Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał(a):

A co podolski osiągnąłby z górnikiem zabrze ? 😄 pewnie tyle co lewandowski ze zniczem pruszków 😄.

kaczory swoje lata świetnosci mają już dawno za sobą. to co prentują to zasługuje na mniej poparcia niż konfederacja.

Popierają ich ludzie którym można wszystko wmówić

Chodziło mi że grał w reprezentacji Niemiec a na starość przyszedł do górnika. Czyli 40% Polaków jest idiotami? 

11 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Za kilka lat powiedzą ,cytując klasyka " bo to zła KO....alicja  była ' 😁

Ciekawe czy w ogóle doczekają końca kadencji? 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Chodziło mi że grał w reprezentacji Niemiec a na starość przyszedł do górnika. Czyli 40% Polaków jest idiotami

A co ta Polska reprezentacja czy armia ma do zaoferowania każdy widzi 😄.

Teraz nawet nie będzie 30 % 😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano

nie wypominajmy poldiemu , ze do gornika przyszedl na emeryture! mogl w ogole olac gornik, wykrecic sie. kazdy przy zdrowych zmyslach , co troche lepiej haracze w gale ucieka na zachod. nie kazdy podola, ale ci co maja talent zarobia krocia. poldi samym przyjsciem zrobil wiecej niz wszyscy prezesi gornika do tej pory. polska pilka to bagno, szorujemy po dnie swiatowego futbolu. poldi wyciagnal reke do gornika, o maly wlos chcieli juz ta reke odgryźć 🤕 alkoholizm, kolesiostwo, brak wiedzy, szkolenia.....duzo by wymieniac. w pilce najwazniejsze jest "trzepac"kase. podolski dla calej ligi to zbawienie , aczkolwiek swiat spojrzal na nasz grajdolek, a to "dzialacza" sie nie spodobalo. 😂

• Like 2
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

A co ta Polska reprezentacja czy armia ma do zaoferowania każdy widzi 😄.

Teraz nawet nie będzie 30 % 😄

Już nie opowiadaj głupot, piłkarze dobre ale słabo grają 😂 armia Polska jest jedną z lepszych na świecie. 

Teraz tak jak Tusk rządzi sondażowniami.

Opublikowano

Co odwaliła PKP  , wykluczyła firmy polskie z kontraktu na zakup pociągów piętrowych , chodzi o doswiadczenie w budowie takich żę zespołów .         Jacuś , jezdziłeś pendolino ? 

Opublikowano
Siedzacybyk napisał:

z moich zrodel elekryki w vw to historia. wycofuja sie z tego.

Na zawsze czy na czas przewidywanych problemów?

Roman176 napisał:

Ty, jak odświeżysz kotleta, Romek, to nikt inny nie potrafi.

Roman176 napisał:

@ulman kocha takie prostactwo 

image.png

To może w ramach walki z dyskryminacjami zrównajmy ceny energii i dystrybucji dla firm z tymi dla gospodarstw domowych....

Opublikowano
33 minuty temu, DTaras napisał(a):

Ty, jak odświeżysz kotleta, Romek, to nikt inny nie potrafi.

bo moje doświadczenie kreci się wokół tego badziewia , opowiem ci historie mojego kuzyna kupił sobie tesle na wesele jechał nim w dniu ślubu z kościoła jakieś 60km temperatura ok 2/3 stopnie no i na sali po życzeniach chcieli sobie zawieść prezenty do domu ...... siadają a tam baterii zostało na 100km  .. i co teraz jak pojadą to powrotem nie przyjadą ... ale mama pożyczyła auto ... i to by było na tyle 

Opublikowano
45 minut temu, DTaras napisał(a):

To może w ramach walki z dyskryminacjami zrównajmy ceny energii i dystrybucji dla firm z tymi dla gospodarstw domowych....

