Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@nie Jakie procesy polityczne tłumaczę jeszcze raz Mraz wszystko nagrał Romanowski wiedział, że robi źle mówił o tym, ze robi źle mówił jak będzie tłumaczył się przed wymiarem sprawiedliwości instruował innych jak mają to robić. Człowieku ty znowu się kompromitujesz i znowu życie ci w tej sprawie za jakiś czas pokaże jak bardzo się myliłeś drwiąc z ciebie.

63b % Polaków twierdzi, ze uciekając przyznaje się do winy

Opublikowano
tomek222 napisał:

Będzie nauczka przy innych pisowcach, żeby od razu ich aresztować i nie czekać aż uciekną „niewinni nie mają się czego bać” te motto Ziobry już nie obowiązuje? Myślę że to raczej kompromitacja Romanowskiego, byłego wiceministra sprawiedliwości który uciekł do kolegi Putina bo bał się wymiaru sprawiedliwości.

Najważniejsze rzeczy dzieją się przy odzyskiwaniu. Jak dla mnie - mogą spierniczać.

Opublikowano
6 minut temu, nie napisał(a):

to już 30 milionom polaków grożą procesy po-lityczne? szybko idzie

Skoro podałeś tyle argumentów za ucieczką z kraju, to na co czekać.🤣

• Haha 2
Opublikowano
Patrycja2 napisał:

Godzinę temu, jarecki napisał(a):

Patrycja o co oskarżony jest Romanowski , i co zrobił z tym pieniędzmi ? 

Co zrobił z tymi pieniędzmi to tylko on dobrze wie nigdy tego nikt się nie dowie. 

Najnowsze informacje z 11 zrobiło się 18 coraz to lepiej idzie zamiast na dół to szybuje do góry. 

Kufa... gnilec wlizie weźmie...

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To nie jest proces polityczny

i dlatego został bezprawnie aresztowany w lipcu :D 

komu ten kit chcesz wcisnąć?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, nie napisał(a):

Na początku popełnili błąd ale potem odbyło się wszystko legalnie a to jest przecież złodziej. Jak myślisz do maja ilu pisowców wyjedzie na Białoruś lub Węgry będzie to Morawiecki czy Ziobro?

4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Co dzień mecie o czym pisać, jak nie Tusk, to masło, to Romanowski ... Jak wam się to nie znudzi 

A tak naprawdę oni wszyscy mają nas w d*pie 

No właśnie @nie jak tam masło ostatnio widziałem pani kupowała w sklepie chyba w poniedziałek 3 kostki po 17 ,50. Stać cię już czy dalej płaczesz nad tym masłem.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Co dzień mecie o czym pisać

A Masz jakiś przepis dobry na swięta to się podziel , najlepiej nalewką to będzie zmiana tematu . Najlepiej coś bez masła skoro już Hubert przypomniał 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
7 minut temu, nie napisał(a):

Jakby był czysty i niewinny to by zrezygnował z immunitetu ;) że PO kradło to wiemy, ale PiS przecież niewinny, to czego się boją xD

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Na początku popełnili błąd ale potem odbyło się wszystko legalnie a to jest przecież złodziej. Jak myślisz do maja ilu pisowców wyjedzie na Białoruś lub Węgry będzie to Morawiecki czy Ziobro?

No właśnie @nie jak tam masło ostatnio widziałem pani kupowała w sklepie chyba w poniedziałek 3 kostki po 17 ,50. Stać cię już czy dalej płaczesz nad tym masłem.

Gdzie masło po 17,50 ??? I czyja to wina według ciebie?

Opublikowano (edytowane)

A ty doczytałes Marcinek, to cena za 3 kostki. Wyjdzie niecałe 6 zł za kostkę. 

A wina Putina, rusek skupił masło z rynków, przez to wzrosły ceny, niedługo masło stanieje ... W ostatnich latach modne hasło Putinflacja ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

A Masz jakiś przepis dobry na swięta to się podziel , najlepiej nalewką to będzie zmiana tematu . Najlepiej coś bez masła skoro już Hubert przypomniał 

Ja nie pije alkoholu 😉 

Mogę Ci dać przepis na pierniczki 😛

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Wyraźnie jest napisane 3 kostki po 17,5 , a nie 3 za 17,5 😉

• Like 1
Opublikowano

W Biedrze było i jeszcze starsza pani się pytała kasjerki po ile kostka wychodzi. A kasjerka zmęczona poprzednią babą która się motała z 6 słoikami kawy powiedziała jej, ze nie wie.

Opublikowano
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ja nie pije alkoholu 😉 

Mogę Ci dać przepis na pierniczki 😛

Wyraźnie jest napisane 3 kostki po 17,5 , a nie 3 za 17,5 😉

Jeszcze trochę a ludzie uwierzą że masło jest po 25zl za kostkę 200g xD

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Na początku popełnili błąd

ha ha ha :D 

nie błąd, tylko przestępstwo

po-pełnili przestępstwo i nikt nawet za to nie jest oskarżony, nie mówiąc już o sprawie karnej

taki jest twój poziom wiedzy

wg. po-lszewików bezprawne pozbawienie człowieka wolności to jest błąd - wracajcie do rosji, mentalnie już tam jesteście

gdyby go np. zastrzelili podczas nielegalnego aresztowania to też byłby to tylko błąd??

