Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Takeda napisał(a):

i tak to wygląda ta konfederacja, ryje pełne frazesów, ale jak przychodzi co do czego to zero patriotyzmu i zawsze wolą zagranicę, ot zdrajcy narodu...

Ale przecież pod tą palmą to On w kibucu nie leżał. To co mu żałować?image.png.2e8c965b57cc277fd900f6bb4bf0c166.png

Edytowane przez mirro
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Ale przecież pod tą palmą to On w kibucu nie leżał. To co mu żałować?

A z ronda już zdemontowali to jedna lokalizacja wypada🤣

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, jacus napisał(a):

skad masz wiedziec ze autostrade krakow-myslowice juz za gierka zaczeli budowac..

ogrkowi mocno ?? on codziennie pije wiec organizm ma wytrenowany,gorzej z watroba 🤣

w czym ?? benzynie ??

palmy to jedyne miejsce gdzie onuce moga sobie smierdziec do woli..

do outletu ??  w srodku nie da sie zdjec robic ??

byles kiedys w pradze na ul.paryskiej ??

podobno masz dzieci ? doszkoly nie chodzily ??

onuca bajki wymysla na poczekaniu..

tobie placek to kasta piwa w ten kołdun na dzień pewnie mało 🤣🤣🤣🤣🤣...komu chcesz wcisnąć swój alkoholizm słoniu morski ....🤣pani laska na zeby nie ma i ludzi straszy a ten wszystko w kołdun pakuje ....🤣..sprzedaj ten złom człowieku i daj na dentystę kobiecie bo żal na to patrzeć 😲..myj się tyz czasem jak gdzie wylazisz bo laska słabo widzi i potem wstawia takiego brudasa i flejtucha w jakiś codziennych szmatach  na FB ....😜

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
30 minut temu, jacus napisał(a):

palmy to jedyne miejsce gdzie onuce moga sobie smierdziec do woli..

do outletu ??  w srodku nie da sie zdjec robic ??

byles kiedys w pradze na ul.paryskiej ??

podobno masz dzieci ? doszkoly nie chodzily ??

onuca bajki wymysla na poczekaniu..

Uuuuu, widzę że żal dupsko ścisnął aż zatrzeszczało

25 minut temu, Takeda napisał(a):

i tak to wygląda ta konfederacja, ryje pełne frazesów, ale jak przychodzi co do czego to zero patriotyzmu i zawsze wolą zagranicę, ot zdrajcy narodu...

Tiaaaa, a ty jako patriota pewnie jeździsz polskim samochodem, masz polskie agd, zawsze kupujesz polskie środki ochrony roślin  i wszystkie maszyny rolnicze i traktory też oczywiście polskie😄

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Makaroniarze dołączyli Bruksela objęła w czerwcu Włochy i 6 innych krajów Unii (w tym Polskę) procedurą nadmiernego deficytu. :D . Polska  odłączyła i nie ma Rządu Francja nic to nie znaczy dla królowej .

Rafał ma walecznych .

image.png

Edytowane przez galan99
  • Haha 2
Opublikowano

Ulman jak obrót ziemią u Ciebie ?

Jest czy go brak?

Ceny stabilne, niższe, wyższe?

Opublikowano (edytowane)

patusiara zwana babcia kasia, właśnie została uniewinniona z pogryzienia i zwyzywania policjanta bo „niska szkodliwość społeczna"

peowska praworządność

za takie coś to powinna mieć złamaną swoją sztuczną szczękę

--------------------

uzurpator ambasadora na ukrainie

image.png.2db60a67b7bc576be88fb8a73d5d8d5a.png

jprd jaki wstyd, jakie poniżenie polski 🤮

Edytowane przez nie
Opublikowano
21 minut temu, Ulman napisał(a):

Nic co by mi pasowało się nie trafiło. Ceny małych działek 60-80tys. Jak klasa 3 albo słabsza to ok 50. 

13 minut temu, Ulman napisał(a):

do 2ha. 

Gdzie takie dobre ziemię i duże działki? 

Opublikowano

A miała aktualne szczepienia na wściekliznę? Badania psychiatryczne pod kontem kanibalizmu?

Nie wiem o kogo chodzi, ale cywiną sprawę wytoczyć funkcjonariusz powinien.🤣

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Agrest napisał(a):

A miała aktualne szczepienia na wściekliznę? Badania psychiatryczne pod kontem kanibalizmu?

Nie wiem o kogo chodzi, ale cywiną sprawę wytoczyć funkcjonariusz powinien.🤣

Ikony Polskiej demokracji nie znasz? Wstydź się. 😅

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

tobie placek to kasta piwa w ten kołdun na dzień pewnie mało 🤣🤣🤣🤣🤣...komu chcesz wcisnąć swój alkoholizm słoniu morski ....🤣pani laska na zeby nie ma i ludzi straszy a ten wszystko w kołdun pakuje ....

z Bogdanem się nie zgadzam ale tu hmmmm nooo racja 

Opublikowano
11 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ikony Polskiej demokracji nie znasz? Wstydź się. 😅

No nie znam i google fatygować mi się nie chce

Opublikowano

Aaaa, to statystyczny członek koalicji🤣

Szkoda google fatygować. Pamiętam jednego zakodowanego przekręciarza z kucykiem choć nazwisko uleciało, no i prawnika o końskiej twarzy skaczącego jak kangur

14 minut temu, Wpaw napisał(a):

Taka idiotka z KOD😂

Opublikowano

ziobro dał tuskowi prezent

Zbigniew Ziobro:
Donaldzie, 
Mam dla Ciebie zajmującą lekturę na mikołajkowy wieczór. Moje zawiadomienie do prokuratury o Twoich przestępstwach - działaniu w zorganizowanej grupie przestępczej i destabilizacji porządku prawnego. Lista jest długa, więc trochę Ci to zajmie, ale przecież sam twierdzisz, że rozliczenia są najważniejsze. Więc będziesz już dzisiaj dokładnie wiedział, za co pójdziesz siedzieć. Gorąco pozdrawiam. Zbyszek.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v