Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, Agrest napisał(a):

Cyrk i teatr.

Oglądam se "Audyt Obywatelski" i tam się dopiero dzieje. Nawet moją 9BKPanc w Braniewie pokazali. I biuro przepustek na którym spowodowałem razu jednego wypadnięcie szyb okna nieopatrznie detonując zbyt wiele trotylu za jednym zamachem.

Opublikowano
57 minut temu, Agrest napisał(a):

Tak oglądam sobie wydarzenia i co?

A no przekaz jeden demokracja, praworządność jest wtedy jak unia popiera i machloje kręci. Jak coś pójdzie nie tak to fałsz, ruskie wpływy , kosmici...

U nas praworządność w dniu wyborów wróciła. 

W Gruzji mamy kolejny majdan  bo geszafty unijne nie przeszły

W Rumunii unieważnione wybory bo sondaże dawały 4% a nie zwycięstwo...🤣🤣🤣

Cyrk i teatr.

W UE rządzą podobni co i u nas... Czego się spodziewałeś? Demokracji praworządności? Nie żartuj👍

Opublikowano

Komentarz w punkt:

z całym szacunkiem, ch*ja tam rozliczymy. Ilu rozliczyliśmy po 89?
To jest to samo towarzystwo kiszące się wzajemnie, raz jedni na dnie beczki, raz drudzy. Czasem dorzucą jakieś świeże ścierwo, które prędzej czy później przesiąknie jednym czy drugim gównem.
Druga rzecz, samo się nie zrobi, a naród z miesiąca na miesiąc co raz bardziej durny.
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Komentarz w punkt:

z całym szacunkiem, ch*ja tam rozliczymy. Ilu rozliczyliśmy po 89?
To jest to samo towarzystwo kiszące się wzajemnie, raz jedni na dnie beczki, raz drudzy. Czasem dorzucą jakieś świeże ścierwo, które prędzej czy później przesiąknie jednym czy drugim gównem.
Druga rzecz, samo się nie zrobi, a naród z miesiąca na miesiąc co raz bardziej durny.

image.png.0268a771ff108fd0a2a3c9a110d4b83a.png

Opublikowano
4 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

ty to jesteś potentat ale śmieciowy ...ja sie nie dziwię że ty nic nie wstawisz .🤣🤣🤣🤣

może swoje brudne rączki wstaw brudasie ......🤣🤣🤣

albo pokaż te  zadbane obejścia u ludzi  o których tu opowiadałeś... bo przecież nie o swoim śmietniku 😲

ile poszo ??transporter na weekend styknie ?? czy do zabki bedzie polami szedl jutro ?

4 godziny temu, Ulman napisał(a):

Że ci  żal dupsko ściska to wiedziałem ale że aż tak to mnie zaskoczyłeś.  W centrum wszelkiej cywilizacji żyjesz i takie kompleksy? Kto cie tak skrzywdził? 

Bzdura. Czesi, Holendrzy, Francuzi czy najróżniejsze inne kraje były pod niemiecką okupacją, my plus centralna europa był a w bloku ruskim i co się takiego stało? Ano nic - geopolityka się zmieniła i kazdy kraj  nadal funkcjonuje. Wszystkie te powstania pod zaborami, ta walka o honor, poswięcenia itd, gówno dały i przyniosły same straty. Życie ludzkie jest wartością najwyższą i marnowanie go jest głupotą.  

wczasy dlla samotnych przegrywow-pozazdroscic 🤣

4 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

ale mi  centrum cywilizacji🤣.. dziura jakiej mało ...dwa teren zalewowy gdzie kto ma rozum to dawno spierdolił ..zostały tylko nędzarze co nie  mogą  się wydostać z tej nory bo nikt kto ma rozum   tego nie kupi ...jak to do zalania tylko się nadaje ...😲

może wysiedla ich przymusowo to się wydostaną z tego centrum 🤣

chyba transportera braknie.. 😂

niedawno fabryke okien otwarli 😂

3 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Do pani?🤔 Czy do psychiatry 🤔😂???

