Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, jacus napisał(a):

pokaz co ty masz ...jesli cokolwiek masz swojego..nawet wstydzisz sie tego skad jestes ..

czekam na to wasze bogactwo od miesiecy..

Nie pieprz, stale się wychwalasz jakie to bogactwo w Polsce A i cię zdemaskowali, ja dobrze wiedziałem że tam bidusia, ale nie myślałem że aż tak,   xD zawiodłeś mnie jacus, co ja teraz powiem twoim ziomkom na Pomorzu że jest gorzej niż było w tym krakowskim?  xD Kim ty jesteś żeby ci cokolwiek pokazywać? no może jakbyś był gospodarz jaki to jeszcze, ale ja u ciebie tego nie widzę, cieniutko i z tą dmuchaweczką to faktycznie dla kurek i gołąbków.   🙆‍♂️

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To tylko za spora opłata....

Za pieniądze i grzechu nie ma...

Nie wiem , nie interesuje się tym

11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A po co mi on ?? Ma ksiądz w papierkach że ja po ślubie to niech sobie ma, jego problem nie mój ;) To on ma bałagan w papierach i nieaktualne dane, nie ja ;) 

Ale to Tobie rogi dorobiła a nie jemu 

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, hubertuss napisał(a):

Roman ty się na takiego mędrca tutaj kreujesz, że ty powinieneś już dawno jakimś Rockefellerem być z bajońską fortuną. A tym czasem ty w kopalni fedrujesz. Coś tu się nie spina jedno z drugim.

dziękuje ...  

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale to Tobie rogi dorobiła a nie jemu 

Nikt mi rogów nie dorobił, i nie wiem po co ta osobista wycieczka rodem jak u pajacusia ... Uwierz mi że z perspektywy czasu jestem bardzo zadowolony z tego rozwodu i z tego z kim teraz jestem ;) A że pewien pan w czarnej sukience tego nie popiera, to jego problem a nie mój ;) 

Mogę zacząć o pewnej drewnianej nagrodzie, o schadzkach i rozchadzkach, potrzebne nam to ?

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nikt mi rogów nie dorobił, i nie wiem po co ta osobista wycieczka rodem jak u pajacusia ... Uwierz mi że z perspektywy czasu jestem bardzo zadowolony z tego rozwodu i z tego z kim teraz jestem ;) A że pewien pan w czarnej sukience tego nie popiera, to jego problem a nie mój ;) 

Mogę zacząć o pewnej drewnianej nagrodzie, o schadzkach i rozchadzkach, potrzebne nam to ?

Ale nie powinien nic ci mówić, chociaż znając ciebie pewnie nie wiesz co myśli 😉, u nas nikogo nie potępiają bo różne są sytuacje nawet są jakieś spotkania dla osób nie będących w związkach sakramentalnych

Opublikowano

przyspieszone wybory w niemczech.

https://www.onet.pl/informacje/newsweek/czy-pis-zbankrutuje-kluczowa-jest-jedna-decyzja-rzadu-kulisy/fj7zt52,452ad802

15 minut temu, racyl napisał(a):

https://www.facebook.com/mareksowa.fanpage/videos/1339527460761249

Jarkowi wystarczy tylko pozwolić mówić i sam się zaoruje

mieli 8lat i co ??

14 minut temu, Desperado napisał(a):

Nie pieprz, stale się wychwalasz jakie to bogactwo w Polsce A i cię zdemaskowali, ja dobrze wiedziałem że tam bidusia, ale nie myślałem że aż tak,   xD zawiodłeś mnie jacus, co ja teraz powiem twoim ziomkom na Pomorzu że jest gorzej niż było w tym krakowskim?  xD Kim ty jesteś żeby ci cokolwiek pokazywać? no może jakbyś był gospodarz jaki to jeszcze, ale ja u ciebie tego nie widzę, cieniutko i z tą dmuchaweczką to faktycznie dla kurek i gołąbków.   🙆‍♂️

no dawaj -pokaz swoje.😂 

dmuchawa do siana juz dawno na zlom poszla.

pewnie nawet na podkarpaciu twoja rodzina ma lepiejniz ty.

11 minut temu, Roman176 napisał(a):

??

wpisz somie roltoma i awiaria nh. wtemaie pogoda byly cae strony dyskusji o nowym nh nie do naprawy. przynajmniej ani diler ani producent tego nie potrafia.

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

wpisz somie roltoma i awiaria nh. wtemaie pogoda byly cae strony dyskusji o nowym nh nie do naprawy. przynajmniej ani diler ani producent tego nie potrafia.

MF nie NH panie Jacku ;) 

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

no dawaj -pokaz swoje.😂 

dmuchawa do siana juz dawno na zlom poszla.

pewnie nawet na podkarpaciu twoja rodzina ma lepiejniz ty.

Do zboża fircyku, jaki to ma przerób, to jest dobre na kilka ha. a ty masz podobno 40. Gdzie trzymasz to zboże, czym załadowujesz z tego strychu?

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

gdy to wpisałem wyskoczyło mi nh wom awaria i dużo filmów na yt daj linka 

o nh słyszałem od 3/4 lat jak i kłamliwe podawanie mocy 

4 minuty temu, Ulman napisał(a):

Romanek, jak zwykle na twoim poziomie czyli głupkowate

Edytowane teraz przez Ulman

tak sobie to tłumacz , brak argumentów to szukasz dziury w całym 

Opublikowano

ruda szmata nie kupi pociągów do pkp  w PL tylko w Niemczech ........ tym czasem Arabia saudyjska 

https://dziennikzachodni.pl/metro-w-arabii-saudyjskiej-zasilaja-futurystyczne-pociagi-z-alstomu-w-chorzowie-rumunskie-linie-kolejowe-takze-stoja-chorzowskimi-pociagami/ar/c1p2-27093767?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2408YiosZpp6iF3vtF660uchgcwTap3Cie0oaqHyz88cDeC_wIZ7lPHvo_aem_4LUeyfYJ_F96W3og6m0e1g

piękny teks zakończony tak 

O CO POWINNIŚMY PYTAĆ? Dlaczego w Polsce mamy jedyny system kolei podziemnej, w Warszawie? Dlaczego lokalne przedsiębiorstwo jest bardziej doceniane i zaangażowane na rynkach zagranicznych, niż we własnym kraju?

@12Pafnucy  co ci tak zabawnie ? 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v