Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, mirro napisał(a):

Co się przyczepiłeś? Przecież to jeden z etapów łączenia Bałtyku drogą wodną z Morzem Czarnym. Tamci zaczeli a ci tylko robią dalej.

ej a tak spytam czy na pewno masz świadomość że tracisz życie na pisanie z galanem w temacie polityki dzień w dzień tracisz na to czas, przemyśl

Opublikowano
1 minutę temu, Mateusz1q napisał(a):

ej a tak spytam czy na pewno masz świadomość że tracisz życie na pisanie z galanem w temacie polityki dzień w dzień tracisz na to czas, przemyśl

Nie podoba ci się że wycinają drzewa mi się podoba wszystkie powinni wyciąć .

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

a z jakimi stwierdzeniami się nie zgadzasz? z czym konkretnie?

Straszy ludzi dyrektywami bzdurnymi ze ludzi nie stać na mieszkania co ona pie...czy .

Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Uzasadnij czemu powinni...

Bo jak wytną, to nie przyjdą bobry, A jak nie będzie bobrów to i Bug nie wyleje i nie będzie powodzi.

• Confused 1
Opublikowano
galan99 napisał:

Beton znika z miasta warszawa i zapewne inne miasta to samo poczynią .

Betonowy plac przy metrze Centrum znika, a w jego miejsce powstaje piękna łąka kwietna! To część większej metamorfozy Nowego Centrum Warszawy, która ma na celu uczynienie miasta bardziej przyjaznym dla mieszkańców i środowiska.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1014466130721026&set=a.553344870166490

Łąka po środku betonu? Rolnicy zamiast protestować będą mogli zawrzeć kontrakty na podlewanie czyli i zaznaczą swą obecność w stolicy i coś przytulą za razem.

a i namioty będzie gdzie rozstawić...

Opublikowano
14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Uzasadnij czemu powinni...

Zadawanie pytań galanowi ma sens bo mu sie styki przegrzewają i na jakiś czas przestaje pisać🤣

• Haha 3
Opublikowano
2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Patrząc na ten rząd co ci robia to jest pewne że zmieni się władza. 

To, że się zmieni to jest pewne. Tylko nie koniecznie za 3 lata i na tych o których myślisz. Czas pokaże a za 7 lat wielu z obecnie brylujących polityków pisu nie koniecznie pozytywnie może już w sejmie nie być i pisu może nie być. A młode pokolenie zrobi inną partię.

1 godzinę temu, nie napisał(a):

peowska elita

Komisja śledcza ds. afery wizowej przyjęła raport końcowy. Zgodnie z przewidywaniami niczego nie udowodniła - mimo, że była zobowiązana. W raporcie nie wskazano, ani jednej wizy wydanej nielegalnie i nie podano nazwiska konsula, który taką wizę wydał. I cyk, parę milionów pykło!

Niczego wg was? Czy niczego wg organów ścigania prokuratury i sądów? A co tam wasza propaganda o synu Kurskiego i Antku bez prawka prawi? Jak tam masło dalej drożeje?

Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał(a):

problem w tym ze nie ma syna o takim imieniu.

to parenascie sekund zeby sprawdzic ..

znowu okazales sie bezmozgiem-dzien jak co dzien..

co miałeś tym odlotem na myśli i jakim synem ?

9 godzin temu, jacus napisał(a):
  19 godzin temu, Roman176 napisał(a):

jprd tu sie kampania zaczęła pełną gębom 

hmm teraz mam większe złodziejstwo bardziej perfidne 

Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał(a):

To, że się zmieni to jest pewne. Tylko nie koniecznie za 3 lata i na tych o których myślisz. Czas pokaże a za 7 lat wielu z obecnie brylujących polityków pisu nie koniecznie pozytywnie może już w sejmie nie być i pisu może nie być. A młode pokolenie zrobi inną partię.