Inteligentów zabijali, miasta to Warszawa została zniszczona najgorzej. A Węgry były w sojuszu z Niemcami kto miał ich zbombardować? U nas zamki to Szwedzi najwięcej zniszczyli. Jakoś zamku królewskiego w Krakowie nie zrównali z ziemią. 

poczytaj troche -po co mieli tracic proch ?? wystarczy ze spalili  i dopiero austriacy zaczeli odbudowywac.

budapesz w 45 prawie zrownali  z ziemia ,zginelo niewiele mniej ludnosci i zolnierzy niz w warszawie.

pare dni temu byl program o tym w tv-tez nie wiedzialem.😂

3 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Przecież Kraków od zawsze miasto Polskie. Bo był, jest ładny i myśleli że zostaną tam na wieki wieków amen. 

tak naprawde to czeski 🤣 znaczy w jakims stopnu rusinski, chrzest przyjelismy 100 lat przed mieszkiem w rycie prawoslawnym

3 godziny temu, mirro napisał(a):

Bo smok(g) go obronił.

Jeden ruski generał, też go zbytnio artylerią nie potraktował jak Niemców wypraszał.

na nas to szkoda bylo amunicji..zreszta zima byla mroz ,snieg.nikomu sie nie chcialo walczyc,, 

do nas przyszli 19 i poszli dalej, 35 km do oswiecimia szli za to 8 dni.walk wielkich nie bylo, po drugiej stronie wisly -jak zwykle walczyli ..

1 godzinę temu, nie napisał(a):

w czechach nikt nie walczył o wolność?

walczyli oczywisice ..

cichociemni z londynu zabili heydricha a tysiace czechow zaplacilo za to zyciem 

jak w 45 zaczeli rozliczac tych co w 39 przestali rzadzic to co o wojnie domowej mowiono . wiezienia i kostnice sie zapelnily. za granice uciekali.

Opublikowano
19 minut temu, mirro napisał(a):

Oglądam se "Audyt Obywatelski" i tam się dopiero dzieje. Nawet moją 9BKPanc w Braniewie pokazali. I biuro przepustek na którym spowodowałem razu jednego wypadnięcie szyb okna nieopatrznie detonując zbyt wiele trotylu za jednym zamachem.

Masz zamach za sobą?  Powiązania z alkaidą?🤭

Świat jest mały, dziś się dowiedziałem za ile kiedyś Cugowski sprzedał 6,5 ha w Motyczu🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Masz zamach za sobą?  Powiązania z alkaidą?🤭

Świat jest mały, dziś się dowiedziałem za ile kiedyś Cugowski sprzedał 6,5 ha w Motyczu🤭

ZA ILE ?. 

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Dawaj.

6zł/m², i jeszcze na te fundamenty opuścił, wiesz które😜

A działki budowlane wówczas po 60 chodziły.

A na tych fundamentach teraz willa stoi😁

Opublikowano

A sąsiad obok był lepszy🤣

Kurła jak to nigdy nie wiadomo co gdzie i jak🤭

15 minut temu, galan99 napisał(a):

ZA ILE ?. 

A przecie nie Twoje rejony. 

Czy może ekspansje planujesz albo migrację z dala od banderlandu?🤣

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, jacus napisał(a):

🤣😂😂

poczytaj troche -po co mieli tracic proch ?? wystarczy ze spalili  i dopiero austriacy zaczeli odbudowywac.

budapesz w 45 prawie zrownali  z ziemia ,zginelo niewiele mniej ludnosci i zolnierzy niz w warszawie.

🤣

Była mowa o Niemcach. Że Budapeszt zrównali z ziemią Ruskie z Rumuncami w 45 to inna bajka. Można było to napisać teraz wyszło niezręcznie.

