Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Żeby głosować na PiS trzeba być psychicznie chorym co potwierdzają wyniki w psychiatrykach ...

choroba psychiczna może się każdemu przydarzyć z różnych przyczyn

chorym być to nie wstyd, w przeciwieństwie do bycia przestępcą

wyniki pokazują, że po przegrywa w psychiatrykach bo niepoczytalni nie mają prawa głosu :D 

• Confused 1
Opublikowano

glosu nie maja tylko osoby ubezwlasnowolnione i pozbawione praw publicznych -w wiezieniach tez nie kazdy moze glosowac.

13 godzin temu, racyl napisał(a):

Czytaj takie głupoty jak gallan a uwierzysz że w lipcu może spaść śnieg 😄.

Na takim szczuciu bazują prawicowe media

gdy pracowalem u bauera w alpach to nieraz padal.. nawet w tatrach sei zdarzy..

2 godziny temu, dysydent napisał(a):

na tych samych i płytkach i te same czipy tylko nowsze generacje to i z natury rzeczy każda następna coś tam udoskonalona.

juz sam spacer do dworu to u mnie ponad 3 km. niedawno rynny zmieniali i rusztowania byly to i na dwor mozna by bylo wyjsc 😂

ja co najwyzej od rana juz pare razy na polu bylem 😂

pogoda taka z enie chce sie nawet wyjsc.   sonce zapowiadai .

37 minut temu, nie napisał(a):

a te z zakładów karnych? :D 

w zk siedza przewaznie ludzie normalni .

Opublikowano
9 minut temu, racyl napisał(a):

Edytowałeś zdjęcie. To oryginalne było z wiecu tuska. Nie zretuszowałeś blasku słońca Peru i sprawa się rypła 🤣

Opublikowano (edytowane)

Adam Niedzielski skazany. Były minister zdrowia z pis dostał co prawda zawiaski ale też i przestępstwo mało poważne. Powoli bo powoli kolejne gwiazdki na firmamencie pis będą gasnąć.

Jak myślicie Dudeł ułaskawi?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

analfabeta

Onuca co dziś  konf sekta głosi , trzeba być debilem żeby  zagłosować . jesteś  000000000000000000000000000000000,1 % .

Najlepszym rozwiązaniem  będzie jak nic Polskiego nie będzie ani ani .

https://www.facebook.com/

Gospodarstwa rolne najmniejsze 2 tyś ha .

Większość wybrała Tuska wspaniałego odnowiciela i będzie wedle jego woli i Królowej  .

A nie sekty twej .

PiS wróci do władzy my tu jeszcze wrócimy .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Polityka i kapitał rozdają karty w świecie a nie bzdurne wierzenia Historyczne .

Ukraiński gigant drobiarski szykuje przejęcie w UE. Chce kupić rodzinną firmę .

MHP, ukraiński gigant zbożowo-drobiarski złożył wiążącą ofertę przejęcia hiszpańskiej UVESA Group, dużego producenta drobiu i wieprzowiny.

Największy ukraiński producent drobiu - agroholding MHP - planuje zwiększyć inwestycje w zależnym od siebie przedsiębiorstwie drobiarskim na Słowacji - informuje Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz.

Europa już ma za dużo zboża nie ma czym skarmić , kapitał rozdaje karty .

Viktor Orban zapowiada wielkie zmiany. "Musimy poczekać tylko kilka dni". Zausznik Donalda Trumpa pewny jest przełomu

Premier Węgier Viktor Orban, który niedawno gościł z wizytą u prezydenta elekta USA Donalda Trumpa w jego rezydencji w Mar a-Lago, stwierdził, że świat jest na krawędzi znacznie większej zmiany, niż nam się wydaje. — Będzie to zmiana na historyczną skalę — powiedział, odnosząc się nie tylko do wojny, lecz także do gospodarki i migracji. Jego zdaniem "w 2025 r. chmury wojny zostaną usunięte znad naszych głów".

image.png

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

Ukraina ma jeszcze więcej zboża jak  europa więc o czym ty piszesz?

Ukraina przejmie wszelką produkcję świń , drobiu  , na przykładzie Polski sam będziesz jadł pszenicę nikomu nie sprzedasz .

To jest  zagraniczny kapitał . Ukraina ma i będzie skarmiać na własne potrzeby i sprzedawać świnie i kurczaki .

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał(a):

Edytowałeś zdjęcie. To oryginalne było z wiecu tuska. Nie zretuszowałeś blasku słońca Peru i sprawa się rypła 🤣

Nie zaprzątam sobie głowy skąd jakie zdjecie pochodzi . Wiem że Ty masz mnóstwo czasu na takie głupoty

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Nie zaprzątam sobie głowy skąd jakie zdjecie pochodzi . Wiem że Ty masz mnóstwo czasu na takie głupoty

Ty nie masz czasu musisz zarabiać na kostkę masła .

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, racyl napisał(a):

To żeś pojechał.  Masz zaszczytne miejsce przodownika w tej głupocie. Prawdopodobnie nawet tego nie widzisz

Opublikowano (edytowane)

Dudeł pcha się do MKOL a miał być szefem NATO. Wstyd i hańba. Jest tylu olimpijczyków seryjnych złotych i srebrnych medalistów którzy olimpiada po olimpiadzie zdobywali najwyższe laury i nas cieszyli. A tu Dudeł bo umie na nartach jeździć wstyd żyć w Polsce po 8 latach dojnej zmiany i 10 latach bycia notariuszem i łamania prawa.

Kiedyś naszym przedstawicielem w MKOL była Szewińska znana i ceniona medalistka sportowiec a teraz Dudeł. Mam nadzieje, ze mu się nie uda.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
38 minut temu, Agrest napisał(a):

Masz zaszczytne miejsce przodownika w tej głupocie. Prawdopodobnie nawet tego nie widzisz

Zabrzmiało jak "członek elitarnego oddziału kamikadze".

Opublikowano

Złe wiadomości dla rządu. Mogą pogrążyć prezydenckie szanse Trzaskowskiego .

Cytat .

Ponad połowa ankietowanych Polaków negatywnie ocenia rząd Donalda Tuska, a szczególnie rozczarowani są najmłodsi wyborcy. Co więcej, Koalicja Obywatelska notuje spadek poparcia w sondażach. — Nie zaskakuje mnie to — mówi prof. Bartłomiej Biskup. — Rafał Trzaskowski będzie nie za siebie tylko rozliczany, ale również za rząd. Jeżeli będą złe oceny rządu, tym gorzej dla niego — zaznacza politolog w rozmowie z "Faktem".

• Haha 1
Opublikowano

Nie bój żaby, parę fajnych tik toków, kilka słów w młodzieżowym języku i młodzież z uśmiechem odda głos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v