Dobry jesteś 7 lat, może zrób Tuska królem?😁🤔

Opublikowano
6 godzin temu, DTaras napisał(a):

Zależy która ale jak auto masz do jeżdżenia a nie turlania to na jakieś 270 możesz liczyć. Przy 70 baterii w modelu 3 to aby nie świrować zanadto. Po jakiś 230 km jedzie się na ładowarkę w Szczecinie bo jest z tym licho w drodze nad morze. Taka prawda i Romana nie neguję. Natomiast LFP to nie Lion zasięg nie spada od mrozu tyle co od grzania wnętrza. Dla siebie? Brał bym PHEV a póki co. Jakiegoś Baica czy MG bo to ma akumulator 20 kWh. Każdemu kto się bujnął Teslą S na pojedyńczym, że na podwójnym motorze nie wspomnę, zapala się opcja elektryk. Poza tym w Tesli masz bez dopłat mnóstwo gratów gdzie musiałbyś położyć gruby hajs.

bierz zapomniałeś o Klimie latem .. gdy miałem małe dzieci spały w aucie ja auta nie wyłączałem czasami pracowało godzinę  ... trochę się w życiu nabierzesz doświadczenia przyznasz mi racje gdzieś masz badanie ze 10/8 użytkowników elektryków nie kupiło by ponowie elektryka .. wracając co do twojego zachwytu elektrykami i bajerami to pewnie żonie bym kupił ale ta cenna nie jest konkurencyjna do spalinówki amen  ani komfort nie przewyższa spalinówki wręcz przeciwnie  

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

trochę się w życiu nabierzesz doświadczenia przyznasz mi racje gdzieś masz badanie ze 10/8 użytkowników elektryków nie kupiło by ponowie elektryka .. 

Normalnie jak za komuny, tam też 120% mieszkańców popierało partię xD Takie rzeczy tylko u Romana xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Dobry jesteś 7 lat, może zrób Tuska królem?😁🤔

Dobry nie dobry dla pisu 8 lat wróżyłem jako przeciwnik pisu i 8 wytrzymali. Poszukaj tu na forum z 2015 roku i 2016 co pisałem. Ja po prostu zakładam, ze może być tak i tak, ty próbujesz chyba tylko sobie wmówić, że za 3 lata będzie pis. Zrozum są różne scenariusze. 

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Dobry nie dobry dla pisu 8 lat wróżyłem jako przeciwnik pisu i 8 wytrzymali. Poszukaj tu na forum z 2015 roku i 2016 co pisałem. Ja po prostu zakładam, ze może być tak i tak, ty próbujesz chyba tylko sobie wmówić, że za 3 lata będzie pis. Zrozum są różne scenariusze. 

I teraz wygrali. Ja mam wywalone buły na to kto wygra. Ale nie wydaje mnie się, za drogo jest i będzie jeszcze gorzej ludzie będą chcieli zmiany zobaczysz.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

hmm ja u ciebie 10na 8 to 120%

Dobra, 125%, ale tu nie do końca  o matematykę Roman chodzi ... Czy 120%, czy 125%, problem logiczny ten sam ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Polska to chory kraj, rządzony przez szaleńców!

Najniższa emerytura rolnicza od marca 2025 roku, wyniesie 1879,27 zł brutto.

Renta alkoholowa od marca 2025 roku, wyniesie 1901,71 zł.

chcą nas rozpić

• Haha 2
Opublikowano
40 minut temu, Wpaw napisał(a):

I teraz wygrali. Ja mam wywalone buły na to kto wygra. Ale nie wydaje mnie się, za drogo jest i będzie jeszcze gorzej ludzie będą chcieli zmiany zobaczysz.

Jeszcze lepiej i szybciej drożało za pisu i ludziom będzie ciężko wmówić, ze pis zrobi coś w tym temacie lepiej. Pokazywanie masła w sejfie nie wiele da. Aczkolwiek jeśli będzie drożało dalej nastroje się pogorszą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v