Przeciesz PIS , wprowadził ustawe że cena dla gospodarstw domowych ma być wolnorynkowa , wczesniej czy puzniej raczej cena bedzie wolnorynkowa dla gospodarstw domowych 

Opublikowano

Rafałek juz w stolicy tramwaje z Korei załatwił być może ten kto wygra to wagoniki będzie montował w Polsce ale Polską mysl techniczna też by się mogła rozwijać chyba PESA produkuje juz wagoniki o podobnych specyfikacjach co w kontrakcie wymaga PKP . 

Opublikowano

nowoczesna technika na kolei ?? po co ?? zeby sie psula ?? bez wi-fi pare godzin da sie wytrzymac..oswietlenie klimatyzacja w wagonach wystarczy.

3 godziny temu, jarecki napisał(a):

Co odwaliła PKP  , wykluczyła firmy polskie z kontraktu na zakup pociągów piętrowych , chodzi o doswiadczenie w budowie takich żę zespołów .         Jacuś , jezdziłeś pendolino ? 

sie zdarzylo..mi sie nigdzie nie spieszy. wole krajobrazy ogladac.

Opublikowano
Roman176 napisał:

bo moje doświadczenie kreci się wokół tego badziewia , opowiem ci historie mojego kuzyna kupił sobie tesle na wesele jechał nim w dniu ślubu z kościoła jakieś 60km temperatura ok 2/3 stopnie no i na sali po życzeniach chcieli sobie zawieść prezenty do domu ...... siadają a tam baterii zostało na 100km  .. i co teraz jak pojadą to powrotem nie przyjadą ... ale mama pożyczyła auto ... i to by było na tyle

I to że nie ogarnia fury ma znaczyć, że to badziewie? Ładowarki nie było po drodze aby podładować 15 minut? Daj spokój...

Opublikowano

Takie działanie to się  rozumie politycy muszą dobrze zarobić żeby dobrze rządzili .

Politycy właśnie dali sobie podwyżki. Zyskają  premier i prezydent .

Prezydent zarabia dziś nieco ponad 25 tys. zł miesięcznie (bez dodatku za wysługę lat). Po zmianach jego pensja urośnie do 26 tys. 304 tys. zł, czyli o ponad 1 tys. zł. Tyle samo zyska premier, który w 2025 r. zarobi ponad 21 tys. zł.

Teraz uposażenie posła i senatora wynosi 12 tys. 826 zł brutto miesięcznie. Taką wypłatę otrzymują zawodowi parlamentarzyści. Po 5 proc. podwyżce ich pensja wyniesie 13 tys. 467 zł brutto, czyli dostaną o 641 zł miesięcznie więcej .

W czerwcu 2025 r podniosą o następne 5% zarobki .

Opublikowano
jarecki napisał:

Przeciesz PIS , wprowadził ustawe że cena dla gospodarstw domowych ma być wolnorynkowa , wczesniej czy puzniej raczej cena bedzie wolnorynkowa dla gospodarstw domowych

Dystrybucja jest nadal regulowana a energia nadal jest mrożona. PiS może i coś gmerał i wygmerał ale zaraz potem dotacjami pożar ugasił w swoim stylu.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał(a):

I to że nie ogarnia fury ma znaczyć, że to badziewie? Ładowarki nie było po drodze aby podładować 15 minut? Daj spokój...

nie było ..  

Model Tesli Czas ładowania AC w domu Czas ładowania DC na Superchargerze
Tesla Model 3 Standard Range Plus 4-8 godzin 20-40 minut
Tesla Model 3 Long Range 6-12 godzin 20-45 minut
Tesla Model S Long Range 8-14 godzin 30-60 minut
Tesla Model X Long Range 8-14 godzin 30-60 minut
Opublikowano

trzaskowski wygra z trzaskowskim :D 

on jest z tej samej lini co komorowski i kidawa, z lini kretynów :D 

i jeszcze będziemy żyć jak pączki w maśle :D 

Rymanowski: Jak wygra Trzaskowski, to masło będzie po 5 złotych?
Adam Szlapka: Myślę, że tak.

Opublikowano
5 minut temu, DTaras napisał(a):

Pewnie było nie naładowane do końca przed wyjazdem, nie popieram jakoś elektryków, ale wątpię że Tesla miała tylko 150km zasięgu od pełnego naładowania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v