Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Wpaw napisał(a):

W dużym stopniu nie zgadzają się z polityką obecnego rządu, mam ci dokładnie wszystko po kolei wyliczyć? 

PiS wygrywa głównie dzięki rozdawnictwu, Konfa jest za zwalczeniem rozdawnictwa, jak mają to pogodzić ? 

Opublikowano
Godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

tusk wzywa do podpisania ustawy migracyjnej, uszczelnienia systemu!!! ten sam rudy leb chcial karac polske za nieprzyjmowanie inzynierow!!!! a jak sie okazalo,ze beda budowali zaporw na wschodzie, to malo sie nie zesral!!! a teraz jaki to ojciec narodu????!!!! ja p......le! szopka!

Pisowska hołota wpuściła do Europy rekordową ilość imigrantów, pod antyimigranckim płaszczykiem wystawili najwięcej wiz. Sprzedawali wizy na bazarach i za nic mieli bezpieczeństwo Europy. Duża część tych imigrantów rozjechała się po Europie, a efekty działań pisowców właśnie widzimy.

Niech Europa podziękuję pisowskiej swołoczy za zamachy i przestępstwa.

07caf0a14127f95a677cc234f7131ac4910acd44205706fa35d096a44a8e7001.jpg

Opublikowano
7 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Ludzi przybywa i ubywa to normalna kolej rzeczy. Niektórzy z Warszawy uciekają bo właśnie mają dość przyjezdnych. 

Najlepszym rozwiązaniem metra by było w stronę łączących Piaseczno, Konstancin czy inne bliskie miasteczka. 

Niektórzy pewnie uciekają a tysiące się wprowadzają. Ilość budowanych mieszkań świadczy o tym najlepiej.

Z tym piasecznem i konstancinem  to żartujesz czy na poważnie? 

Opublikowano
10 minut temu, Desperado napisał(a):

Czyli tak rozumiem, pytanie, Miałaś tu konto inne przedtem? o szczegóły pytał nie będę.

A skąd takie podejrzenia u ciebie ? 🤔

9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dziadek, przecież to Kowalski xD 

Chyba śnisz. Ale sen potrzebny jest nawet młodym mężczyzną. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Chyba śnisz. Ale sen potrzebny jest nawet młodym mężczyzną. 

Tak ,tak, idź do łowiecek xD Albo może babce trzeba pomóc w przygotowaniu świąt ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, jacus napisał(a):

z sasiedniej wsi juz widac bloki krakowa.

jesli po wojnie w warszawie zostalo z 400 tys ludzi to skad sie wziely 2 miliony teraz ?? chyba ze wsi mazowieckije,lubelskie czy podlaskiej.

nawet ja znam paru co w warszawie sie osiedlili.

Tacy najgorsi niby miastowe a jednak wsioch 😁 żarcik😉

Wiesz co było po wojnie? Kto się tu został i kto się tu osiedlił kto rządził Polską przez 40 lat. Wtedy patriotów się mało zostało w Warszawie wszyscy zginęli w powstaniu rzezi woli i innych. A wsiokow dużo wyprowadziło się do Warszawy tak samo ode mnie.

17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

PiS wygrywa głównie dzięki rozdawnictwu, Konfa jest za zwalczeniem rozdawnictwa, jak mają to pogodzić ?

Czy rozdawnictwo nazywasz 800 plus? Mencel jak mencel ale Bosak jest bardziej otwarty na ten social. Jakby dobrze by rządzili rozwijała się gospodarka to i tak by było na rozdawnictwo, teraz mamy deficyt duży a ekonomicznie się to nie spina.

19 minut temu, Ulman napisał(a):

No i co z tego że się nie zgadzają? Jak rządził PIS to też sie z nimi nie zgadzali i wtedy było im blizej do po?

Zgadzali się na pewno w większości. Ale jak to by cię w opozycji każdy płacze mówi co by tu nie zrobił, a jak zaczyna rządzić to wszystko się zmienia. Pis bardziej prawa strona tak jak i konfa myślę że przy korytku by się dogadali. Po prostu mają inny światopogląd.

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Czy rozdawnictwo nazywasz 800 plus? Mencel jak mencel ale Bosak jest bardziej otwarty na ten social. Jakby dobrze wyrządzili rozwijała się gospodarka to i tak by było na rozdawnictwo, teraz mamy deficyt duży a ekonomicznie się to nie spina.

Ale wy na siłę spinacie tą Konfę z PiSem, normalnie jak szczujnia TVPiS, albo jesteś za PiSem, albo za PO, innego wyboru nie ma ...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale wy na siłę spinacie tą Konfę z PiSem, normalnie jak szczujnia TVPiS, albo jesteś za PiSem, albo za PO, innego wyboru nie ma ...

Co ja spinam? Co ja mam do gadania? Po prostu tak mi się wydaje, widzisz Mencena Bosaka Brauna i wielu innych z Tuskiem? Bo ja nie widzę

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

widzisz Mencena Bosaka Brauna i wielu innych z Tuskiem? Bo ja nie widzę

Też nie widzę, ale tak samo ich nie widzę z PiSem ... Mogą po prostu się nie dogadać z jednymi i drugimi ?

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Racyl, raczej bym się już zaczynał martwić kto was przygarnie.  :P

w europie jest więcej normalnych niż nie normalnych

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

To fantazje pisowców chcących koniecznie wrócić do koryta. 

2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Co ja spinam? Co ja mam do gadania? Po prostu tak mi się wydaje, widzisz Mencena Bosaka Brauna i wielu innych z Tuskiem? Bo ja nie widzę

a z Jarosławem, Macierewiczem Terleckim , Błaszczakiem i Suskim ich widzisz? 

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Też nie widzę, ale tak samo ich nie widzę z PiSem ... Mogą po prostu się nie dogadać z jednymi i drugimi ?

No mogą, zobaczymy co czas przyniesie.

2 minuty temu, Ulman napisał(a):

To fantazje pisowców chcących koniecznie wrócić do koryta. 

a z Jarosławem, Macierewiczem Terleckim , Błaszczakiem i Suskim ich widzisz? 

Ty byś nie chciał być przy korycie? Ja zagłosuję na konfederację przynajmniej na chwilę obecną. 

Z nimi ich nie widzę, ale z Tarczyńskim ,Jakim. Już tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v