----------------------

9 minut temu, hubertuss napisał(a):

zobacz, takie bogactwo w polsce, że na masło ludzi nie stać i rząd musi robić interwencje na rynku :D 

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A choćby i tyle miała kosztować, to chyba nikt samym masłem nie żyje 😛

Ważne że cukier na napoje świąteczne jest tani, drożdże też niedrogie, więc ducha puszczy na święta nie zabraknie ;)

Opublikowano
19 minut temu, nie napisał(a):

ha ha ha :D 

po-pełnili przestępstwo i nikt nawet za to nie jest oskarżony, nie mówiąc już o sprawie karnej

taki jest twój poziom wiedzy

wg. po-lszewików bezprawne pozbawienie człowieka wolności to jest błąd - wracajcie do rosji, mentalnie już tam jesteście

gdyby go np. zastrzelili podczas nielegalnego aresztowania to też byłby to tylko błąd??

----------------------

zobacz, takie bogactwo w polsce, że na masło ludzi nie stać i rząd musi robić interwencje na rynku :D 

Urzędnicy w Polsce bez względu na to kto rządzi nie popełniają przestępstw jeśli chodzi o podejmowane decyzje. To jest Nie ma odpowiedzialności urzędniczej. Tak samo mogą zapuszkować zaraz ciebie i mnie i nikt nie popełni przestępstwa i nikt za to nie odpowie wyrokiem. Będzie to jedynie błąd za który państwo może wypłacić odszkodowanie jak pójdziemy do sądu  Romanowski za pierwsze aresztowanie może dochodzić odszkodowania i tyle nie ma tam żadnego przestępstwa.

Aby go zastrzelić musiał by się bronić poprzez atak na zatrzymujących a tutaj zatrzymujący mieli by prawo jeśli atak by nastąpił z użyciem adekwatnego narzędzia. Twoje manipulacje są żałośnie niskie. Jeśli nawet dzisiaj ciebie czy mnie ktoś chciał by zatrzymać i przy tym do ciebie strzelał musisz podjąć atak na przedstawiciela np policji i wtedy on mógł by strzelać gdybyś użył adekwatnego narzędzia. Więc przestań brednie pisać

Co do masła nie wiedziałam, ze rząd podjął interwencje w Biedronce i kazał im sprzedawać po 17,50 za trzy kostki. Ty jesteś tak głupi że szok. A interwencja 1000 to n to raczej PR dla takich gamoni jak ty.

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

Urzędnicy w Polsce bez względu na to kto rządzi nie popełniają przestępstw jeśli chodzi o podejmowane decyzje. To jest Nie ma odpowiedzialności urzędniczej. Tak samo mogą zapuszkować zaraz ciebie i mnie i nikt nie popełni przestępstwa i nikt za to nie odpowie wyrokiem. Będzie to jedynie błąd za który państwo może wypłacić odszkodowanie jak pójdziemy do sądu  Romanowski za pierwsze aresztowanie może dochodzić odszkodowania i tyle nie ma tam żadnego przestępstwa.

Aby go zastrzelić musiał by się bronić poprzez atak na zatrzymujących a tutaj zatrzymujący mieli by prawo jeśli atak by nastąpił z użyciem adekwatnego narzędzia. Twoje manipulacje są żałośnie niskie. Jeśli nawet dzisiaj ciebie czy mnie ktoś chciał by zatrzymać i przy tym do ciebie strzelał musisz podjąć atak na przedstawiciela np policji i wtedy on mógł by strzelać gdybyś użył adekwatnego narzędzia. Więc przestań brednie pisać

Co do masła nie wiedziałam, ze rząd podjął interwencje w Biedronce i kazał im sprzedawać po 17,50 za trzy kostki. Ty jesteś tak głupi że szok. A interwencja 1000 to n to raczej PR dla takich gamoni jak ty.

Niema nic za darmo nic za darmo za darmo to partacze pracują .

https://www.facebook.com/reel/1034621198675471

image.png.23f39597473b4c37c2a9ae2c5595e376.png

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Patrycja2 napisał:

6 minut temu, DTaras napisał(a):

Kufa... gnilec wlizie weźmie...

Jaśniej proszę. Jak piszesz to Polsku a nie śmieciowymu 

Jakimu śmieciowymu? Zgnilec amerykański pszczół. Matki rozpoczną czerwienie i przyjdzie zimno to pszczoły przestawią się na ogrzewanie i z czerwiu zostanie maź. Na mazi zagnieździ się zgnilec czyli wlizie weźmnie.

nie napisał:

Przestępstwo przeciw czemu, jaką karą zagrożone i jak niweluje się jego skutki?

hubertuss napisał:

Negatyw szykuje nas na drugi akt. Poszukiwany uwięził się na Węgrzech i zapewne wystąpi o list żelazny any wrócić i robić sobie śmiechy.

Tomasz0611 napisał:

A wina Putina, rusek skupił masło z rynków, przez to wzrosły ceny, niedługo masło stanieje ... W ostatnich latach modne hasło Putinflacja ;)

Dotychczasowa gdzie? U właścicieli chłodni chyba. Toć oni mają ten towar już od września z cenami tego okresu...

Opublikowano
3 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

Jeśli Węgry nam go wydadzą 

Wtedy możemy  powiedzieć że wraca Boss mafi. 

Boss to siedzi na żoliborzu.

Romanowski i tak trafi przed oblicze polskiej temidy, wcześniej czy później. Raczej później, bo na razie jest jeszcze lokator pałacu, będzie paliwo na kampanię itd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v