xD 

No nius. Za tą flagę zabrał bym z powrotem te rosomaki.

6 minut temu, mirro napisał(a):

Nie da się. To za mocne.

Eee tam są lepsi, np Kołodziejczak albo Frasyniuk...

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

No nius. Za tą flagę zabrał bym z powrotem te rosomaki.

Po pierwsze to była tylko kwestia czasu, po drugie obstawiałem taką opcję, po trzecie dziwię się że jesteś zaskoczony.

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja bym im ich wcale nie dawał ... To nie ja im gwarantowałem niepodległość gdy pozbywali się broni atomowej ...

No ja też nie. Ale tak szczerze to nie chciałbym żeby Ukraińcy mieli atomową. 

5 minut temu, mirro napisał(a):

Po pierwsze to była tylko kwestia czasu, po drugie obstawiałem taką opcję, po trzecie dziwię się że jesteś zaskoczony.

Są pewne granice, ale oni złamali wszystkie, a wasz minister obrony mówi że to prowokacja😁 bez honoru, ty powinieneś coś o tym wiedzieć. 

5 minut temu, mirro napisał(a):

Szkoda że nie wróci na AF to bym se dopiero łacha podarł.

To był?

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

a wasz minister obrony mówi że to prowokacja😁 bez honoru, ty powinieneś coś o tym wiedzieć. 

A co mówi Twój Minister Obrony?

Opublikowano
19 minut temu, Wpaw napisał(a):

Słyszeliście? Na Polskich rosomakach Ukraińcy zawiesili flagi banderowskie, nagrali sobie filmik jak jeżdżą z tymi flagami.

przecież ja zawsze mówiłem że to swołocz stepowa. Natury nie zmienisz - takie geny. 

Złodziejsko- mafijno korupcyjny twór https://dorzeczy.pl/swiat/671135/fico-zelenski-zaproponowal-lapowke-500-mln-euro.html

14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

PiS zmienił nazwę na CCCP ?? xD Nie wiedziałem, to musi być jakiś gorący news xD 

Powinien na PZPR  Polska Zjednoczona Prawica Robotnicza 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

A co mówi Twój Minister Obrony?

Ja nie mam. Mirek plują na nas, kosiniak mówi że deszcz, Hańba.

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Ja nie mam. Mirek plują na nas, kosiniak mówi że deszcz, Hańba.

Chańba to była jak PiS klęczał przed Zełenskim, wszyscy doskonale wiedzieli że oni wychwalają Bandere, a my im sprzęt dawaliśmy. Ciekawe ile Moraw sobie działek kupił za te 500mln za poparcie UPAdliny w NATO ?

• Like 2
Opublikowano
7 godzin temu, Leszy napisał(a):

Osobiście to miałem wrażenie, że cała sytuacja w kraju się cywilizowała, i to za właśnie POPIS-u. 

Znaczy można było jako taka żyć i pracować bez załatwiania wszystkiego na lewo, łapownictwa, i złodziejstwa. Nawet w urzędach jakoś to szło zadławić bez późniejszego odchorowania tego.  Mówię o pierwszym pisie i pierwszej platformie. Bo drugi PiS i teraz PO to trochę się sytuacja zagmatwała. Tylko, że pewnie ja na moim zadupiu wszystkiego nie dostrzegam ;) 

dobrze dostrzegasz bo z cienia najlepiej widać i rzeczywiście zanim okrzepli we władzy to jedni i drudzy nie przeszkadzali bo byli słabi. Teraz gdy urośli w siłę zamienili politykę wewnętrzną we walki plemienne coraz to bardziej wyciągając te walki na zewnątrz po wpływy a to jankeskie a to niemieckie i powoli z gospodarki rynkowej robią nam tu oligarchię i teraz znowu coraz bardziej musimy się szybko orientować z którymi trzymać by np jakiś pisowski czy peowski prokurator czy inna wesz nie przyczepiła się nazbyt gorliwie bo może nas poczytać że jesteśmy z tego drugiego plemienia a siepacze państwowi mają sposoby aby zniszczyć nawet najpracowitszego i najuczciwszego oj mają.
Pisaliście wyżej - igrzyska - tylko czy nie czujecie się już gladiatorami na arenie tych igrzysk?

i jedni i drudzy coraz mniej boją się prawa, wręcz to prawo negują bo pozwoliliśmy im na zbytnie urośnięcie w siłę wielu z nas stając się wręcz wyznawcami jednych lub drugich
na szczęsie coraz więcej z nas ma jednako już dosyć i pisdzielców i popaprańców tylko oby nie za późno

• Thanks 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v