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał(a):

ile poszo ??transporter na weekend styknie ?? czy do zabki bedzie polami szedl jutro ?

tak naprawde to czeski 🤣

zoba placek moje połamane płoty i bałagan... z tyłu rancza  wjazd do tartaku ...ot dziś trochu przyjąłem roboty ...nie chętnie bo ostatnio ujowa pogoda i sie nie chce ale dziś jednak ładnie było to daem się namówić   ... w dyle z oflisem to szybko idzie ... na  wtorek będzie zrobione ,gość zapłacił z góry za robotę ...lubię takich ludzi ...

zoba się piłuje się coś tam 🤣🤪

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)

placek maszyna samoróbka własnoręcznie zdielana ...potrafisz to pojąć swoim wielkim pustym łbem 🤣🤣🤣🤣

tam tartak ..poprostu mam trak jedno taśmowy i ostrzałkę bo mam sporo lasu ...dwa biorę robotę jak mi pasuje żeby pracownik miał zajęcie ...bo płacić dniówkę trzeba a w gospodarce to nie zawsze jest co robić ,szczególnie teraz ...

Opublikowano

za ile dni to  przepijesz ??

ostatni tartak w gminie niedawno zakonczyl dzialanosc. starzy fachowcy odeszli. mlodzi nie beda robic.

nawet jedna babka robila kilkanascie lat, wlascicel mial 102 lata gdy zmarl. 

mial gosciu obwozny tartak ale juz dawno nie zyje, kiedys prosto z lasu drzewo ciagalem na  zajazd.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał(a):

tak naprawde to czeski 🤣

kura wlazło jeszcze raz .,

placek nie wiem ...jedno piwo dziennie nawet liczyć ...to chyba będę musiał długo żyć 🤣🤣🤣🤣

żeby nie było kopiowania przez baraniego poganiacza to usuwam moje prywatne  fotki ..ale pewnie złapał 🤣🤣🤣🤣🤣

choć raczej śpi o tej porze 😲

ty placek jesteś za tępy aby coś w życiu osiągnąć...dziwi mnie że nie masz żadnego wstydu i pokory ...

będę wstawiał coraz więcej fotek aby ci udowodnić jak jesteś zacofany na tym swoim  śmietniku w tym zadupiu..🤪 

Opublikowano

Tak jak mleko jest z biedronki to drzewo z tartaku lub ze składu , w okolicy wiekszosc co sie buduje kupuje gotowe tarcice , sciąć w lesie przywiesc wynająć trak a najgorsze w lesie zrobić porządek potem , sam 4 lata temu kupowałem mimo swojego lasu . 

No i Assad w Syri bez pomocy Rosji uciekł z kraju .

Opublikowano
8 minut temu, jarecki napisał(a):

Znaczy się co? Wolność i demokracja w Syrii?🤣

8 godzin temu, nie napisał(a):

calapolskanaprzod.pl 

Na co to komu?

Opublikowano (edytowane)

A tu jak zwykle.

https://wiadomosci.wp.pl/ziobro-na-urodzinach-radia-maryja-ojciec-rydzyk-wystosowal-apel-7100983038040704a

"Wśród obecnych byli m.in. Zbigniew Ziobro, który podziękował za modlitwy w intencji jego zdrowia.

Jak mówił, jego wyzdrowienie z "choroby bardzo ciężkiej, śmiertelnej, związanej z nowotworem z przerzutami" było blisko cudu."

Czyli facet nie uznaje tego za cud? Może to i lepiej, bo chyba Pan Bóg walnął mu psikusa i teraz będzie oddan w łapy sprawiedliwości.🤣

27 minut temu, jarecki napisał(a):

https://wiadomosci.wp.pl/media-samolot-baszara-al-asada-mogl-sie-rozbic-7100959314139776a

Iiiiiiii w p.zdu wylądował.

Edytowane przez mirro
  • Haha 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v